Horoscop 2019. Cum stai cu dragostea anul viitor

Descoperă care va fi situaţia ta amoroasă în 2019 şi vezi ce poţi face pentru a o îmbunătăţi!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Anul 2019 va veni cu schimbări pe plan sentimental pentru tine, însă nu atât de serioase încât să te dea peste cap. Este un an în care ai şansa să aplici ceea ce ai învăţat în trecut şi, astfel, să îţi poţi gestiona mai bine sentimentele. Este foarte important să nu mai repeţi greşelile anterioare şi să ţii cu dinţii de cei pe care îi iubeşti. Poţi face gesturi romantice din propria iniţiativă, în special dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă. Dacă eşti singură, cu cât te înconjori de mai multă lume, cu atât ai şansa să legi prietenii care se pot transforma în mari iubiri. În drumul tău spre găsirea unui partener sau spre oficializarea relaţiei deja existente pot apărea numeroase piedici pe care doar tu le poţi înlătura.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

În acest an vei fi supusă mai multor încercări în ceea ce priveşte viaţa sentimentală, însă acestea nu vor face altceva decât să întărească şi mai mult relaţia în care eşti implicată deja. Fie că eşti căsătorită sau ai un partener stabil de ani buni, cu siguranţă va fi nevoie de mai multă comunicare pentru a putea scăpa de tensiunile care apar din când în când între voi. E necesar să fiţi sinceri unul cu celălalt, indiferent dacă este vorba despre lucruri aparent inofensive cărora nu le acordaţi importanţă. Dacă eşti singură şi în căutare de iubit, o persoană îţi va atrage atenţia destul de mult la finalul acestui an. Poţi încerca să fii mai tolerantă cu cei din jurul tău şi să le oferi şansa de a-ţi arăta adevărata lor faţă.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

În acest an vor avea loc numeroase lupte între tine şi partenerul tău de viaţă. Amândoi sunteţi orgolioşi şi omiteţi să vă spuneţi lucrurile care au potenţialul de a vă uni în favoarea celor care vă îndepărtează. Planurile voastre sunt puse serios în pericol din cauza faptului că vă atacaţi din orice lucru minor. Cu toate că vă forţaţi uneori să fiţi în regulă unul cu celălalt, această prefăcătorie nu rezonează cu ceea ce simţiti şi, astfel, veţi izbucni şi mai tare. Din fericire, apele se calmează la final de 2019 şi lucrurile încep să reintre pe făgaşul normal între voi, însă e nevoie de răbdare. Dacă eşti singură, e posibil să începi o relaţie cu un coleg de serviciu, dar şi în acest caz e nevoie de multă bătaie de cap pentru a putea rezista ca şi cuplu.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Viaţa ta sentimentală va fi în prim plan anul acesta, cu sau fără voia ta. Indiferent de problemele pe care le vei întâmpina în dragoste, e necesar să nu îţi pierzi optimismul. Dacă simţi că lucrurile stau în loc sau dau înapoi în ceea ce priveşte relaţia cu partenerul de viaţă, fă tot ce ţine de tine pentru a o resuscita, în loc să fugi atunci când dai de greu. Cu siguranţă eforturile tale vor înregistra rezultate bune, însă nu ai de unde să ştii dacă nu le faci. Dacă eşti singură, şansele să cunoşti pe cineva care să îndeplinească toate condiţiile impuse de tine sunt destul de mici, şi asta doar din cauza faptul că eşti mult prea pretenţioasă atunci când vine vorba de bărbaţi. Nu mai visa cu ochii deschişi şi fii realistă dacă vrei să îţi găseşti fericirea!

Leu(22 iulie - 22 august)

Anul 2019 va fi unul şi cu bune şi cu rele pe plan amoros. Din fericire, nu se întâmplă nimic grav şi nu se va produce nicio schimbare radicală în relaţia în care eşti implicată. Cel mai important lucru pe care trebuie să îl aveţi în vedere este sinceritatea, iar aici sunt incluse chiar şi cele mai inofensive minciuni care trebuie evitate pe deplin. Dacă vă faceţi să aveţi încredere totală unul în celălalt, atunci nimic nu vă poate doborî. Dacă nu ai un iubit, soţ sau amant, se pare că destinul nu ţine cu tine şi îţi oferă un alt an de singurătate. Lipsa acestui gen de afecţiune şi dragoste te va face să fii destul de respingătoare faţă de cei din jurul tău, lucru care te va împinge şi mai tare spre izolare.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Pe cât de greu va fi acest an pe plan sentimental pentru tine, pe atât de plin de bucurii va fi în unele perioade. Relaţia ta de cuplu are nevoie de o revigorare în condiţiile în care este una care are ceva ani în spate. Dragostea dintre tine şi partener poate fi pusă la încercare de monotonia care a pus stăpânire pe voi, de aceea sunt necesare eforturi din partea amândurora pentru a reaprinde flacăra iubirii. Nu lăsa nicio problemă nerezolvată, căci cele ascunse sub preş se pot transforma în adevărate cumpene de viaţă. Dacă eşti singură, indiferent de încercările tale disperate de a-l găsi pe Făt-Frumos, vei primi răspunsuri negative şi reacţii agresive care te vor frustra şi te vor face să îţi pierzi încrederea în tine. Încearcă să nu forţezi lucrurile şi să te bucuri de ceea ce trăieşti în prezent.  

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Viaţa sentimentală nu se află pe lista ta de priorităţi în acest an. Mulţi ar spune că eşti superficială şi că îţi pasă mai mult de carieră şi de binele tău, însă ei nu ştiu că relaţia ta a ajuns într-un punct în care te poţi relaxa total şi datorită căreia ai puterea de a face atâtea lucruri în celelalte sectoare ale vieţii tale. Chiar dacă vor exista întotdeauna persoane invidioase pe fericirea ta, nu le permite să îţi influenţeze partenerul, chiar dacă asta presupune să întrerupi total legătura cu ele. Dacă eşti singură şi nu îţi va pica nimeni cu tronc în prima jumătate a lui 2019, cu siguranţă spre finalul anului vei găsi pe cineva cu care să te distrezi atunci când simţi nevoia.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Anul 2019 va fi unul în care îţi vei da seama ce vrei de la viaţă şi vei lua decizii în consecinţă. Dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă şi nu eşti fericită, cu siguranţă vei pune piciorul în prag şi vei pune punct acestei etape a vieţii tale. Pe de altă parte, dacă relaţia te împlineşte, vei dori să o duci la un alt nivel şi vei discuta aceste lucruri cu partenerul de viaţă. Faptul că alegi să nu mai pierzi timpul şi te pui pe tine pe primul loc te va umple de încredere şi de linişte sufletească. Dacă eşti singură, şansele să rezonezi cu cineva din jurul tău sunt destul de mari. E clar că ştii la ce să te aştepţi de acum înainte, de aceea riscul să fii dezamăgită este aproape nul.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

2019 va fi un an liniştit pentru tine pe plan sentimental. Cu toate acestea, atunci când lucrurile merg extrem de bine între tine şi partener, ai senzaţia că poţi face orice şi totul va rămâne la fel. Din păcate, şi partenerul tău are limitele lui şi, uneori, ar putea ceda nervos. Încearcă să nu profiţi de bunătatea lui pentru a face tu tot ce îţi trece prin minte, astfel relaţia voastră va fi de invidiat! Dacă eşti singură, faptul că nu ai deloc încredere în tine îi face pe cei din jurul tău să te privească cu milă, şi nicidecum să atragi vreo persoană de sex opus. Niciunui bărbat nu îi plac femeile nesigure, aşa că măcar chinuie-te să păstrezi aparenţele până când pui mâna pe cineva.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Începi anul cu o oarecare delăsare în ceea ce priveşte viaţa ta amoroasă. Din fericire, în prima jumătate a acestuia, partenerul este alături de tine, îţi tolerează toanele şi încearcă să te ajute pe cât de mult este posibil. Ai schimbări de dispoziţie atât de burşte încât chiar şi cel mai răbdător om din lume ar ceda la un moment dat. Spre sfârşit de 2019, între tine şi soţul sau iubitul tău vor apărea tensiuni care pot fi eliminate doar cu ajutorul comunicării, capitol la care nu excelezi. Fortează-te pentru a vorbi cu cel de lângă tine măcar lucrurile cu adevărat importante, altfel relaţia voastră nu are niciun rost. Dacă eşti singură, dezinteresul pe care îl arăţi constituie un dezavantaj în procesul de cucerire a oricărei persoane de sex opus.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dacă 2019 începe cum nu se poate de bine, cu liniştea şi libertatea pe care ţi le-ai dorit dintotdeauna, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre a doua jumătate a anului. Când credeai că totul s-a aşezat şi te simţeai cu adevărat fericită, atunci vei primi o palmă care te va face să realizezi că partenerul tău nu simte aceleaşi lucruri ca şi tine. Se poate spune că ai fost egoistă şi nu ai întors nicio clipă privirea către acesta, de aceea există riscul să rămâi fără cea mai dragă persoană fără măcar să realizezi când a dispărut de lângă tine. Regretele nu îşi vor mai avea rostul, dar astrele te sfătuiesc să înveţi din greşeli şi să nu le mai repeţi. Dacă eşti singură, aventurile şi relaţiile interzise par să fie principalele tentaţii pentru tine, şi din această cauză ai putea fi dur critică de către cei din jurul tău.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nu se vor produce schimbări prea mari în viaţa ta sentimentală în 2019, mai ales dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă. Multe persoane ar vrea să fie în locul tău şi sunt invidioase pe tine, aşadar încearcă pe cât posibil să apreciezi la maximum tot ceea ce ai. Dacă eşti singură, aici lucrurile stau cu totul diferit pentru că vei avea parte de palpitaţii în toată regula pe tot parcursul anului. Cineva pare că se joacă cu sentimentele tale în cel mai insensibil mod cu putinţă, aşa că nu e de mirare că te vei da bătută şi nu vei mai vrea să te întâlneşti cu nimeni prea curând.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod