Horoscopul de weekend: Zile marcate de conflicte pentru unele zodii. Mare atenție!

Citește horoscopul pentru acest weekend și află ce te așteaptă!

Berbec


Acest sfârșit de săptămână se anunță a fi destul de dificil pentru tine, mai ales dacă ai lăsat treburi nerezolvate la locul de muncă. În plus, nici din punct de vedere financiar nu o duci deloc bine și, dacă nu înveți să te gospodăreșți mai bine, cât de curând vei ajunge la sapă de lemn.

Taur


Febra sărbătorilor pare că te-a cuprins și pe tine și ești într-o permanentă căutare de cadouri. Fii mai relaxat/ă, nimeni nu se va supăra dacă nu va primi cadouri! În schimb, se va bucura de prezența ta. În fond, despre asta e vorba de Crăciun, despre revedere și timp de calitate petrecut împreună!

Gemeni


Sâmbătă va fi destul de agitată pentru tine, iar membrii familiei tale vor deveni victime ale stresului pe care l-ai acumulat de-a lungul timpului.
Explică-le că nu e vorba de nimic personal și, dacă poți, încearcă să le arăți o altă față a ta duminică!


Rac


Faci totul pe repede-înainte și uiți să te bucuri de micile plăceri ale vieții. În plus, din această cauză consumi multe preparate tip fast-food care pe viitor îți vor afecta sănătatea. E necesar să faci o schimbare cât mai repede!

Leu


Ai multe emoții din cauza unei întâlniri importante pe care o vei avea în acest sfârșit de săptămână. Ca să depășești cu bine momentul, ar trebui să fii încrezător/încrezătoare în calitățile tale și să fii cât mai natural/ă!

Fecioară


Weekendul acesta îți va aduce mici probleme de sănătate, mai ales din punct de vedere digestiv.
Hidratează-te cât mai bine (pe cât posibil cu ceaiuri) și o să vezi că te vei simți din ce în ce mai bine! În plus, aceste licori magice îți vor aduce și un plus de liniște și echilibru, mai ales dacă sunt consumate înainte de culcare!


Balanță


În aceste două zile o să faci multe deplasări în afara orașului iar lucrul acesta te va extenuă, mai ales dacă ai un copil mic, dependent de scutec și de biberon. Pe viitor, planifică-ți mai bine ieșirile pentru că riști să îi produci mari neplăceri celui mic!

Scorpion


Dacă ești pasionat/ă de gătit, vei avea în sfârșit ocazia să îți pui în valoare talentul! Sigur, ai nevoie de câteva momente pentru a înțelege conceptul respectivului preparat culinar, dar după ce vei primi impulsul de la un maestru bucătar, poți să te exprimi așa cum simți!

Săgetător


Fii foarte atent/ă la promoțiile care se anunță în perioada Crăciunului! Chiar dacă sunt anunțate reduceri, trebuie să analizezi dacă într-adevăr ai nevoie de respectivul produs.
Duminică la prânz sunt mari șanse să primești o vizită așa că încearcă să fii cât mai primitor/primitoare!


Capricorn


După o săptămâna mai agitată, ai în sfârșit ocazia să te relaxezi și să îți faci planul pentru zilele următoare! Chiar dacă vor există situații mai tensionate generate în principal de rudele tale îndepărtate, tu nu trebuie să pui paie pe foc ci din contra, să atenuezi pe cât posibil conflictul!

Vărsător


O discuție contradictorie purtată în acest weekend te va secătui de energie, mai ales dacă vei dori cu orice preț să demonstrezi că ai dreptate! Pe viitor, trebuie să faci compromisuri și să dai dovadă de mai multă flexibilitate și maturitate!

Pești


Pentru tine, aceste două zile sunt binevenite pentru că îți oferă ocazia să îți pui ordine în gânduri și să îți faci planul de acțiune pentru săptămâna viitoare.
Totuși, nu uita că în chestiunile importante să te consulți cu partenerul de viață pentru că altfel, îți va face zile grele!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod