Horoscop 22 decembrie: Zi cu probleme pentru Taur, Gemeni și Vărsător

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Berbec


Dacă nu ai cumpărat încă un cadou de Crăciun pentru jumătatea ta, astăzi e una dintre ultimele zile în care o poți face! Află ce își dorește cel mai mult respectiva persoană și chiar dacă e vorba de o cheltuială serioasă, fă-i această surpriză! E modalitatea ta de a-i mulțumi pentru felul în care s-a comportat în acest an!

Taur


Dacă ai impresia că le știi pe toate, astăzi o să primești un duș rece din partea unui coleg sau a unui superior. Tonul rece și distant pe care îl folosește îți transmite mai mult decât o face propriu-zis prin cuvinte! Atunci când e vorba de lucruri serioase, prieteniile trec instant pe planul secund!

Gemeni


La locul de muncă atmosfera este din ce în ce mai încordată și ai impresia că o parte din colegii tăi te văd vinovat/ă pentru anumite eșecuri.
Dacă într-adevăr ai făcut anumite erori, trebuie să îți asumi responsabilitatea!


Rac


Această zi va începe foarte bine pentru tine și, dacă vei simți că trebuie să te implici mai bine în treburile familiale, cu siguranță că rudele tale vor fi încântate. Dacă te gândești să le faci o surpriză de Crăciun, trebuie să ai mare grijă ca secretul să rămână secret!

Leu


Te vei înțelege foarte bine astăzi cu nativii din Capricorn și din Balanță. Dacă nu cunoști pe nimeni care să poarte acest semn zodiacal, nu e exclus ca tocmai acum să îți dezvolți cercul social! Dacă ai un partener mai gelos din fire, explică-i dinainte că nu ai intenții ascunse!

Fecioară


Dimineața o vei începe în forță și te vei simți capabil/ă să muți munții din loc! Atât timp cât te vei bucura de sprijinul necondiționat al rudelor/colegilor tăi, nimic nu îți va părea prea greu.
Dacă vei rămâne la un moment dat singur/ă, află dacă nu cumva ai făcut tu ceva greșit și dacă așa stau lucrurile, remediază situația rapid!


Balanță


Te bucuri de o bună reputație profesională, mai ales datorită seriozității și politeței pe care ai afișat-o la locul de muncă. Continuă să mergi în aceeași direcție și nu vor exista probleme majore!

Scorpion


Dacă îți place să vizitezi orașe noi sau chiar țări exotice, acum e momentul ideal pentru așa ceva! Sigur, doar în cazul în care ai ceva rezervat dinainte sau în care vei accepta ofertele last-minute! De multe ori, concediile neprevăzute sunt cele mai reușite!

Săgetător


Dacă e cazul, trebuie să pui și tu osul la treabă și nicidecum să nu fugi de munca fizică! Tratează-ți toți colegii în aceeași manieră! Pe seară, e posibil ca un telefon primit să te scoată din zona de confort, dar din fericire te vei descurca foarte bine!

Capricorn


Partenerul tău de viață traversează o perioadă mai dificilă și are nevoie de puțin sprijin din partea ta.
Încearcă să îl ghidezi să ia cele mai bune decizii, chiar dacă uneori este prea orgolios ca să recunoască faptul că are nevoie de ajutor!


Vărsător


Dacă ai multe sarcini de rezolvat la locul de muncă, trebuie să îți gestionezi foarte bine resursele și să dai dovadă de o mai bună organizare! Altfel, cât de curând o să fii sufocat/ă și o să simți că nu mai poți face față! Dacă e cazul, cere ajutor!

Pești


Deși va începe cu dificultate pentru tine, în realitate această zi se va dovedi a fi una foarte productivă! Continuă să îți respecți planurile făcute dinainte și să nu te abați decât dacă e vorba de o chestiune cu adevărat urgentă!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod