Aceste 3 zodii de bărbați nu te vor cere niciodată în căsătorie

Fie le este frică să se așeze la casa lor, sunt prea mândri să pună marea întrebare sau, pur și simplu, nu sunt fani ai conceptului, acești bărbați nu te vor cere niciodată în căsătorie!
  • Iată care sunt zodiile de bărbați care nu te vor cere niciodată în căsătorie:

 

Bărbații din această zodie preferă să fie ceruți în căsătorie


Deși nu este ceva tipic, bărbații din această zodie s-au pregătit dintotdeuna să fie ceruți în căsătorie, dar nu s-au gândit niciodată să fie ei cei care trebuie să o facă.

Balanța este cu siguranță una dintre cele mai romantice semne ale zodiacului.

Dar, chiar și așa, semnul armoniei și al echilibrului nu este cunoscut pentru talentul său atunci când vine vorba de luarea deciziilor sau asumarea riscurilor.Mai receptivi decât oricine, i-am putea critica pentru pasivitate, dar ei vor spune că așteaptă să vină oamenii la ei.

Bărbații din această zodie se tem de angajament


Săgetătorul are o latură puțin stângace când vine vorba de dragoste și relații. Cu siguranță nu face parte din clubul romanticilor anonimi al zodiacului.

Un semn de aventură și explorare, Săgetătorul nu vede dragostea ca pe un râu lung și calm, ci ca pe o serie de excursii de rafting cu peripeții.

Are o serie de cuceriri, nu este niciodată disponibil și rareori rămâne în aceeași țară mai mult de o lună.Dacă vede că relația în care este implicat începe să devină seriosă, fuge.

Bărbații din această zodie preferă concubinajul


Convențiile sociale și Vărsătorul sunt incompatibili. Vărsătorul este rebel și nu suportă să fie ca toți ceilalți.

Chiar dacă își dorește să fie cu tine toată viața, nu te aștepta să vină cu inelul și să te ceară în căsătorie.

El este de părere că instituția căsătoriei este una afectată de misoginie și o industrie lucrativă de care beneficiază doar capitalismul.

Dacă nu știai asta, va fi bucuros să îți explice totul în timpul unei plimbări la lumina lunii. 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod