Semne că nu te-a putut uita, în funcţie de zodia lui

Probabil că ai unele bănuieli că nu a reuşit să treacă peste despărţirea de tine, dar dacă vrei să ştii sigur, iată ce spune zodia lui!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dacă nu a putut să te uite, bărbat din această zodie va trece printr-o mulţime de relaţii, dar nu se va ataşa de nimeni.

La început, Berbecul va crede că să nu mai fie cu tine e ceea ce îşi doreşte şi ce are nevoie, dar pe măsură ce se implică în noi relaţii, însă dă seamă că ce a fost cu tine era cu adevărat special. Pe măsură ce se va întreba dacă există cineva mai bun decât tine pentru el, va constata cu tristeţe că nu.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Nativul din Taur va pregăti un spectacol pentru toată lumea ca să arate cât de bunp e viaţă lui fără tine.

Mediile sociale vor fi invadate de viaţa sa minunată. El va ieşi în oraş şi îşi va pune masca de petrecere pentru a permite fiecaruia să ştie cât de fantastic se simte. Speră că toate detaliile pe care le-a pus la punct vor ajunge la tine şi te vor face geloasă.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

El spune că vrea să fiţi doar prieteni, deşi are o mulţime şi chiar nu mai are nevoie de încă unul.

Pur şi simplu nu poate suporta gândul că nu te va mai avea deloc în viaţa lui. La început, începe să te invite la petrecerim apoi se transformă în invitaţii la cafea şi tot aşa pânp te prinde. Este amuzant cum aceste întâlniri între prieteni încep să devină altceva.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racul nu avea nevoie să împărtăşească nimic cu tine sau pretindea că e ocupat pentru că îl apăsa ceva pe suflet.

El doar folosea scuze pentru a scăpa de tine. Mesajele lui sunt atât de pline de emoji ciudate încât nu ai nici cea mai vagă idee despre ce încearcă să spună sau facă acum, după despărţire. Ştii că încearcă să îţi spună ceva, dar nu ştii despre ce este vorba.

Leu(22 iulie - 22 august)

Leu îţi va spune că a găsit recent un cadou pe care ar fi trebuit să ţi-l dea de ziua ta.

Nu este potrivit pentru nimeni altcineva şi nu poate să îl returneze, aşa că probabil trebuie să vă întâlniţi pentru ultima oară. Nu, nu, poate să îl pună la poştă, pentru că s-ar putea pierde. Nu, nu încearcă să te recâştige, ci doar vrea cu adevărat să îţi placă acest cadou pe care ar fi păcat să nu îl primeşti.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Poţi să consideri că nu te-a uitat din cauza comportamentului său instabil.

Acum este în casă şi nu vrea să vorbească cu nimeni, iar în minutul următor petrece cu prietenii. E ca şi cum ar trimite semnale mixte către el însuşi. Poţi fi sigură că se gândeşte la fiecare detaliu din relaţia voastră: ce s-a întâmpla greşit, ce a făcut greşi şi ce ar fi trebuit să facă mai bine. Urăşte când nu poate rezolva asta!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

După despărţire, el continuă mult fără nimeni altcineva în viaţa lui.

Pentru toţi cei din jur, el pare bine, dar adevărul este că nu îşi poate imagina viaţa fără tine. Totul pare mai greu de când ai plecat. Ultimul lucru pe care şi-l doreşte este să aibă o confruntare cu tine sau să discute despre ce s-a întâmplat. El preferă să ţină totul în el şi să-şi sporească sentimentele de tristeţe, dezamăgire şi eşec.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul are tendinţa de a deveni puţin obsedat dacă nu a reuşit să te uite.

Nu e o coincidenţă că te întâlneşti atât de des cu el peste tot. Probabil e în cea mai bună formă a lui şi moare dacă nu îţi spune lucrurile fantastice care se întâmplă în viaţa lui. El vrea să te facă geloasă şi va apărea în calea ta indiferent dacă ştie că eşti cu altcineva.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dacă nu a reuşit să te uite, va face glume constant şi nu va lua nimic în serios.

Este enervant felul în care vrea să fie amuzant, şi asta pentru că vrea să pară ca şi cum despărţirea de tine nu l-a afectat deloc. El nu îşi dă seama că nimeni nu îl crede şi că trebuie să se oprească din a pretinde că e bine.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul vrea să pară ca şi cum a trecut complet peste tine şi nu suferă din cauza despărţirii voastre.

Se va îngropa în muncă şi va prelua proiecte suplimentare. El vrea să fie atât de epuizat încât nu va avea timp să se gândească la tine şi la relaţia din trecut. El se va consola cu gândul că ştia că lucrurile nu vor funcţiona niciodată cu tine.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorilor nu le place să îşi arate sentimentele, aşa că e greu să îţi dai seama ce simt.

El se poate arunca într-o activitate pentru o cauza umanitară sau poate pleca într-o călătorie. Va încerca să se convingă singur că e bine şi că preferă să fie singur oricum, dar, în adâncul sufletului îi lipseşti.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

E uşor să îţi dai seama că nu a trecut peste relaţia cu tine, pentru că o vei vedea în arta lui.

Uite-te atent, e posibil să nu îţi compună un cântec cu numele tău în titlu, ci să fie vorba de ceva mai subtil. Ai purtat prea mult verde în relaţia cu el şi ştie că îţi place această culoare? E posibil ca brusc picturile sale să conţină această culoare insistent sau să se îmbrace şi el aşa. Există indicii în lucrările sale creative în care tu eşti muza şi inspiraţia lui.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod