Cei mai tăcuți 4 bărbați din zodiac. Abia le scoți vorbele din gură!

Este important să comunici deschis cu persoana iubită dacă vrei ca relația să dureze. Cu toate acestea, de frică să nu pară slabi, unii bărbați amuțesc!
Cu toate acestea, uneori, este greu să te deschizi despre ceea ce trăiești. Este tentant să te prefaci că totul este în regulă, astfel încât să nu fii nevoit să te confrunți cu problemele tale pentru o perioadă. Dar, acesta nu este cel mai sănătos drum de urmat într-o relație.

Iată care sunt cei mai tăcuți bărbați din zodiac, care trebuie să depună eforturi mari să fie sinceri și deschiși cu partenerele lor:

Taur


Taurul se chinuie să fie sincer și deschis cu partenera sa pentru că nu vrea să o alunge.

El știe că are sentimente complexe cărora unii oameni nu sunt capabili să le facă față.

Cu toate acestea, nu ar trebui să stea cu cineva care îl va acuza că reacționează exagerat, cineva care nu reușește să-i ia gândurile în serios.


Trebuie să fie deschis cu acea persoană, astfel încât să poată să-și dea seama dacă îl merită și să vadă dacă îi va oferi dragostea și confortul de care are nevoie într-o relație serioasă.

Persoana potrivită nu va fugi atunci când devine vulnerabil cu ea, ci se va simți onorată că a avut suficientă încredere în ea pentru a i se deschide.

Scorpion


Scorpionul întâmpină dificultăți în a fi sincer cu partenera sa, deoarece nu este sigur dacă vrea să ofere cuiva atât acces la el.

El crede că, dacă se deschide despre cele mai mari temeri ale sale, atunci acea persoană va avea muniție pe care să o folosească împotriva lui. Ea va ști cum să îl rănească în cel mai rău mod posibil.


Deși nu se simte confortabil cu privire la oamenii care își dezvăluie toate secretele, Scorpionul trebuie să învețe să aibă încredere în persoana cu care este.

Trebuie să învețe să lase garda jos și să fie adevăratul său sine în preajma partenerei dacă vrea ca relația să dureze.

Și dacă constată că nu merită această încredere, atunci trebuie să o lase să plece.

Capricorn


Capricornului îi este greu să fie sincer cu partenerele sale, pentru că nu vrea să fie privit altfel.

Nu vrea ca persoana de lângă el să confunde vulnerabilitatea cu slăbiciunea, deoarece el chiar se poate descurca singur. Nu vrea mila sau ajutorul nimănui. Vrea să continue să aibă grijă de el.


Cu toate acestea, relațiile sunt despre deschidere și onestitate. Își distruge relația prin faptul că se închide în el.

Dacă vrea să obțină o intimitate reală și o apropiere profundă, atunci trebuie să vorbească cu persoana iubită despre ceea ce are în minte.

Trebuie să-și împărtășească secretele cu ea. Trebuie să aibă încredere în ea.

Săgetător


Săgetătorul se chinuie să fie sincer cu partenerele sale, mai ales când se află într-o relație nouă, pentru că nu se simte confortabil cu conversațiile serioase.

Mai degrabă ar glumi despre ceva prostesc decât să intre într-o conversație aprofundată despre ceva personal.

De cele mai multe ori, folosește sarcasmul ca mecanism de apărare.
Evită să vorbească despre subiecte dureroase pentru că ele doar îi doboară starea de spirit.

Ar prefera să se gândească la lucrurile pozitive care se întâmplă în viața sa și să le ignore pe cele negative, numai că relațiile sunt despre a îndura împreună binele și răul.

Nu putem fi într-o dispoziție bună tot timpul și acest lucru este perfect în regulă și perfect normal.




Sursă: zodiachelps
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod