Horoscop 25 octombrie: Săgetătorul ar trebui să-și anuleze toate planurile

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Berbec


Astrele prevăd o zi minunată pentru tine astăzi. Vei întâlni mulți oameni care se vor dovedi de încredere și cu care poți lega relații de durată. La locul de muncă îți propui să lucrezi perfect. Pentru asta, va trebuie să fii practic/ă și cu capul pe umeri.

Taur


Există provocări la locul de muncă, dar tu ești puternic/ă și le vei face față. Poate a sosit timpul să te ocupi de niște sarcini grele pentru a-ți demonstra abilitățile. Toată tensiunea va fi atenuată de iubirea partenerului/ei.

Gemeni


Dacă te gândești atât de mult la fostul sau fosta, atunci ar fi mai bine dacă i-ai trimite un mesaj.
Poate ai nevoie să închizi ceva ce a fost lăsat de izbeliște pentru a putea merge mai departe.


Rac


Dacă ai destui bani puși deoparte, încearcă să îți planifici o călătorie din timp. De asemenea, este o zi bună pentru investiții majore. Astrele îți trimit energie bună, așa că bucură-te de ziua ta norocoasă de astăzi.

Leu


Dacă te-ai despărțit recent de cineva, s-ar putea să simți că nimeni nu te va iubi așa cum a făcut-o fostul sau fosta cândva. Aceasta este doar o iluzie cauzată de inima frântă cu care ai fost lăsat/ă. Lucrurile se vor îmbunătăți. Acordă-ți timpul de care ai nevoie.

Fecioară


În ceea ce privește munca, s-ar putea să ai unele probleme cu concentrarea mai târziu în cursul zilei.
Din punct de vedere financiar, te descurci mai bine decât ieri. Continuă să fii motivat/ă și continuă să faci tot ce poți.


Balanță


S-ar putea să simți că unele sentimente din trecut încep să clocotească. Poate îți dorești în subconștient să contactezi persoana care îți trece prin minte. Cu toate acestea, nu uita de sănătatea ta, aceasta este de cea mai mare importanță și ar trebui să fie în fruntea priorităților tale.

Scorpion


Nu te-a preocupat prea mult să ieși la întâlniri în ultima vreme. Cu toate acestea, există o persoană cu totul specială care îți trece prin minte toată ziua. În ceea ce privește banii, norocul te va urmări orice ai face și oriunde te-ai afla.

Săgetător


Din punct de vedere financiar, te descurci mult mai bine.
Astăzi va fi o zi bună pentru investiții, dar nu investi în nimic prea mare, deoarece acesta este un risc uriaș. Dacă începi să te simți rău, anulează-ți planurile astăzi și odihnește-te.


Capricorn


Să arăți puțină vulnerabilitate poate fi atractiv în dragoste. Încearcă să arăți o mică parte din această latura a ta și vei atrage spre tine persoane care îți merită timpul și energia. În ceea ce privește banii, este o zi bună pentru negocieri.

Vărsător


Ceva din viața ta de familie te face să te simți nesigur/ă. Ești anxios/oasă în acest moment și asta se manifestă într-o nevoie de a prelua controlul și gestiona cumva și viețile altora.
Nu este o idee deloc bună, deoarece vei înceta să-ți mai trăiești propria viață.


Pești


Fii sincer/ă cu privire la ceea ce vrei cu adevărat în dragoste, de la relație sau de la partener/ă. Oamenii nu pot citi gândurile, trebuie să-ți exprimi propriile dorințe pentru ca ele să poată fi îndeplinite.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod