Horoscop 2019. Cum stai cu banii anul viitor. Află ce ţi-au pregătit astrele!

Descoperă cum vei sta cu banii în anul 2019 şi ce poţi face pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia financiară!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dacă vrei ca în 2019 să câştigi mai mulţi bani decât anul anterior, e necesar să fii dispusă să renunţi la o bucată bună din timpul tău liber. Spune da tuturor celor care îţi fac oferte şi încearcă să dai tot ce ai tu mai bun atunci când te implici în proiecte noi. Cu toate acestea, pregăteşte-te pentru rezultate modeste, nicidecum excelente pe plan financiar, altfel rişti să fii dezamăgită şi să îţi pierzi avântul. Perseverenţa va fi răsplătită undeva în viitor, dar asta înseamnă să nu le oferi şefilor ocazia de a te vedea că vrei să renunţi.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Chiar dacă începutul lui 2019 nu e promiţător în ceea ce priveşte situaţia ta financiară, încearcă să nu îţi pierzi speranţa pentru că lucrurile se vor schimba în timp. De la jumătatea anului încolo ai şansa de a-ţi suplimenta veniturile, cu toate că acest lucru presupune eforturi mai mari. Te vei implica în proiecte noi sau îţi vei schimba locul de muncă, însă aşteptările nu îţi vor fi satisfăcute. Vor exista situaţii în care te vei vedea nevoită să te împrumuţi în stânga şi în dreapta pentru a putea continua pe drumul pe care ai pornit. Cu toate acestea, răbdarea şi ambiţia ta vor primi recompensele meritate, dar trebuie să te îmbărbătezi singură şi să îţi repeţi în minte că perioadele grele sunt trecătoare.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Anul 2019 nu va veni cu schimbări prea mari pentru tine pe plan financiar, cu excepţia unor proiecte al căror rezultat nu este cel aşteptat. Cel mult, situaţia ta va rămâne aceeaşi, însă faptul că îţi făcusei speranţe că îţi vei rotunji veniturile te pune pe gânduri puţin. Cu toate că vei fi dezamăgită pe moment, acest eşec se va transforma în ambiţii mai mari de perfecţionare. Vei vrea să avansezi, să înveţi lucruri noi, să îţi îmbunătăţeşti tehnicile de acţiune şi să devii cea mai bună variantă a ta până la finalul anului.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Anul 2019 îţi poate aduce succesul financiar la care sperai. Pentru asta, e necesar să te situezi undeva la mijloc între corectitudine şi profitare în ceea ce priveşte relaţiile cu colegii, partenerii sau şefii. Este foarte important să îţi vezi interesul, de aceea uneori este indicat să laşi mai mult de la tine chiar dacă eşti nemulţumită. Dacă ieşi din zona ta de confort şi faci lucruri pe care nu le-ai mai făcut înainte, ai şansa de a primi oferte tentante. Când lucrurile vor începe să meargă cum îţi doreai, ai tendinţa să cheltuieşti peste măsură. Astrele recomandă prudenţă!

Leu(22 iulie - 22 august)

Anul 2019 îţi pune răbdarea la încercare. Nu e de mirare că vei avea tendinţa de a ceda de multe ori pe parcursul acestei perioade. Banii vor deveni o problemă din momentul în care apar discuţii între tine şi partenerul tău pe această temă. Poate fi vorba de faptul că eşti tu prea cheltuietoare sau el prea econom, cert este că va fi principalul vostru subiect de conversaţie. Din fericire, spre final de an se liniştesc apele şi începi încet, încet să te îndrepţi spre drumul cel bun. Faptul că se zăresc speranţe de rotunjire a veniturilor în viitorul apropiat vă dă forţa necesară de a lucra ca o echipă.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Anul 2019 vine cu provocări financiare pentru tine, însă la nivel de investiţii. În ultimii ani ai economisit destul, aşa că acum a sosit momentul să faci ceva cu acei bani. Cel mai probabil vei achiziţiona o locuinţă sau te vei decide să pleci într-o vacanţă luxoasă. Indiferent despre ce este vorba, cert este că vei rămâne pe zero şi vei fi nevoită să te descurci doar cu salariul. Nu îţi place să ieşi din zona ta de confort, de aceea te vei mulţumi cu ceea ce câştigi la locul actual de muncă fără a încerca ceva nou sau ceva suplimentar.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Anul 2019 va veni cu mici schimbări benefice pe plan financiar. Chiar dacă nu e vorba de o sumă mare de bani, faptul că îţi creşte câte puţin salariul te implusionează să continui pe drumul pe care l-ai ales. Vei avea parte şi de cheltuieli mai mari din cauza faptului că ţi se schimbă stilul de viaţă şi standardele tale sunt mai ridicate. Duci o viaţă mai mult decât modestă, iar vestea bună este că nu trebuie să faci absolut nimic să evoluezi, ci doar să te laşi purtată de vânt.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Anul 2019 va fi unul norocos pentru tine în ceea ce priveşte banii. Şi, ca orice om căruia îi merge bine, vei încerca să găseşti nod în papură cu fiecare ocazie de reuşită de care ai parte. Fie primeşti banii prea târziu, fie sunt mai puţini decât de aşteptai, întotdeauna există un fie care îţi umbreşte succesul. Chiar dacă e bine să îţi doreşti mereu mai mult şi să fii ambiţioasă, e necesar ca din când în când să te opreşti şi să savurezi roadele muncii tale, indiferent care ar fi ele.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

În 2019 totul se va învârti în jurul răbdării. Dacă reuşeşti să dai dovadă de stăpânire de sine, atunci rezultatele nu vor întârzia să apară. Chiar dacă nu vor fi îmbunătăţiri mari pe plan financiar în această perioadă, ele vor exista şi ar trebui să te bucure. Vor exista numeroase situaţii în care vei câştiga sau primi sume mari de bani, dar vei fi nevoită să le împarţi cu alţii. Cu toate că ţi se pare nedrept, nu acţiona egoist! Cea mai mare creştere financiară se va înregistra la finalul anului, dar atunci şi cheltuielile vor fi pe măsură.  

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Anul 2019 nu vine cu schimbări ale situaţiei tale financiare. Munceşti suplimentar inutil, dar nu îţi vei da seama de asta decât în momentul în care îţi ajung la urechi bârfe despre tine. Disperarea ta de a câştiga mai mulţi bani te face să fii privită precum o persoană fără perspectivă, fără alte preocupări de viaţă şi, uneori, fără demnitate. Nu îţi călca principiile în picioare de dragul de a avea portofelul plin şi nu renunţa la familie şi prieteni pentru a-ţi petrece tot mai mult timp lucrând. Moderaţia este cuvântul care te poate salva în 2019!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

În acest început de an vei munci mai mult, dar nu vei fi răsplătită pe măsură. Pentru că simţi că eforturile nu îţi sunt apreciate, eşti tentată de multe ori să renunţi la job-ul actual. Cu toate acestea, găseşti puterea de a continua de fiecare dată în speranţa că lucrurile se vor îmbunătăţi. Nu se vor înregistra îmbunătăţiri prea mari în ceea ce priveşte banii, însă cele existente vor fi bătute în cuie şi nimeni nu poate atenta la ele. Eşti mai hotărâtă decât oricând să îţi faci un cont de economii în care să nu intri decât atunci când vei vrea să îţi realizezi o mare dorinţă.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Vei avea mult de muncă în 2019, dar recompensele vor fi pe măsură. Atât timp cât îţi asumi responsabilităţi şi nu fugi de sarcinile noi, ai toate şansele să câştigi alţi bani pe lângă salariu. Cu toate acestea, pe tot parcursul acestui an treci de la o stare la alta foarte rapid, lucru care te poate debusola atât pe tine, cât şi pe cei din jurul tău. Ai perioade în care munceşti pe brânci şi perioade în care nu ai mişca un deget, dar pentru a avea rezultate bune trebuie să dai dovadă de constanţă şi echilibru. O persoană cu mai multă experienţă decât tine îţi poate oferi sfaturi preţioase.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod