Femeia din zodia Leu

Compatibilitatea dintre femeia și bărbatul din zodia Leu

Nativii acestui semn se potrivesc de minune din punct de vedere sentimental. Atracția dintre ei este imediată, iar șansele să formeze o relație fericită sunt foarte mari

Leul este un semn masculin de foc, guvernat de Soare. Nativii acestei zodii sunt persoane curajoase, au spirit de lider, adoră să fie în centrul atenției și să se bucure de aprecierea celor din jur.

Femeia născută în această zodie este sociabilă și activă. Îi place să petreacă timpul alături de oameni, are foarte mulți prieteni și se simte minunat atunci când atrage atenția tuturor. La rândul său, bărbatul din zodia Leu îi împărtășește aceste caracteristici, motiv pentru care este cel mai probabil ca acești doi parteneri să se cunoască la o petrecere sau un eveniment monden.

Atracția dintre ei va fi imediată și va deveni tot mai puternică pe măsură ce vor descoperi că apreciază aceleași lucruri și au același sistem de valori.

Unul dintre principalele scopuri ale lor este de a se bucura de tot ce este mai bun în viață. Ambii se pricep de minune să facă bani, având calități excelente pentru succesul în afaceri, ceea ce le permite să nu-și facă prea multe griji din punct de vedere financiar.

Nu le lipsesc ideile și nici curajul sau determinarea de a le pune în practică. Atunci când este hotărât, nimic nu poate sta în calea unui nativ din zodia Leu, care nu cedează indiferent de obstacolele pe care le-ar putea întâmpina. De aceea, doi parteneri născuți în această zodie formează o echipă senzațională și pot avea reușite impresionante împreună.
Iar dacă au viziuni diferite, se încurajează și se susțin unul pe celălalt pentru a-și urma visele.

Pasiunea nu va lipsi cu siguranță din relația formată din parteneri născuți în această zodie de foc. Își exprimă sentimentele cu mult dramatism, sunt capabili să facă gesturi mărețe de afecțiune și să aducă dovezi impresionante de iubire. Complimentele și laudele sunt la ordinea zilei pentru acești nativi. Din punct de vedere sexual, energia și creativitatea de care dau dovadă sunt suficiente pentru a aduce adevărate focuri de artificii în dormitor.

Una dintre problemele acestei relații este dată de trăsăturile comune ale celor doi. Fiecare dintre ei își dorește să fie în centrul atenției, dar și să dețină exclusiv controlul asupra tot ceea ce se întâmplă în viața lor de cuplu. Faptul că doi oameni își doresc să preia frâiele relației și niciunul nu este dispus să cedeze poate naște conflicte serioase și momente maxime de tensiune. De asemenea, ambii își doresc să aibă întotdeauna dreptate, iar asta duce cu siguranță la certuri aprinse.

Este necesar ca fiecare dintre ei să învețe că uneori este nevoie de compromisuri pentru ca lucrurile să funcționeze.

Încăpățânarea dusă la extrem și impulsivitatea le vor aduce numai dificultăți în relație, putând chiar să o distrugă.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod