Horoscop 24 octombrie: O nouă iubire se îndreaptă către Vărsător

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

 

Berbec


Marțea aceasta este perfectă pentru acea întâlnire la care visezi de ceva vreme. Fă-ți curaj, pune mâna pe telefon și sună! În ceea ce privește banii, ai putea câștiga mai mult, dar nu ești dispus/ă să faci eforturi în acest sens.

Taur


Vei reuși să îți atingi toate obiectivele pe termen scurt pe care ți le-ai setat pentru astăzi și concentrarea ta se va muta apoi către stabilirea celor pe termen lung. Presiunea de la locul de muncă va continua, însă familia și prietenii te vor ajuta să te relaxezi.

Gemeni


Astăzi vei avea tendința de a fi posesiv/ă cu privire la lucrurile tale personale.
Este posibil ca un eveniment neplăcut să te dea peste cap. Cu toate acestea, astrele îți reamintesc că încă există speranță.

Rac


Nu se anunță nimic extraordinar pentru ziua de astăzi. Vei fi ocupat/ă cu munca obișnuită și te vei simți bine socializând cu oamenii pe care îi întâlnești. Cu toate acestea, până seara, s-ar putea să primești indicii că ziua de mâine nu va fi atât de plictisitoare.

Leu


Familia și cei dragi sunt cei care au pus întotdeauna bazele succesului tău. Așadar, nici astăzi nu va fi diferit. Câștigurile de bun augur te vor urmări peste tot. În ceea ce privește sănătatea, astrele recomandă mai multă odihnă.

Fecioară


Nu lua lucrurile în râs atunci când vine vorba de sănătate.
Ești din ce în ce mai slăbit/ă și arăți ca atare, drept urmare ar trebui să iei măsuri. Nu doar munca e importantă, ci și distracția și relaxare, deoarece te vor ajuta să îți reîncarci bateriile.

Balanță


Pune semnul ”NU DERANJA” pe ușa astăzi. Astrele indică faptul că ai putea întâmpina unele probleme minore de sănătate, însă chiar și așa, e nevoie de atenția și grija ta. De asemenea, poți fi lovit de un val de nostalgie cu privire la o fostă iubire.

Scorpion


Astăzi s-ar putea să te abați puțin de la treburile obișnuite și să te ocupi de ceva ce îți dorești foarte mult să faci.
Potrivit astrelor, vrei să faci o muncă inteligentă, nu doar o muncă grea.

Săgetător


Concentrează-te pe problemele complicate și rezolvă-le cu stil. Nu te îngrijora, ci găsește soluții practice. Ziua va deveni mai bună atunci când, poate, veștile de la un prieten bun vor ajunge la tine.  

Capricorn


Astăzi, vei reveni în jocul puterii, folosind atât mijloace corecte, cât și nedrepte pentru a-ți atinge obiectivele. Instinctul tău va fi fenomental. De fapt, intuiția ta te va ghida în toate deciziile pe care le iei astăzi și fii sigur/ă că niciuna nu va fi greșită.

Vărsător


O nouă iubire se îndreaptă către tine.
Astăzi ești într-o stare de spirit grozavă și vrei să-i faci pe toți să se simtă bine atât acasă, cât și la serviciu. Și îți iese de minune și nu este doar o laudă.

Pești


IUBEȘTE-ȚI APROAPELE este o porunca pe care s-ar putea să ajungi să o implementezi în viața ta, având în vedere că religia îți da de gândit astăzi. Căutările spirituale te vor ține ocupat/ă. De asemenea, s-ar putea să te trezești vizitând locuri religioase. 
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod