Horoscop 19 decembrie: Zi dificilă pentru Fecioară. Capricornul va simți dușul rece al realității

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Berbec


Ziua aceasta nu va fi cu nimic specială pentru tine. Practic, o să execuți aceleași sarcini ca de obicei și nu vor exista niciun fel de probleme. Chiar dacă multe persoane și-ar dori să fie în locul tău, tu te plângi pretutindeni că te-ai plictisit. Dacă ai nevoie de o nouă provocare, caută-ți alt job!

Taur


Ai multe lucruri de rezolvat la locul de muncă și, dacă nu te organizezi mai bine, cât de curând o să resimți presiune din partea superiorilor. Nu te ambiționa să faci totul singur/ă! Atunci când ai nevoie, cere ajutor de la colegi!

Gemeni


Ai demarat un proiect foarte ambițios, care îți consumă mult timp liber. Din fericire pentru tine, cel mai probabil că va fi încununat de succes astfel că vei primi și o importantă recompensă financiară.
Pe seară, un apel legat de job te va scoate din visare și te va forța să iei rapid anumite decizii importante.


Rac


Atât tu cât și partenerul de viață sunteți în așteptarea unui viitor mai bun. Decât să visați mereu la alte lucruri, mai bine trăiți prezentul și vă bucurați de ceea ce aveți! Iar asta înseamnă în primul rând să vă apreciați mai mult și să puneți preț pe frumoasa relație de iubire dintre voi!

Leu


Vei participa astăzi la o discuție constructivă de pe urma căreia te vei alege cu informații utile în jobul tău. Pe cât posibil, distribuie informația către cât mai mulți colegi pentru că și acestora să le fie mai ușor la locul de muncă!

Fecioară


Vei începe această zi destul de slăbit/ă și s-ar putea că din această cauză să nu obții un randament ridicat la serviciu.
Decât să încurci lucrurile, mai înțelept e să te învoiești și să pasezi o parte din responsabilitățile tale! Sigur șefii vor fi înțelegători ca de obicei!


Balanță


Programul tău este foarte încărcat, iar principalul vinovat pentru situația creată ești chiar tu! Chiar nu e necesar să accepți tot ce ți se propune, trebuie ca din când în când să mai faci o selecție! În schimb, seara se anunță a fi extrem de liniștită și vei putea astfel să îți încarci bateriile!

Scorpion


Dacă o rudă apropiată are de susținut un concurs sau un interviu astăzi, e esențial să îi fi alături. Bazându-te pe experiența acumulată până acum, poți să îi acorzi câteva sfaturi (pe care le consideri utile) chiar dacă respectiva persoană nu îți cere în mod direct asta!

Săgetător


Vei primi azi o veste excelentă care înseamnă pentru tine un bonus financiar și mai multă liniște pentru familie.
Totuși, nu te grăbi să anunți pe toți cunoscuții în legătură cu acest aspect! Uneori, e mai bine să fii mai rezervat/ă!


Capricorn


Chiar crezi că le știi pe toate din domeniul în care activezi? Nimic mai neadevărat! Dacă vei participa la întâlniri internaționale ori la seminarii, o să constați că ai trăit cu această impresie pentru că te-ai ferit de noutate și te-ai mulțumit să faci mecanic aceleași lucruri!

Vărsător


Un superior de-al tău are mare încredere în calitățile și seriozitatea ta și tocmai de aceea te va propune pentru un post mai sensibil. Acționează în aceeași manieră ca și până acum și nu vor exista probleme!

Pești


Situația ta amoroasă lasă de dorit în această perioadă.
Dacă te-ai săturat să asculți de partener, spune-i deschis că vrei o perioadă în care doar tu să iei deciziile care vă privesc pe amândoi. Chiar dacă la început va fi uimit, pe parcurs se va obișnui cu noua situație și îți va aprecia curajul.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod