Cum faci faţă unei despărţiri, în funcţie de zodia ta

Dacă nu îţi cunoşti limitele şi nu ştii cum ai putea reacţiona în cazul unei despărţiri, zodia ta te poate lămuri!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Tu ştii cum să gestionezi o despărţire şi chiar dacă ai inima zdrobită, vei face orice să uiţi.

Vrei să treci peste orice situaţie dificilă şi eşti mândră dacă reuşeşti să rămâi cu capul sus. Îţi vei distrage atenţia cu tot felul de activităţi pentru a uita de durerea din suflet!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Tu nu te oferi trup şi suflet într-o relaţie, de aceea nici despărţirea nu va fi atât de dificilă ca în cazul altor semne zodiacale.

Cu toate acestea, în primele zile te vei simţi destul de nesigură, dar nu va dura prea mult până să realizezi că meriţi mult mai mult de atât!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

După o despărţire te vei simţi destul de nesigură şi vei suferi destul de mult.

Te vei învinovăţi pentru ceea ce se întâmplă, vei ajunge să crezi că nu ai fost tu suficient de bună pentru a duce relaţia mai departe. Te vei izola până când cineva îţi va umple din nou golul din inimă şi îţi va da speranţă.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Tu nu vei recunoaşte că îţi pasă atunci când ieşi dintr-o relaţie, însă suferi în tăcere.

În ciuda încrederii şi forţei pe care o arăţi, există şi teamă că ai putea fi nedemnă de iubire. Principala ta preocupare va fi să îi asiguri pe cei din jur că eşti bine şi te vei angaja la o mulţime de lucruri noi pentru a uita că eşti rănită.  

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Tu urăşti schimbarea, aşa că va dura foarte mult timp să te obişnuieşti cu noul statut după o despărţire.

Te vei simţi destul de nesigură şi vei crede că nu meriţi să fii iubită pe tot parcursul procesului de vindecare. Cu toate aceastea, tu reuşeşti să îţi ţii toate aceste sentimente ascunse, iar uneori ai tendinţa de a te închide complet şi de a respinge pe oricine.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Tu vei acţiona ca şi când nu îţi pasă că ai trecut printr-o despărţire.

Nu îţi vei asuma nicio responsabilitate pentru ceea ce s-a întâmplat şi vei da vina întotdeauna pe cealaltă persoană. Îţi vei stabili ţeluri mai mari, să găseşti pe cineva mai bun, căutând să te angajezi într-o altă relaţie şi de a-ţi trata trecutul cu superficialitate.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Atunci când ieşi dintr-o relaţie şi eşti rănită, îţi va lua destul de mult timp până să te vei putea deschide şi să capeţi din nou încredere în cineva.

Ai tendinţa de a privi mereu în urmă şi te obsedează întrebările ce a mers prost sau ce ai fi putut face pentru a preveni această situaţie. Va dura destul de mult până să reuşeşti să treci mai departe.

Leu(22 iulie - 22 august)

Chiar dacă eşti rănită, orgoliul tău este cel mai important şi vei apărea mereu cu capul sus.

Mândria ta te împinge să îţi cauţi fericirea cât mai repede, să cauţi atenţie şi afecţiune în altă parte, ca metodă de vindecare şi de recuperare a încrederii în tine. Nu vei sta prea mult să îţi plângi de milă!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Tu eşti foarte atentă şi analitică şi poţi anticipa o despărţire, astfel încât îţi pregăteşti o modalitate de vindecare dinainte ca acest lucru să se întâmple.

Îţi vei găsi preocupări care să te distragă de la suferinţa pe care o simţi. Faptul că începi să repari ceva din timp, va accelera acest proces şi îţi va fi mult mai uşor să faci faţă sau să treci peste.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Mândria este foarte importantă pentru tine, aşa că la fel ca şi Leul, vei încerca să îţi refaci repede viaţă după o despărţire.

Cum o astfel de dezamăgire te face nesigură, vei vrea să găseşti repede un înlocuitor care să te facă să îţi revii şi să repari bucăţile rupte ale inimii tale astfel încât să recapeţi din nou încredere în tine şi în oameni.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Tu nu vei vorbi niciodată despre sentimentele tale, însă în sinea ta eşti o persoană extrem de sensibilă.

Eşti unul dintre cele mai profunde semne ale zodiacului, aşa că după o despărţire îţi vei simţi inima ruptă în mii de bucăţi. Te vei simţi rănită, tristă, furioas, trădată, nesigură şi confuză în acelaşi timp. Aceste trăiri vor dura cev timp până când vei începe să îţi placă din nou viaţa ta.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Eşti o fire independentă şi chiar dacă treci printr-o despărţire, tu nu te vei lăsa bântuită de ea şi nu îi vei permite să te ţină din drum.

Te vei mişca destul de repede şi vei găsi o nouă cucerire incitantă şi aventuroasă care îţi va uşura trecerea într-un nou capitol al vieţii tale. Ştii cel mai bine că totul este trecător şi o iei ca atare.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod