Cum să-ţi dai seama dacă eşti pregătită să vă mutaţi împreună, în funcţie de zodia lui

Este o decizie importantă, aşa că fă-o cu înţelepciune! Zodia lui te poate ajuta să îţi dai seama dacă eşti pregătită să vă mutaţi împreună sau nu.


Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Natura optimistă, curajoasă şi determinată a Berbecului te face să te hotăraşti destul de repede atunci când vine vorba de vă muta împreună.

Cu toate acestea, el poate fi destul de impulsiv, deci e foarte important să te asiguri că relaţia ta cu el poate rezista schimbărilor înainte de a face marele pas. Dacă poţi face faţă temperamentului său, atunci nu e nimic greşit în a vă muta amândoi.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Natura responsabilă şi practică a Taurului tinde te face să eziţi atunci când vine vorba de mutatul împreună.

În plus, nu îi plac schimbările bruşte, iar un astfel de angajament poate fi copleştitor pentru el. O perioadă de probă ţi-ar fi extrem de utilă, aşa că puteţi încerca să locuiţi împreună o săptămână sau două pentru a vedea cum te simţi. Poţi face acest compromis cu scopul de a descoperi dacă acela este locul potrivit nevoilor tale.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nativul din Gemeni este o persoană destul de indecisă, mai ales atunci când vine vorba de decizii importante, cum ar fi mutatul împreună.

Dar, odată ce se hotărăşte, se va adapta destul de uşor la noua situaţie. Ca să îţi dai seama că eşti pregătită pentru acest pas, discută înainte cu el despre aştepătările sale. Pentru că e foarte sociabil, se superă pe cei care vor să stea cât mai mult singuri. Tu şi partenerul tău de viaţă trebuie să fiţi pe aceeaşi lungime de undă şi să petreceţi mult timp unul cu celălalt odată ce veţi locui împreună. De asemenea, el trebuie să ştie că e nevoie să facă anumite compromisuri pentru ca lucrurile să funcţioneze cum trebuie, pentru că nu toată lumea doreşte ca şi el să fie în permanenţă în jurul unei alte persoane.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Tendinţa Racului de a fi pesimist te face să eziti atunci când vine vorba de mutatul împreună.

El poate fi manipulativ, nesigur şi suspicios, iar aceste lucruri nu îl fac un candidat bun în ceea ce priveşte convieţuirea cu el. Cel mai indicat ar fi să porţi o discuţie deschisă şi onestă cu el, prin care să îţi dai seama dacă poţi face faţă sensibilităţii, schimbărilor de dispoziţie şi nesiguranţei sale. Atunci vei primi confirmarea!

Leu(22 iulie - 22 august)

Tendinţa Leului de a fi leneş şi inflexibil îl face să fie o persoană cu care nu se poate convienţui prea uşor.

De asemenea, urăşte să fie ignorat, de aceea trebuie să te gândeşti bine dacă vei putea să îi oferi toată atenţia ta. Odată ce locuiţi împreună, e necesar ca lumina reflectoarelor să pice şi pe tine. Eşti pregătită abia în momentul în care ţi se confirmă că poate accepta acest lucru!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Fecioara este obsedată de curăţenie, iar acest lucru o face să fie un coleg de cameră excelent.

În plus, încearcă să aibă o dietă cât mai sănătoasă, aşadar tu vei avea şansa de a-ţi îmbunătăţi stilul de viaţă. Dar, pentru că este prea critică, este important să evalueză situaţia şi să vezi dacă poţi face faţă valului de cicăleli.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Balanţa este cea mai bună zodie cu care te-ai putea muta împreună, pentru că alături de ea chiar vei avea parte de armonie.

Cu toate acestea, ea are tendinţa de a evita confruntările, ceea ce înseamnă că va acumula frustrări şi poate dezvolta ranchiună pe termen lung. Înainte de a vă muta împreună, este important să aveţi o discuţie deschisă despre găsirea unei căi de mijloc în ceea ce priveşte comunicarea. Odată ce stăpâniţi acest lucru, probabil eşti pregătită să faci marele pas.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Tendinţa Scorpionului de a fi secretos poate fi problematică în ceea ce priveşte o eventuală mutare împreună, deoarece vei avea mereu senzaţia că îţi ascunde ceva.

În plus, el poate fi uşor violent uneori. De cele mai multe ori este calm şi reţinut, dar asta se întâmplă doar dacă eşti perfect de acord cu el şi îi dai crezare de fiecare dată. Înainte de a vă muta împreună trebuie să îl întrebi dacă îşi poate controla aceste ieşiri negative, doar aşa relaţia voastră va fi bazată pe armonie şi respect.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dacă nu îţi plac mediile aglomerate, atunci Săgetătorul este canditatul perfect pentru mutatul împreună.

Lui îi place să petreacă mult timp în afara casei, să călătorească sau să participe la diverse evenimente sociale. Când e, totuşi, acasă, poate fi puţin frustrant pentru tine pentru că el are tendinşa de a promite mai mult decât poate oferi. În plus, este destul de nerăbdător, astfel încât poate crea o atmosferă tensionată atunci când nu faci lucrurile la timp. Înainte de a te muta cu el, trebuie să fii convinsă că poţi face faţă aşteptărilor lui idealiste.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul este un candidat bun pentru locul liber din casa ta, pentru că este disciplinat şi responsabil.

Toate aceste lucruri îl fac să fie o persoană extrem de politicoasă. Cu toate acestea, el poate fi neiertător. Deci, atunci când uiţi ceva, e posibil să explodeze. Pentru că nu are prea des astfel de ieşiri, atunci când se enervează, e destul de zgomotos. El e orientat spre familie, aşadar dacă nu îţi place familia din care provine, atunci ar fi mai bine să evitaţi să faceţi marele pas.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul este un bun ascultător, sare în ajutor şi excelează în rezolvarea problemelor, iar toate aceste lucruri îl fac un partener alături de care poţi să locuieşti.

Cu toate, îi place să petreacă timp de unul singur şi nu simte nevoia de socializare. Din această cauză, pot apărea probleme de intimitate la nivelul cuplului. Lucruri precum împărţirea spaţiilor şi compromisurile sunt greu de digerat pentru el. Dacă poţi să îi oferi acest spaţiu doar al lui în care să se retragă atunci când simte nevoia, atunci vă puteţi muta împreună.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nativul din Peşti nu este egoist, e intuitiv şi se dedică total atunci când se implică într-o relaţie.

Aşadar, dacă nu simţi că îl iubeşti cu adevărat, nu face marele pas. De asemenea, trebuie să fii pregătită să asculţi muzică tot timpul, pentru că el adoră să îşi petreacă astfel timpul. Ca să puteţi locui împreună, e necesar să aveţi mai multe camere, pentru că, uneori, simte nevoia să stea singur. Dacă eşti de acord cu momentele lui în care vrea să scape de realitate şi să fie doar el şi gândurile sale, atunci eşti pregătită să faci marele pas.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod