Horoscop 21 decembrie: Neprevăzutul îi afectează bugetul Taurului. Fericire deplină pe plan amoros pentru Scorpion

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Berbec


Ziua aceasta va fi chiar relaxantă pentru tine, mai ales dacă ți-ai lăsat treburile rezolvate la locul de muncă. Profită de timpul astfel câștigat ca să te apropii și mai mult de rudele tale! Pe seară, o să fii nevoit/ă să faci câteva deplasări mai lungi așa că trebuie să te organizezi cât mai bine!

Taur


Dacă un electrocasnic important s-a defectat, nu ai altă soluție decât să cumperi altul cel puțin la fel de bun. Sigur, acest gen de cheltuieli nu sunt prevăzute în bugetul lunar al familiei, dar uneori se mai întâmplă și situații neprevăzute.

Gemeni


Șeful tău are mare încredere în capacitățile tale de rezolvare rapidă a situațiilor critice. Astăzi, cel mai probabil că îți vei pune în valoare încă o dată abilitățile, iar acesta va fi cu adevărat încântat de rezultat.
Ține-o tot așa!


Rac


Trebuie să faci mai multe cheltuieli în cursul acestei zile și dacă nu vei obține acordul partenerului de viață, așteaptă-te la reproșuri serioase! În fond, e firesc să se întâmple asta atât timp cât bugetul este comun. Învață ceva din această experiență!

Leu


O răceală serioasă îți va da bătăi de cap astăzi și te va împiedica să faci anumite activități sportive. Dacă tratamentul obișnuit nu pare să funcționeze, nu ai altceva de făcut decât să te înarmezi cu răbdare! Timpul te va ajuta să depășești și acest moment!

Fecioară


Ai mare încredere în persoanele din jurul tău și chiar dacă acest lucru este de apreciat, uneori ai și de suferit.
Dacă vei constatat că sunt mulți cei care vor să profite de pe urma ta, trebuie să îți schimbi atitudinea! Pe seară, nu e exclus ca anumite persoane să se autoinvite la tine. Păstrează-ți calmul!


Balanță


Încearcă să îți faci altfel programul, mai ales la locul de muncă. Petreci foarte mult timp pe rețelele de socializare ori discutând cu alte persoane și, dacă șefii nu s-au plâns deja de acest aspect, e pentru că au mult bun simț. Totuși, să nu fii surprins/a când vor apărea sancțiuni din această cauză!

Scorpion


Relația ta de iubire pare că, în sfârșit, merge în direcția corectă. Chiar dacă te-ai temut de anumite aspecte la început, acum realizezi că atât timp cât există sinceritate și un dialog permanent, nu există obstacole prea mari pentru voi!

Săgetător


Astăzi vei fi extrem de încântat/ă să afli că un proiect mai vechi de-al tău se bucură de o largă apreciere.
Nimic nu poate fi mai satisfăcător pentru tine decât să afli că munca ta este în sfârșit pusă în valoare. Nu e exclus să primești și un stimulent financiar!


Capricorn


De dimineață, vei avea parte de multe tentații, în special la locul de muncă. E necesar să fii cât mai vertical/ă și să nu lași loc de interpretări! Altfel, chiar și refuzul explicit poate fi interpretat drept o acceptare și, din această cauză, poți avea serioase probleme.

Vărsător


Dacă te-ai săturat să faci aceleași lucruri mereu, trebuie să găsești o variantă prin care să îți condimentezi puțin viața! De exemplu, poți să îți schimbi traseul ori mijlocul de deplasare către/de la serviciu! Dacă ai suficientă energie, seara poți merge la bazin ori să alergi pe bandă! Mișcarea îți va prinde bine!

Pești


Pentru tine, această zi va fi destul de dificilă, mai ales dacă ai multe de rezolvat în interesul unei rude! Dacă programul îți permite, poți să lipsești câteva ore de la serviciu și să îți rezolvi problemele.
Sigur șefii vor înțelege!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod