Horoscop 3 noiembrie: Racii ar trebui să-și asculte inima

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Berbec


Reacțiile nepotrivite din partea celorlalți la care nu te așteptai te pot supăra și pot crea neliniște astăzi. De aceea, trebuie să fii atent/ă la ce și cu cine vorbești pentru a preveni ca acest lucru să se întâmple.

Taur


Ziua de astăzi îți aduce noroc în situații legate de familie. Acesta este un moment în care lucrurile pe care le-ai suprimat ajung la un cap și trebuie recunoscute. Pe de altă parte, ai putea fi nevoit/ă să faci un compromis destul de brusc în legătură cu munca.  

Gemeni


Este posibil să existe îndoieli în mintea ta cu privire la partener/ă. Abordează persoana iubită și orice s-ar întâmpla, vei simți o greutate ridicată de pe umeri.
În ceea ce privește banii, rezultatul zilei s-ar putea să te surprindă, în sensul bun.


Rac


Fii bun/ă cu tine însuți/însăți și ascultă ce-ți spune inima. Chiar dacă unele situații cer să fii rațional/ă și atât, acum a sosit momentul să-ți lași intuiția să preia controlul. Doar astfel vei fi fericit/ă.

Leu


Drumul spre iad este pavat cu bune intenții. A încerca să-i mulțumești pe toți poate însemna că vei ajunge să îți sacrifici propria fericire pentru fericirea lor. Așadar, sfatul astrelor este să pui pe primul loc nevoile tale și ale soțului/soției.

Fecioară


Astăzi te va preocupa mai mult decât de obicei ce cred alții despre tine.
Nu te gândi prea mult la asta, deoarece îți pui singur/ă piedici la locul de muncă. Nu ai nevoie de prieteni acolo, ci doar să fii profesionist/ă.


Balanță


Unele dintre deciziile tale se bazează pe sentimente sau pe dorul din trecut, dar asta nu trebuie să fie un lucru rău atât timp care ești conștient/ă de asta. Dacă ești în divorț, astăzi vei avea norocul ca lucrurile să iasă așa cum ți-ai dorit.

Scorpion


Astăzi este o zi bună pentru a cunoaște oameni noi. Deși trecutul a cunoscut unele coborâșuri, asta nu înseamnă că nu trebuie să mai încerci. Dragostea adevărată ține mai mult de perseverență decât de noroc.

Săgetător


Din păcate, astrele nu sunt de partea ta în ceea ce privește banii.
S-ar putea să nu primești împrumutul pe care l-ai cerut și de care aveai atât de multă nevoie. Încearcă-ți norocul și în altă parte!


Capricorn


Norocul tău ar trebui să ia o întorsătură în bine. Pot apărea capcane ascunse, dar cu înțelepciune le poți fenta. Trebuie să-ți lași grijile deoparte și să acționezi la relaxat/ă la locul de muncă, doar așa vei reuși să fii cu adevărat productiv/ă.

Vărsător


Există o strălucire radiantă pe chipul tău și o curiozitate unică despre lumea din jurul tău în inima ta. Astăzi privești viața prin ochii unui visător și ai toate șansele să te îndrăgostești de cineva cu care te vei intersecta.

Pești


Fii mai vigilent/ă în ceea ce privește sănătatea.
Adoptă obiceiuri alimentare mai sănătoase și fă schimbările de care corpul tău are nevoie. În ultima perioadă, nu te-ai simțit prea bine și asta se întâmplă din cauza stilului tău de viață haotic.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod