Horoscop 18 decembrie: Zi dificilă pe plan profesional pentru Gemeni și Raci. Probleme în cuplu pentru Fecioare

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Berbec


Din punct de vedere sentimental, această zi va fi cu adevărat specială pentru tine și partenerul tău. Încercați să  profitați la maximum de ea și să stabiliți împreună direcțiile de acțiune pentru perioada următoare!

Taur


După o perioadă mai dificilă, pare că îți revii treptat-treptat din punct de vedere financiar. Totuși, nu e cazul să te culci pe o ureche și să renunți la vigilență! Din contra, trebuie să arăți că ai rămas la fel de concentrat/ă pe ce ai de făcut, mai ales la locul de muncă!

Gemeni


În prima parte a acestei zile o să primești o sarcină destul de dificilă care te va scoate din zona de confort. E firesc să ai emoții din acest punct de vedere, dar odată cu trecerea timpului o să constați că te-ai consumat degeaba și că te-ai descurcat foarte bine, chiar și în această nouă postură!

Rac


Dacă simți că atmosfera de la locul de muncă este tot mai apăsătoare, gândește-te dacă nu cumva ai făcut tu un lucru nepotrivit care i-a determinat pe colegii tăi să își schimbe atitudinea! De cele mai multe ori, lucrurile sunt simple și doar noi le complicăm inutil!

Leu


Ai nevoie de un moment de respiro? De ce nu aloci câteva ore din zi pasiunilor tale? O să te simți mult mai relaxat/ă și nu e exclus chiar să îți faci prieteni noi!

Fecioară


Prima parte a acestei zile va fi extrem de aglomerată pentru tine și din această cauză, o să fii nevoit/ă să amâni o parte din întâlniri! Fii fără grijă, nimic nu va rămâne nerezolvat atât timp cât îți dai interesul!

Balanță


Te implici foarte mult în relația de iubire și tocmai din cauza acestui lucru, partenerul tău a devenit mai pasiv.
Dacă ești nemulțumit/ă de acest aspect, discută sincer cu el și încercați să găsiți o soluție convenabilă pentru amândoi!


Scorpion


Ai nevoie de mai multă odihnă pentru că în ultima perioadă, te-ai implicat în foarte multe proiecte! Lasă deoparte chestiunile neesențiale și oferă organismului tău șansa de a se reface! Altfel, cât de curând va ceda și vei pierde mulți bani și timp că să îți revii!

Săgetător


Astăzi o să primești o invitație la un eveniment social foarte popular. După ce vei depăși momentul de euforie, vei constata că trebuie să îți adaptezi ținuta iar lucrul acesta presupune o cheltuială foarte mare pe care momentan nu ți-o poți permite. Cere un împrumut de la colegi sau rude sau, în ultimă instanță, poți chiar să împrumuți câteva ținute de calitate superioară!

Capricorn


Din punct de vedere sentimental, se pare că lucrurile merg din rău în mai rău pentru tine.
Dacă nu ai ieșit deja din relația de iubire, cel mai probabil că acest lucru se va întâmpla în perioada imediat următoare. Colac peste pupăză, viitorul tău fost partener îți va face o reclamă atât de negativă încât îți va fi rușine să mai ridici capul din pământ. Fii tare!


Vărsător


După momentele dificile care tocmai au trecut, această zi va fi ca o plimbare în parc pentru tine. Altfel spus, nu vei avea nicio emoție nici măcar în fața celor mai mari provocări ale zilei. Continuă să fii la fel de stăpân/ă pe tine indiferent de ce ai de rezolvat!

Pești


Astăzi, un telefon primit în jurul prânzului îți va da complet lumea peste cap. Practic, vei fi nevoit/ă să amâni/anulezi majoritatea întâlnirilor zilei și să te ocupi exclusiv de problema urgentă care a apărut.
Dacă e vorba de starea de sănătate a partenerului ori a unei alte rude apropiate, e firesc să îți schimbi intempestiv prioritățile!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod