Horoscop 15 noiembrie: Neprevăzutul îi va da de furcă Racului

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Berbec


Trebuie să fii mult mai calm/ă dacă vrei să fii respectat de persoanele din jurul tău! Chiar nu mai apreciază nimeni excesele de furie și tonul ridicat, trebuie să te impui elegant (cu argumente) și nicidecum brutal!

Taur


Dacă deții un animal de companie, cel mai probabil că această zi o să i-o dedici aproape în întregime. Poate fi vorba de participarea la o competiție sau poate de o vizită programată la medicul veterinar. În tot cazul, la finalul zilei te vei simți obosit/ă, dar împlinit/ă.

Gemeni


E posibil să primești astăzi o invitație de petrecere a timpului liber într-un loc cu adevărat special. Chiar dacă partenerul tău va fi puțin reticent la început, nu trebuie să îi urmezi sfaturile, ci mai degrabă să te lași ghidat/ă de instinct!

Rac


O să fii pus/ă astăzi în fața unei situații neprevăzute și, pentru a ieși basma curată din ea, trebuie să te lași ghidat/ă de sentimente și nicidecum de rațiune.
Pe seară, se anunță câțiva prieteni în vizită, așa că cel mai probabil veți sta la șuetă până târziu în noapte și te vei simți din nou ca în liceu!


Leu


Ești o persoană foarte sufletistă care știe să aibă grijă de ceilalți. Cu toate acestea, nu trebuie să te bagi în problemele celorlalți dacă nu ți se cere ajutorul! Altfel, intențiile tale vor fi greșit înțelese!

Fecioară


Trebuie să fii mai precaut/ă cu finanțele astăzi! Dacă nu reușești să îți drămuiești bugetul, e firesc să apară probleme. Învață ceva din această experiență!

Balanță


Dacă ești răspunzător de un anumit proiect, nu permite unei alte persoane să ia deciziile! Fii cât poți de asumat/ă și nu ceda presiunilor externe! Seara sunt mari șanse să fii supus/ă unui șir infinit de critici, așa că înarmează-te cu răbdare!

Scorpion


În prima parte a acestei zile, o să primești o invitație sau o ofertă de nerefuzat, legată de job.
Totuși, nu trebuie să dai un răspuns imediat, ci mai degrabă să discuți cu partenerul de viață și să afli în ce măsură un răspuns afirmativ din partea ta v-ar afecta relația!


Săgetător


Nu e momentul acum pentru excentricități! Rămâi conectat/ă la lucrurile care se petrec în jurul tău (chiar dacă se derulează cu o viteză foarte mare) și lasă timpul să decidă. Între timp, tu trebuie să rămâi fidel soluțiilor pe care le-ai adoptat și în trecut.

Capricorn


Te vei trezi astăzi cu dureri serioase de cap și/sau de stomac. Nu te forța inutil! Cel mai bine e să vorbești la locul de muncă și să-ți rogi șefii să îți găsească un înlocuitor!

Vărsător


Petreci foarte mult în față laptopului, televizorului și mobilului.
Inevitabil, acuitatea ta vizuală a început să slăbească. Încearcă să îți modifici acest stil de viață chiar de azi! Dacă nu o poți face, măcar investește-te în ochelari/ecran de protecție! Sănătatea trebuie să primeze!


Pești


De când nu ai mai stat relaxat/a la o discuție cu cel mai bun prieten? A sosit momentul să te gândești și la tine și la echilibrul tău mental! Acest aspect este esențial pentru o viață liniștită și trebuie să te preocupe mai mult de acum înainte!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod