Horoscop 17 iulie: Peștii trebuie să fie pregătiți pentru ce e mai rău

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Berbec


Cu toate suișurile și coborâșurile prin care ai trecut, este un miracol că încă mai ai prieteni. Cere-ți scuze cui trebuie să-ți ceri scuze! Când vine vorba de bani, nu ai niciun motiv să te îngrijorezi.

Taur


Ai chef de dragoste și multă, multă intimitate. De asemenea, vrei distracție și ceva incitant. O scurtă călătorie cu persoana iubită este fix ceea ce îți trebuie în acest moment.

Gemeni


Dacă ești singură, astăzi ai putea flirta cu cineva de la serviciu. Acest lucru ți-ar putea aduce probleme. Dacă ai ocazia să investești în tine, în cariera și educația ta, fă-o.
Te va ajuta să evoluezi!


Rac


Realitatea vieții este că, uneori, oamenii apropiați îți pot spune lucruri care dor. Dacă își cer scuze și este ceva peste care poți trece, încearcă să găsești în inima ta puterea de a-i ierta.

Leu


În ceea ce privește dragostea, s-ar putea să îți dorești ceva mai mult sau mai profund. Acest lucru ar putea însemna să treci la următorii pași în relație, numai că pentru asta e nevoie ca și partenerul/a să își dorească același lucru ca și tine.

Fecioară


Dacă cineva te împinge de la spate să faci ceva, încearcă să-l faci să vadă lucrurile din punctul tău de vedere.
Dacă nu ai timp și energie pentru așa ceva, explică-i pe scurt că ai nevoie de puțin spațiu.


Balanță


Muncești din greu, iar norocul tău la bani este dovada clară a acestui lucru. Schimbarea pe care ai căutat-o vine și vei fi mai mult decât pregătit/ă și capabil/ă să o primești în viața ta.

Scorpion


Fă tot posibilul pentru a evita orice boală. Dacă corpului tău îi lipsește ceva, atunci mănâncă bine și asigură-te că ai parte de un somn bun. De asemenea, vorbește despre problemele tale, nu vei regreta, ci te vei simți ușurat/ă.

Săgetător


Dacă intenționezi să pleci în vacanță curând, cel mai bine ar fi să îți faci un control medical înainte de a porni la drum.
Verifică și la ce ești alergic/ă, nu ai vrea să ajungi undeva departe și să trebuiască să te întorci din această cauză.


Capricorn


Vei avea mult noroc astăzi în ceea ce privește banii. De asemenea, este foarte posibil ca șeful să-ți complimenteze munca. Colegii ar putea fi puțin geloși și acest lucru poate provoca o anumită tensiune la serviciu.

Vărsător


Va exista o pierdere financiară la sfârșitul zilei, așa că fii pregătit/ă pentru asta. Vorbește astăzi cu prietenii sau familia despre lucrurile care te-au deranjat. Au atâtea sfaturi bune pentru tine.

Pești


Atunci când călătorești, ia mereu o hartă cu tine, deoarece este posibil să nu ai întotdeauna internet.
Fii mereu pregătit/ă pentru cele mai grave situații. Mai bine să ai grijă decât să-ți pară rău.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod