Ce parfum ţi se potriveşte, în funcţie de zodie

Indiferent dacă eşti o persoană care foloseşte acelaşi parfum zi de zi sau una care se joacă cu miresmele, astrologia îţi poate spune ce aromă ţi se potriveşte cel mai bine în funcţie de trăsăturile zodiei tale!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Caracteristici: energică, asertivă şi loială

Parfumul potrivit: Chanel N°5 Eau de Parfum

Fiind foarte determinată şi pasională, tu vei da întotdeauna tot ce ai, indiferent dacă e vorba de muncă, dragoste sau prietenie. O astfel de personalitate puternică poate fi asociată doar cu un parfum la fel de puternic. Alcătuit din note de citrice şi vanilie bourbon, acest parfum complex este instantaneu de neuitat.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Caracteristici: revoluţionară, ambiţioasă şi senzuală

Parfumul potrivit: Calvin Klein WOMEN Eau de Parfum Spray


Te-ai născut ştiind cum să obţii un echilibru între a fi asertivă şi sufocantă, iar acesta este parfumul care se transpune perfect. Fiind frumos îmbuteliat, el este seducător şi feminin, iar notele de eucalipt şi flori de portocal împreună cu aroma de lemn se potrivesc de minune personalităţii tale.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Caracteristici: comodă, afectuoasă şi curioasă

Parfumul potrivit: Glossier You Eau de Parfum

Acest parfum este la fel de versatil ca şi tine. El se mândreşte cu o aromă naturală şi plăcută care se topeşte pe pielea ta. Compus din note de mosc, iris şi piper roz, acest parfum este ideal pentru personalitatea ta generoasă şi amabilă.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Caracteristici: inteligentă emoţional, sensibilă şi bună la suflet

Parfumul potrivit: Burberry Her Eau de Parfum


Un parfum cald este exact ce ai nevoie. Având note de coacăze negre, iasomie şi chihlimbar uscat, această alegere este una pentru care poţi opta zi de zi. Ambalajul său roz şi prietenos este cireaşa de pe tort.

Leu(22 iulie - 22 august)

Caracteristici: sociabilă, încrezătoare şi optimistă

Parfumul potrivit: Gucci Bloom Eau de Parfum


Acesta este un parfum îndrăzneţ care pare special creat pentru tine. El te va duce direct într-o grădină cu flori. Aroma tuberozei şi iasomiei fiind atât de proaspătă, încât are efect stimulant.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Caracteristici: sofisticată, organizată şi practică

Parfumul potrivit: Black Opium Eau De Parfum Intense


Acest parfum este un must-have pentru tine. Tu vrei să miroşi bine fără să ieşi în evidenţă, de aceea ţi se potriveşte atât de bine. Bogat în note de cafea, portocale şi absint albastru, această formulă persistentă îţi va calma sau îţi va revigora starea de spirit de fiecare dată când ai nevoie.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Caracteristici: diplomată, echilibrată şi pricepută în a face fericită pe toată lumea

 Parfumul potrivit: Maison Margiela "Under the Lemon Trees" Replica Eau de Toilette

Fiind născută în această zodie, e posibil să pui nevoile celorlalţi înaintea ta. Începe prin a-ţi acorda atenţie cu acest parfum care ţi se potriveşte ca o mănuşă. Inspirat de amintirea unei excursii într-o zonă cu mult soare, notele de lime, coriandru, ceai verde şi mosc alb te vor relaxa şi linişti oricând, oriunde.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Caracteristici: pasională, originală şi excentrică

Parfumul potrivit: Miss Dior Eau de Toilette


Eşti o nonconformistă, aşa că meriţi un parfum cu adevărat unic. Nu doar că prezentarea celui menţionat te face să te îndrăgosteşti de el la prima vedere, dar mirosul senzual, floral, care conţine note de portocală şi mandarină te vor face să devii dependentă de el.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Caracteristici: amuzantă, libertină şi îndrăzneaţă

Parfumul potrivit: Miu Miu Twist Eau de Parfum


Nu e niciun secret că ai o personalitate distractivă şi aventuroasă, deci e bine să alegi o aromă care le încorporează pe toate. Având note de bergamota, chihlimbar roz şi boabe tonka, acest parfum este fermecător. Sticluţa este inspirată dintr-un parfum de epocă, un alt motiv pentru care te vei îndrăgosti pe loc.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Caracteristici: responsabilă, disciplinată şi pretenţioasă

Parfumul potrivit: Le Labo Tonka 25 Eau de Parfum


Matură şi responsabilă, tu joci adesea rolul de lider atunci când vine vorba de viaţa profesională. Pentru a evidenţia trăsăturile tale carismatice, trebuie să optezi pentru arome florale şi de citrice. Acest parfum unisex îmbină portocala, tonka şi moscul, creându-se un miros memorabil.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Caracteristici: creativă, ambiţioasă şi profundă

Parfumul potrivit: BYREDO Rose of No Man’s Land Eau de Parfum


Există o poveste unică în spatele fiecărui parfum, dar nimic nu se compară cu cea a celui mai sus menţionat. Inspirat dintr-o călătorie spre un loc misterios, îndepărtat, unde îşi face apariţia cineva neaşteptat, mirosul său este în acelaşi timp otrăvitor şi reconfortant. Este ideal pentru o persoană cu o imaginaţie atât de bogată precum a ta. El conţine note de piper roz, petale proaspete de trandafir şi chihlimbar alb.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Caracteristici: intuitivă, artistică şi blândă

Parfumul potrivit: Louis Vuitton Rose des Vents


Romantică din fire, ai nevoie de un parfum senzual care să fie accesibil şi puternic în acelaşi timp. Caracterizat printr-un roz superb, el este alcătuit din note de trandafiri, iris şi cedru. Parfumul floral se găseşte într-o sticluţă de lux, pe care o poţi personaliza cu diverse gravuri la cumpărare.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod