Horoscop 14 noiembrie: Probleme financiare pentru Fecioare

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Berbec


Trebuie să ai mai multă grijă la ce mănânci pentru că ai tendința de a te îngrășa exagerat! Nu e cazul să faci compromisuri prea mari, simpla renunțare la zahăr și la băuturile acidulate te va aduce la kilogramele dorite iar acest aspect este foarte important pentru echilibrul tău mental.

Taur


Dispui de o sumă importantă de bani și de suficient timp că să faci investiții reușite. Totuși, nu ești complet mulțumit/ă pentru că partenerul tău simte că nu este implicat în luarea deciziilor. Fă un efort și ascultă-i doleanțele! O să vezi că apoi totul va fi mult mai ușor pentru tine!

Gemeni


În prima parte a acestei zile o să descoperi o latură mai puțin plăcută a colegilor tăi.
Practic, aceștia vor încerca încontinuu să te saboteze, geloși fiind pe succesul tău. Nu te lăsa intimidat/ă și luptă cu toate armele!


Rac


Astăzi o să primești o binemeritată răsplată din partea șefilor. Chiar dacă nu va fi vorba de o sumă mare, simplul fapt că superiorii tăi s-au gândit la tine înseamnă enorm. Ține-o tot așa!

Leu


Din punct de vedere sentimental, lucrurile s-au așezat destul de bine pentru tine și partener. Totuși, nu te culca pe o ureche pentru că oricând pot apărea greșeli mari. Pe seară, e foarte posibil să primiți o vizită din partea unor persoane importante. Încercați să fiți cât mai primitori!

Fecioară


Dacă ești dator unei alte persoane cu o sumă de bani, acum e momentul ideal să rambursezi împrumutul.
Nu vei mai avea prea curând o situație financiară atât de bună așa că pe cât posibil, profită de această perioadă!


Balanță


Ești instabil/ă din punct de vedere emoțional iar acest aspect trebuie remediat cât de curând. Dacă nu vei reuși să îți cunoști partenerul mai bine, atât tu cât și el, veți avea de suferit. Dialogul rămâne singura soluție.

Scorpion


Vei experimenta trăiri foarte intense astăzi și datorită acestui lucru, nici nu vei simți cum zboară timpul. Dacă trebuie să rezolvi anumite lucruri la o oră fixă, ideal e să îți setezi alarme. Nu îți permiți luxul de a rata momente esențiale.

Săgetător


Petreci foarte mult timp în fața calculatorului și din această cauză, vederea începe să îți joace feste.
Mergi rapid la un oftalmolog și urmează-i cu strictețe toate sfaturile! Altfel, situația poate deveni mai serioasă decât îți imaginai!


Capricorn


Nu te implica în treburile altor persoane fără să ți se ceară ajutorul! Chiar dacă stăpânești anumite domenii mai bine, nimeni și nimic nu îți dă dreptul să intervii abuziv! Trebuie să acționezi cu mai mult tact pe viitor și să înveți să fii mai rezervat/ă!

Vărsător


Astăzi o să afli câteva informații importante care te vor ajută să depășești cu ușurință momentele mai grele. Nu trebuie să împărtășești cu toată lumea secretele dobândite! Alege persoanele pe care vrei să le ajuți pe viitor și arată-le doar lor ce ai descoperit!

Pești


Dacă te-ai plictisit de rutină zilnică, acum e momentul ideal pentru a produce o schimbare! Poate fi vorba de găsirea unui hobby nou, chiar dacă asta va însemna să risipești o mică avere.

Banii nu ar trebui să fie atât de importanți pentru tine!

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod