Horoscopul de weekend: Probleme în cuplu pentru trei zodii

Citește horoscopul pentru acest weekend și află ce te așteaptă!

Berbec


În cuplu, există o oarecare tensiune în aer din cauza anumitor evenimente anterioare. Renunță la energia negativă în acest weekend și concentrează-te pe lucrurile bune, deoarece acestea sunt destule.

Taur


Weekendul acesta nu este un bun moment pentru a călători. Amână planurile de călătorie dacă poți. Dacă nu poți, fii pregătit/ă pentru orice. Nu cheltui bani în exces, deoarece îți vor trebui cât de curând.

Gemeni


Astrele îți trimit o energie bună în acest weekend. Vei primi niște venituri neașteptate până duminică seară. În ceea ce privește sănătatea, s-ar putea să întâmpini probleme cu somnul.
Mergi la culcare puțin mai devreme și renunță la cafea!


Rac


Vei simți o oarecare frustrare în aceste zile, iar acest lucru îți poate afecta calitatea vieții pe mai multe planuri, dar mai ales în dragoste și sănătate. Încearcă să elimini energiile și gândurile negative, deoarece nu sunt bune la nimic!

Leu


Toate poveștile de dragoste nu au neapărat cea mai lină călătorie. Dacă te lupți cu ceva în relația ta, vorbește cu partenerul/a de viață în acest weekend și mare parte din probleme vor fi ca și rezolvate.

Fecioară


Dacă încerci să pleci undeva cu prietenii tăi, ai grijă să te adaptezi în funcție de nevoile tuturor.
Chiar dacă ești genul care adoră să decidă totul, de multe ori e necesar să te dai după ceilalți dacă vrei să obții ceva.


Balanță


Unii colegi de serviciu îți pot da niște vești interesante în acest weekend. Nu le permite să îți întunece judecată și începe-ți weekendul cu energie pozitivă. Nu fi prea dur/ă cu tine dacă planurile tale nu ies la perfecție!

Scorpion


Dacă te simți stresat/ă sau anxios/oasă, profită de acest weekend pentru a face ceva relaxant. Poți pleca într-un loc izolat cu o persoană dragă să poți să faci o activitate care îți place mult.

Săgetător


Dacă ești singur/ă, weekendul acesta vei flirta cu cineva pe rețelele sociale.
Dacă ești implicat/ă într-o relație, poți simți că există o mare problemă în cuplu. Cel mai bine ar fi să vorbești cu partenerul/a despre asta pentru a găsi o soluție.


Capricorn


Ai făcut alegeri financiare bune și acum începi să vezi rezultatele. Dacă ești o persoană care se îngrașă ușor, ar trebui să începi să faci mai mult sport. De asemenea, este important să renunți la zahăr și grăsimi.

Vărsător


Te-ai implicat și dedicat prea mult relației tale în ultimul timp, iar acum a sosit momentul să îți faci timp doar pentru tine. Dacă ești singur/ă, weekendul acesta este perfect pentru întâlniri diverse.

Pești


Dacă vei călători în acest weekend, fii pregătit/ă pentru unele situații dificile.
Probabil că sănătatea îți va face probleme. În ceea ce privește banii, se anunță vești foarte bune în curând.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod