Horoscop 23 ianuarie: Probleme pentru Fecioară: semeni vânt, culegi furtună

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Berbec


Ziua aceasta va fi cu adevărat specială pentru tine, mai ales din punct de vedere sentimental. Dacă nu ai trecut la următorul nivel al relației tale, acum e momentul ideal să o faci! Nu te teme de necunoscut, o să te descurci excelent!

Taur


Dispui de mult timp liber, dar și de o situație financiară favorabilă. Așadar, poți să faci diverse verificări (mai simple ori mai complexe) înainte de a face o achiziție mai importantă. Nu te grăbi dacă nu e nicio urgență!

Gemeni


Atmosfera de la locul de muncă este foarte liniștită și îți permiți în sfârșit să socializezi cu adevărat cu colegii tăi. Dacă vei simți o atracție față de o anumită persoană, nu ezita să petreci mai mult timp alături de aceasta și în afara jobului!

Rac


Nu merită să te consumi din nimicuri! Învață să discerni și să te implici doar în cazurile cu adevărat importante, care necesită mai multă atenție din partea ta.
Altfel, riști să devii o persoană chiar sâcâitoare pe care ceilalți o evită!


Leu


Te consumi foarte mult în legătură cu o problemă personală și, din această cauză, încep să apară și problemele de sănătate. Dacă nu poți face nimic în concret, cel mai bine e să fii mai pasiv/ă! Sunt mulți cei care au nevoie de tine la capacitate maximă, adică să fii complet funcțional/ă!

Fecioară


Te vei certa astăzi destul de serios cu unul dintre colegii tăi. Pentru că respectiva persoană mereu a tras chiulul, astăzi vei răbufni și îi vei reproșa toate greșelile din trecut. Să nu te surprindă dacă și tu vei avea parte de același tratament!

Balanță


Te-ai îngrășat în ultima perioadă și, din această cauză, îți e din ce în ce mai greu să faci chiar și cele mai elementare lucruri.
Totuși, pentru a obține rezultate palpabile trebuie să dai dovadă de o mai mare implicare.


Scorpion


Ziua aceasta va începe destul de greu pentru tine, mai ales dacă ai lăsat treburi nerezolvate la locul de muncă. E posibil să rămâi peste program ori să alergi în diferite locuri în încercarea de a repara ce se mai poate.

Săgetător


Ești extrem de relaxat/ă și, astăzi, nimic nu pare că te poate opri. De aceea, trebuie să fii puțin mai incisiv/ă și să ai încredere în forțele tale. Ești capabil/ă de lucruri mărețe atât timp cât crezi în capacitățile tale!

Capricorn


Dacă nu ești mulțumit/ă de salarizare ori de programul de lucru, discută direct cu superiorul tău, sigur se va găsi o soluție convenabilă pentru tine! Pe seară, o persoană cu care nu ai mai vorbit de mult timp îți va face o vizită surpriză iar lucrul acesta te va lăsa mut de uimire.

Vărsător


Chiar dacă banii nu mai sunt o problemă pentru tine acum, tot nu trebuie să exagerezi cu cheltuielile! Verifică dacă într-adevăr ai nevoie de anumite obiecte, precum și dacă au o durată mică/mare de utilizare! Dacă ești părinte, chiar nu trebuie să cumperi toate jucăriile din lume!

Pești


Astăzi te vei confrunta cu o problemă majoră de vedere sau de auz.

Dacă până acum ai avut mici neplăceri și ai neglijat simptomele, ai făcut o mare eroare! Mergi la medic cât mai rapid și urmează-i sfaturile îndeaproape!

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod