Ce te întristează, în funcţie de zodia ta

Fiecare zodie îşi gestionează diferit sentimentele, iar acest lucru e valabil şi în cazul tristeţii. Iată ce îţi strică dispoziţia şi cum faci faţă unui episod depresiv!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Berbecul se va întrista profund dacă nu i se acordă atenţia pe care crede că o merită.

Nevoia de validare îl poate face predispus la depresie. Dacă eşti născut în această zodie şi nu ai o dispoziţie prea bună, fă un pas înapoi şi gândeşte-te la toate motivele care te fac să fii o persoană minunată, fără să ai nevoie ca cei din jur să îţi confirme acest lucru!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Lipsa intimităţii fizice îl poate face pe Taur să se simtă nedorit.

El se umple de energie pozitivă dacă reuşeşte să relaţioneze la cel mai profund nivel cu o persoană. Contactul fizic este foarte important pentru acesta. El nu va intra niciodată în depresie atât timp cât poate fi alături de oamenii la care ţine.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Acest semn va cădea în depresie dacă rămâne singur cu propriile gânduri.

E mereu în mişcare, iar atunci când se confruntă cu tăcerea, atmosfera devine apăsătoare. Gemenii se alimentează cu emoţiile celorlalţi. Dacă cei din jur se află într-o dispoziţie proastă, atunci asta vor obţine şi ei.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racul este predispus la depresie.

E atât de ataşat de oameni, încât preia din ceea ce simt ei. De asemenea, el îşi doreşte ca mereu să fie bine şi să fie fericit cât mai des, iar atunci când nu se întâmplă acest lucru, totul pare negru pentru el.

Leu(22 iulie - 22 august)

Leul trebuie să deţină mereu controlul absolut, deci mai mult ca sigur nu va intra în depresie.

Controlul pe care îl deţine este foarte solid. El ştie cum se simte şi cum trebuie să îşi gestioneze sentimentele pentru a fi mereu într-o dispoziţie bună. 

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

O Fecioară nu îşi va da seama de la început că se confruntă cu un episod depresiv.

Ea e foarte analitică şi raţională. Ceea ce simte este probabil un fenomen foarte ciudat. Asta nu înseamnă că nu e depresivă, ci doar că nu înţelege prin ce trece şi ce i se întâmplă.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Lipsa controlului asupra oricărui aspect al vieţii sale o va face pe Balanţă să se simtă deprimată.

Acest lucru înseamnă că are tendinţa de a se întrista destul de uşor. În momentul în care ea simte că scapă frâiele din mâini, ea va deveni tristă şi anxioasă.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scopul Scorpionului este de a se proteja de lume, iar acest lucru va face dificilă detectarea depresiei.

E posibil ca el să treacă printr-un astfel de episod dacă se gândeşte la moarte şi la alte lucruri neplăcute care i se pot întâmpla.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Un Săgetător poate deveni depresiv cu uşurinţă mai ales atunci când este singur pentru mult timp.

Lui îi place să fie singur din când în când, însă atunci când realizează că nu mai are pe nimeni în jur care îl poate ajuta la nevoie, atunci el se întristează. Este o persoană foarte sociabilă, iar singurătatea o copleşeşte.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul nu se întristează prea uşor, dar o face.

Acest lucru se datorează faptului că el ştie cum să gestioneze dezinteresul celorlalţi, fără să îl ia ca pe un atac personal. Aşa este el!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul este predispus la depresie din cauza faptului că se îngrijorează prea mult de ceilalţi.

El îşi doreşte ca toţi din jurul lui să fie bine. Când cineva trece printr-o pasă proastă, el se dezechililibrează emoţional.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Peştii sunt predispuşi la depresie, pentru că nu reuşesc să facă faţă prea bine criticilor.

Ei iau totul personal şi acest lucru poate fi în detrimentul stimei de sine. Sentimentele lor sunt instabile. Acum se pot simţi deprimaţi, iar imediat apoi vor sări în sus de bucurie.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod