Horoscopul de weekend: Gemenii vor învăța o importantă lecție de viață

Citește horoscopul pentru acest weekend și află ce te așteaptă!

 

Berbec


Weekendul acesta ar trebui să fii mai direct/ă cu partenerul/a de viață. Dacă îți doreșți să faci ceva, spune-i. Dacă nu îți dorești, de asemenea, spune-i. Dacă ești singur/ă, vei fi într-o dispoziție bună pentru flirt.

Taur


Weekendul acesta nu vei avea probleme financiare. Vei primi câteva sfaturi care îți vor fi foarte utile pentru viața ta profesională. Aplică-le imediat ce ai ocazia! Verifică noi oportunități și fă câteva comparații salariale, ai suficient timp liber pentru o astfel de analiză.

Gemeni


E timpul să renunți la dependențe. Vezi care sunt alternativele și care ți se potrivește mai mult.
Și, amintește-ți, nu este o rușine să ceri sau să primești ajutor. În aceste zile vei învăța o mare lecție de viață.

Rac


Acest weekend va fi perfect pentru a petrece timp cu familia sau prietenii. De asemenea, vei fi mai deschis/ă spre a-ți face noi relații și noi tovarăși. În ceea ce privește sănătatea, totul merge bine, dar nu ar strică puțin mai multă mișcare în viața ta de zi cu zi.

Leu


Dacă ești singur/ă, weekendul acesta vei flirta cu un Leu. Dacă ești implicat/ă într-o relație, s-ar putea să te simți extrem de plictisit/ă de tot ce se întâmplă ca și activitate de cuplu.
Condimentează lucrurile înainte să fie prea târziu!

Fecioară


Sentimentele tale s-ar putea să îți pună piedici în acest weekend. Încearcă să gândești rațional atunci când vorbești cu partenerul/a de viață în legătură cu o chestiune serioasă. Dacă ești singur/ă, vei fi dezamăgit/ă de cineva.

Balanță


Ești fericit/ă oriunde, atât timp cât ești înconjurat/ă de prieteni. Dacă starea de sănătate nu îți permite să ieși afară să te distrezi, organizează o revedere în confortul casei tale. Te vei simți mult mai bine!

Scorpion


O investiție pe care o iei în considerare ar putea aduce mari schimbări în viața ta, însă vor fi schimbări pozitive.
Weekendul acesta trebuie să împingi tare spre obiectivele tale, indiferent de natura lor.

Săgetător


Sportul te poate ajuta atunci când vine vorba de relaxarea minții. Te va ajuta să gândești mai limpede și să iei deciziile corecte atunci când ești indecis/ă cu privire la ceva. Ești un ascultător excelent, dar asigură-te că și tu te faci auzit/ă.

Capricorn


Se anunță vești bune pentru tine și relația amoroasă în care ești implicat/ă. Acest weekend va fi presărat cu numeroase momente de dragoste, pasiune și dorință. Dacă ești singur/ă, vei fi atras/ă de un Săgetător.

Vărsător

 


Nu vei avea prea mult noroc atunci când vine vorba de bani, dar vei avea mult noroc în interacțiunile sociale.

Te faci plăcut/ă și atragi către tine oameni care merită să fie în viața ta și care vor juca un rol important în ea.

 

Pești

 

Weekendul acesta va fi plin de iubire, însă nu din partea persoanei pe care ți-o dorești. Cu toate acestea, astrele te sfătuiesc să nu dai cu piciorul fericirii, deoarece fericirea nu depinde de un singur om de pe planetă!

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod