Cum te porţi atunci când te îndrăgosteşti, în funcţie de zodia ta

Unii dintre noi suntem pur şi simplu ciudaţi atunci când vine vorba de dragoste. Tu cum te porţi atunci când te îndrăgosteşti?

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Eşti extrem de independentă şi curajoasă în dragoste.

Ai curajul de a te da la tipul de la bar şi eşti suficient de independentă încât să nu te lamentezi dacă acesta te respinge. Doar pentru că ştii cum să îi faci să muşte momeala nu înseamnă că întotdeauna ştii ce faci atunci când eşti cuplată. Poţi deveni destul de impulsivă, nerăbdătoare şi să ai schimbări bruşte de dispoziţie. Fie că eşti speriată sau plictisită, cert e că nu îţi poţi controla obiceiul de a îndepărta oamenii de tine!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Eşti renumită pentru capacitatea ta de a te ataşa de oameni imediat.

Tu faci orice pentru a-ţi mulţumi iubitul şi te asiguri că e fericit în orice moment. Latura ta întunecată iese la iveală atunci când devii prea posesivă. În dragoste, devii obsedată de control.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Eşti o persoană sociabilă care comunică foarte uşor cu cei din jurul ei.

Eşti acea invitată care face tot felul de comentarii la petrecerea la care participă. Pe măsură ce ai pus mâna pe un tip, poţi deveni destul de repede nemulţumită, iar acest lucru poate deveni o problemă majoră. Nu eşti genul de femeie care să stea multe mult într-o relaţie.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Eşti o persoană atât de dulce, nevinovată şi plină de compasiune.

Ce simt ceilalţi, simţi şi tu. Eşti o parteneră care ştie ce înseamnă să stai lângă cineva şi la bine, dar şi la rău. Odată ce te îndrăgosteşti, e greu să fii convinsă că ai prea mare încredere în cel de lângă tine. Cu toate acestea, uneori devii prea arogantă din cauză că scapi de sub control sensibilitatea care te caracterizează.

Leu(22 iulie - 22 august)

Eşti plină de viaţă, încrezătoare şi, cu siguranţă, nu îţi e frică să spui de gândeşti.

Nu se pune nimeni cu tine. Deşi ai încredere, sentimentele tale au tendinţa de a scăpa de sub control. Complet detaşată, s-ar putea să devii enervantă. Poţi ajunge într-un punct în care nu cunoşti limite şi poţi fi temperamentală.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Abordarea de la început cu privire la iubire este absolut logică în cazul tău.

Punctul tău forte este mintea, aşa că înţelegi cu uşurinţă ce înseamnă să păstrezi o limită sănătoasă şi să îţi ţii sentimentele până când simţi că poţi avea încredere. Cu toate acestea, acest lucru se poate schimba rapid. Poţi deveni prea raţională, chiar până în punctul în care eşti foarte critică cu iubitul tău şi acţiunile sale. Chiar dacă te simţi bine cu partenerul tău, acest lucru poate afecta potenţialul relaţiei, mai ales dacă te justifici spunând că eşti doar onestă.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Te pricepi de minune la a menţine echilibrul între încântarea faţă de iubitul tău şi a-ţi ţine emoţiile sub control.

Cu toate acestea, odată ce începi să le spui prietenilor despre existenţa lui, poţi începe să devii slabă. Dacă o persoană are altă părere faţă de a ta, perspectiva ta se poate schimba. Oricine vine şi îţi oferă o părere, va avea o influenţă enormă asupra modului în care alegi să îţi trăieşti viaţa.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Puterea ta este cu adevărat admirabilă.

Odată ce începi să ai sentimente pentru cineva, toate pariurile încetează. Eşti încrezătoare în spiritul tău liber, dar, cu siguranţă, poţi deveni sufocantă. Te aştepţi ca tu să fii centrul universului iubitului tău, pentru că el e clar cel mai important pentru tine, dar ar trebui să îţi reaminteşti că trebuie să ai propria ta viaţă individuală.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Eşti mereu dispusă la aventură, atât fizic, cât şi mental.

Cu toate acestea, cu această distracţie vine şi o mare responsabilitate. Tinzi să fii de neclintit, astfel că vei face lucruri pe care partenerul tău nu le va înţelege. Nu acorzi aproape niciodată atenţie detaliilor, iar unele fapte ale tale pot fi interpretate eronat ca fiind egoiste.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Cu cât lupţi mai mult pentru ceva, cu atât îţi pierzi interesul, mai ales când vine vorba de dragoste.

Tinereţea e cea mai bună perioadă a ta pentru că eşti spontană şi capabilă de bucurie în orice moment, iar trecerea anilor îţi va aduce mai multă înţelepciune. Datorită acestui lucru, te poţi aşeza la casa ta mai repede decât ai crede. Uneori, poţi fi destul de închisă în tine şi nu laşi pe nimeni să intre în inima ta. Dar dacă cineva stă acolo răbdător, îi vei da drumul înăuntru.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Tu nu te plictiseşti niciodată. În mod constant te gândeşti şi faci lucruri creative.

Cu siguranţă poţi face orice cu lucrurile din jurul tău, iar asta e o sursă de inspiraţie pentru cine te cunoaşte. Deşi această creativitate te face să pari oarecum ciudată, mereu eşti în contact cu oameni şi socializezi cu ei. Cu toate acestea, legătura ta cu realitatea are un cost în ceea ce priveşte menţinerea une relaţii bune.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Tu eşti o persoană care se concentrează pe găsirea scopului în viaţă.

Îţi îmbrăţişezi ciudăţeniile cu încredere, fapt care te pune într-o lumină pozitivă. Cu toate acestea, dacă ţi se pune pata pe ceva, e posibil să vrei să îţi îndepărtezi partenerul. În cazul în care interesul de a avea o relaţie este doar de a te distrage puţin de la ceea ce faci, atunci nu te vei gândi prea mult înainte de a te despărţi de cineva.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod