Muhammad Ali

Mesajul tulburător al fiicei lui Muhammad Ali, după moartea tatălui ei

Hana Ali, una dintre fiicele marelui campion de box Muhammad Ali, decedat vineri, a postat pe Twitter un mesaj tulburător.

Una dintre fiicele lui Muhammad Ali a publicat pe Twitter câteva cuvinte emoţionante despre despre tatăl său, despre care a scris că a fost un mare luptător chiar și pe patul de moarte, relatează tabloidul britanic The Mirror.

Celebrul pugilist Muhammad Ali a murit vineri, într-un spital din Phoenix, unde fusese spitalizat cu o seară în urmă din cauza unor probleme respiratorii. Ali a fost internat joi seară în spital, iar reprezentanţii lui au declara că acesta este într-o stare bună, dar vineri starea să de sănătate s-a agravat.

Muhammad Ali suferea de aproape 30 de ani de maladia Parkinson şi a fost spitalizat de două ori, în 2014 şi 2015, pentru o pneumonie şi o infecţie urinară.

"Inimile noastre suferă, dar suntem fericiți că tata este acum liber. Am încercat să fim puternici și i-am șoptit la ureche «Poți să pleci acum. Vom fi bine. Te iubim. Îți mulțumim. Poți să te întorci la Dumnezeu acum.» Cu toții i-am fost alături, îmbrățișându-l și sărutându-l și ținându-l de mâini, cântându-i o rugăciune islamică.
Toate organele sale au cedat, dar inima nu se va opri să-i bată. Timp de 30 de minute... inima sa a continuat să bată. Nimeni nu a mai văzut așa ceva. Un adevărat testament pentru rezistența Spiritului și Voința sa! Vă mulțumim tuturor pentru dragoste și sprijin!"
, a scris Hana Ali pe contul ei de Twitter.

Imediat după moartea lui Ali, cealaltă fiică a sa, celebra Leila Ali, campioană mondială la box feminin, neînvinsă la profesionişti, a postat un mesaj pe Facebook, în care şi-a exprimat durerea: "Iubesc această poză cu tatăl meu.
Îţi mulţumesc pentru toată iubirea ta faţă de mine. Simt şi acum dragostea ta faţă de mine şi o apreciez"
, puncta Leila, postând o fotografie din 2001 pe Facebook, în care apărea alături de tatăl sau, la premiera filmului Ali.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
6 Iunie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod