Horoscop 20 decembrie: Nu aduce anul ce aduce ceasul...

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Berbec


Chiar dacă sărbătorile de Crăciun bat la ușă, încă ai foarte multe lucruri de rezolvat la serviciu și nu te poți deconecta complet! Rămâi focusat/ă pe ceea ce faci și cu siguranță o să reușești să le pui cap la cap într-un timp util!

Taur


Ești nemulțumit/ă pentru că nimic nu pare să îți iasă conform planului. Așadar, cel mai bine ar fi să dai dovadă de o mai mare adaptabilitate și spontaneitate. Știi ce se spune, n-aduce anul ce aduce ceasul!

Gemeni


Ai lăsat pe planul secund viața ta profesională și, cel puțin pentru o perioadă, te preocupi doar de viața ta intimă. Ține-o tot așa, mai ales dacă vrei să rămâi la fel de apreciat/ă în cadrul familiei.
Sunt mulți cei care se bazează pe tine și care te văd că pe un idol. Sigur nu vrei să îi dezamăgești!


Rac


Te vei trezi astăzi cu o serioasă durere de cap și dacă nu vei face nimic în această privință, starea ta se va înrăutăți. Cel mai bun lucru pe care îl poți face este să te tratezi conform indicațiilor medicale și să nu te mai stresezi inutil!

Leu


Ai, în sfârșit, o situație financiară mai bună și poți acum să îți permiți lucruri la care altădată doar visai. Totuși, odată cu mărirea veniturilor, vine și o imensă responsabilitate pentru că trebuie să fii extrem de atent/ă cât și pe ce cheltuiești! Ca idee, poți cere sfatul unui consultant financiar!

Fecioară


În prima jumătate a acestei zile o să te concentrezi exclusiv pe sarcinile de la locul de muncă.
Din fericire pentru tine, ai destui prieteni care atunci când simt că ești absorbit/ă din nou de muncă, te readuc pe linia de plutire. Așadar, tot ce trebuie tu să faci este să le accepți invitațiile de petrecere a timpului liber. Sigur va fi ceva distractiv!


Balanță


Dacă îți vine să cânți ori să dansezi, fă-o fără să te gândești la ce vor spune ceilalți! E important să te exprimi în orice manieră și să nu devii o persoană ursuză, necomunicativă. În fond, și aceste manifestări artistice sunt tot o formă de comunicare, nu-i așa?

Scorpion


I-ai acordat prea multă încredere jumătății tale și acum, totul se întoarce împotriva ta. Pe viitor, trebuie să fii mai precaut/ă pentru că poți și vei suferi foarte mult din această cauză!

Săgetător


Ascultă-ți instinctul, mai ales atunci când vine vorba de problemele financiare! Uneori, nu trebuie să analizezi prea mult, ci pur și simplu să acționezi! Pe seară, un telefon primit de la o persoană din afara țării te va motiva să adopți o conduită diferită! În final, totul va fi înspre bine!

Capricorn


Uneori, ai impresia că ai prea mult timp liber, iar alte dăți ești complet sufocat/ă! Ține doar de tine să te organizezi mai bine pentru ca astfel de episoade să fie cât mai rare! Nimănui nu-i place incertitudinea, așa că, dacă poți, oferă un grad de predictibilitate vieții tale!

Vărsător


Petreci foarte mult timp pe traseul către și de la locul de muncă.
Gândește-te la metode alternative de deplasare și renunță la mașină! O să faci economii din carburantul salvat și, pe de altă parte, o să fie mai interactiv și chiar mai distractiv pentru tine!


Pești


Unul dintre colegii tăi are nevoie de sprijin într-o chestiune mai dificilă și pare că doar tu i-l poți acorda! Totuși, ai grijă să nu îl lezezi cumva pentru că intențiile tale (oricât de bune ar fi), pot fi înțelese greșit!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod