Femeia din Leu si barbatul din Fecioara

Compatibilitatea dintre femeia din zodia Leu și bărbatul din Fecioară

Acești doi nativi nu se potrivesc din punct de vedere sentimental. Fecioara este un semn de pământ, guvernat de Mercur, iar Leul este un semn de foc, patronat de Soare.
Diferențele majore dintre femeia din zodia Leu și bărbatul din zodia Fecioară devin foarte vizibile din primele clipe. Dacă femeia din zodia Leu adoră să fie în centrul atenției, să atragă admirația și aprecierea tuturor, să fie întotdeauna sufletul petrecerii și vedeta grupului, bărbatul din zodia Fecioară este exact la polul opus.

El este o fire discretă, retrasă, care analizează din umbră gesturile tuturor și îi evaluează cu grijă. Nu are îndrăzneala de a face gesturi care să atragă atenția tuturor, preferând să rămână ascuns privirilor. Iar faptul că sunt atât de diferiți din acest punct de vedere face ca atracția inițială dintre ei să fie destul de mică.
Bărbatul din Fecioară nu este deloc de acord cu comportamentul dezinvolt al femeii din Leu, iar ea nu se simte deloc atrasă de timiditatea și firea lui reținută.

Dar dacă se naște totuși o conexiune între ei, aceasta va fi datorată conversațiilor interesante pe care acești doi nativi le poartă. Cunoștințele vaste ale bărbatului din zodia Fecioară îi vor strâni curiozitatea femeii din Leu, care este mereu dornică să afle lucruri noi. De asemenea, inteligența acestei native îl va impresiona pe foarte pretențiosul bărbat din Fecioară. Pe măsură ce femeia din Leu va descoperi că partenerul său din Fecioară este o persoană foarte muncitoare și organizată se va simți tot mai atrasă de el, pentru că ea apreciază mult stabilitatea și pragmatismul.

În relația dintre acești doi nativi nu se pune problema cine va avea autoritate.
Femeia din zodia Leu este cea care va prelua din primele clipe inițiativa și va fi cea care va domina, iar bărbatul din Fecioară nu are nimic împotriva acestui lucru. Fiind un perfecționist, el preferă să aibă timpul necesar pentru a se ocupa în detaliu de tot ceea ce îl preocupă, lăsând frâiele relației în mâinile partenerei sale din Leu. Singura condiție este ca aceasta să nu încerce să-i limiteze drumul către atingerea țelurilor lui mărețe. Bărbatul din Fecioară este foarte ambițios și va lucra din greu în secret pentru a-și vedea visurile împlinite. Dacă partenera sa din Leu acceptă asta, atunci relația lor va evolua fără probleme.

Nativul din Fecioară va trebui să înțeleagă la rândul său că iubita sa din zodia Leu nu acceptă să fie lăsată în plan secund.
Ea are nevoie de multă atenție, de afecțiune și de gesturi care să-i reamintească des că este o femeie foarte apreciată și iubită. Iar cum gesturile de afecțiune și manifestarea emoțiilor nu se numără printre punctele forte ale bărbatului din Fecioară, este posibil ca relația lor să aibă de suferit din această cauză.

Aceleași piedici apar și din punct de vedere sexual. Femeia din Leu este pasională, energică și are un libido pe măsură, în timp ce nativul din Fecioară este ceva mai rezervat și mai puțin activ sexual. De asemenea, comportamentul reținut al nativului din Fecioară nu este deloc pe placul îndrăzneței sale partenere din zodia Leu.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod