Horoscop 22 februarie: Fecioara trebuie să înțeleagă că roata se întoarce


Fecioară


Știi cum trebuie să te comporți într-o relație, dar pare că intenționat mergi pe drumul mai dificil. Nu-i face viața grea partenerului tău pentru că roata se va întoarce la un moment dat și vei avea parte de un tratament similar!

Balanță


Ziua aceasta vei cunoaște o persoană influentă care te poate ajuta enorm, mai ales din punct de vedere financiar. Totuși, înainte să îi ceri ajutorul asigură-te că ați dezvoltat o relație de prietenie! Altfel, s-ar putea să te refuze, din lipsă de încredere!

Scorpion


Îți dorești să fii la modă și să te faci plăcut/ă de persoanele cu care interacționezi.
Totuși, nu exagera cu cheltuielile în acest sens! Chiar nu trebuie să risipești o mică avere pe haine de firmă ori pe accesorii de ultimul răcnet!


Săgetător

Ai suficient timp liber dar cu toate acestea, nu ești mulțumit/ă de activitățile pe care le execuți după sfârșitul programului de muncă. Nu te plânge inutil, modul în care te distrezi, ține doar de tine!


Citește și horoscopul de mâine: Horoscop 23 februarie: Trecutul revine în viața Gemenilor. Poate fi vorba de începutul unei povești de iubire

Capricorn


Nu o duci deloc bine din punct de vedere sentimental.
Ascultă-i dorințele partenerului și vei descoperi că făcând acest lucru, situația ta devine mult mai ușoară din toate punctele de vedere! Nu uita, dialogul rămâne soluția pentru majoritatea problemelor!


Vărsător


În prima jumătate a acestei zile o să te simți capabil/ă să muți munții din loc, dar lucrurile nu sunt așa de ușoare cum se arată la prima vedere, așa că s-ar putea să trăiești o iluzie. Nu te grăbi să iei decizii importante dacă nu deții toate datele!

Pești


Dacă te confrunți cu o problemă financiară, primul lucru pe care trebuie să îl faci este să îți anunți rudele! Poate că e vorba de o chestiune care se poate rezolva în sânul familiei, dacă fiecare rudă contribuie cu o mică sumă de bani! În orice caz, nu te închide în tine și nu apela la instituțiile bancare decât în ultimă instanță!

Citește și horoscopul de mâine: Horoscop 23 februarie: Trecutul revine în viața Gemenilor.

Poate fi vorba de începutul unei povești de iubire 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod