Horoscop 22 februarie: Fecioara trebuie să înțeleagă că roata se întoarce

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Berbec


O să ai mult de furcă astăzi cu o parte din colegii tăi, care au mai puțină experiență. Ceea ce te deranjează cel mai mult la ei este atitudinea pe care o adoptă și refuzul de a primi sfaturi! Dacă nu reușești să le schimbi comportamentul, trebuie să renunți și să nu mai insiști!

Taur


Fii mai atent/ă la alimentație astăzi! Ești cu stomacul sensibil și orice exces alimentar s-ar putea să îți pună probleme serioase. Pe seară, nu e exclus să primești vizită unor prieteni care te vor binedispune și te vor ține la curent cu noutățile! Primește-i cu brațele deschise!

Citește și horoscopul de mâine: Horoscop 23 februarie: Trecutul revine în viața Gemenilor.
Poate fi vorba de începutul unei povești de iubire

Gemeni


De dimineață o să descoperi că ai lăsat anumite treburi nerezolvate la locul de muncă. Din fericire, ai fost înlocuit cu succes de un coleg mai săritor. Totuși, nu trebuie să profiți de bunătatea acestuia și să faci din acest episod o obișnuință!

Rac


Ai mari așteptări de la partenerul tău de viață, dar atunci când vine vorba să faci și tu compromisuri, dai din colț în colț și nu știi unde să mai fugi. Ar trebui să fii puțin mai asumat/ă și să eviți dubla măsură! Din punct de vedere financiar, urmează o perioadă mai dificilă așa că ar fi bine să faci economii!

Leu


Trebuie să te implici mai mult la locul de muncă, mai ales dacă superiorii tăi ți-au trasat o sarcină anume! Ca să obții rezultate bune într-un termen cât mai scurt, trebuie să lași deoparte orice factor perturbator și să te concentrezi exclusiv asupra sarcinii respective!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod