Cum este femeia la care visează în secret, în funcție de zodia lui

Află cum ar trebui să fii pentru ca iubitul tău să nu mai admire în secret alte femei!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Nativul Berbec vrea să fii perversă, atât prin gesturi, cât și prin îmbrăcăminte.

Îmbracă-te provocator, privește-l ca și cum ai vrea să-l săruți, fii misterioasă și joacă-te cu mintea lui. Tot acest comportament îl va face să clocotească de dorință și va avea ochi doar pentru tine.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Nativul din Taur nu este atras de femeile care poartă un machiaj excesiv sau care se împopoțonează pentru a atrage atenția.

Taurul își dorește o femeie care să arate bine natural, cu forme bine definite. Dacă ești sexy chiar și atunci când te trezești, atunci nu ar trebui să-ți fie frică că altcineva o să-l fure.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nativul din zodia Gemeni adoră femeile atletice, cu brațe și picioare discret sculptate.

Dacă îți dorești ca el să aibă ochi doar pentru tine, atunci fă mult sport și poartă haine potrivite tocmai pentru a-ți scoate în evidență calitățile fizice. Ai grijă însă să nu exagerezi și să nu devii prea masculină.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Bărbatul Rac este pur și simplu copleșit când vede o femeie cu un bust generos.

De aceea ar trebui să-i acorzi atenție mai mult. Decolteurile trebuie să facă parte din viața ta, indiferent dacă ieși în oraș sau te îmbraci confortabil prin casă. Dacă nu ești atât de înzestrată pe cât și-ar dori el, atunci folosește mici trucuri pentru a face să pară că ai un generos și frumos.

Leu(22 iulie - 22 august)

Nu este greu să porți parfum tot timpul și să ai acel aspect de doamnă. Astfel, cu siguranță, iubitul tău din zodia Leu nu își va întoarce capul către alte femei.

Flirtează tot timpul cu el, poartă fuste elegante și bijuterii, dar ai grijă sa nu treci peste linie. Fii genul ăla de secretară sexy, dar nu fi vulgară.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nativul Fecioara este atras de femeile foarte îngrijite, dar naturale în același timp.

Dacă îți evidențiezi frumusețea cu lucruri simple și nu cu machiaj sau haine excentrice, atunci cu siguranță va avea ochi doar pentru tine. Nu îți vopsi părul și nu încerca să arăți altfel decât ești!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Bărbatului Balanță îi plac femeile fierbinți și sexy, fără îndoială!

Scoate-ți în evidență formele, dar ai grijă să nu exagerezi și să te expui prea mult. Trebuie să mai aibă ceva de descoperit la tine. El vrea ca tu să emani senzualitate prin fiecare por, dar să nu arăți vulgar.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nativul Scorpion este atras de femeile curajoase și încrezătoare, iar acest lucru se reflectă în vestimentația și gesturile lor.

Poartă haine care să-ți scoată în evidență spatele și bustul, asta arată că ești mândră de formele tale. Fii ușor perversă, mai ales acasă, hainele transparente îl vor înnebuni.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Pentru acest nativ, trebuie să să arăți mereu ca scoasă din cutie.

Nu suportă femeile care se neglijează, așa că dacă nu vrei să caute pe altcineva, trebuie să muncești din greu pentru asta. Un corp bine făcut, părul mereu aranjat și hainele de calitate te vor transforma în femeia visurilor lui.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Nici Capricornul nu are multe dorințe diferite de ceilalți, așa că și el admiră în secret femeile cu sânii mari și spatele curbat. Cel mai important este să știi să le evidențiezi fără jenă.

Poartă tocuri, fie că este o seară în oraș sau o noapte fierbinte acasă, îl vei înnebuni.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul este atras de femeile foarte elegante, care emană rafinament.

Ruj roșu, tocuri și rochii diafane și poți fi sigură că va fi numai al tău. Un atu ar fi dacă ai fi blondă, așa că te poți vopsi dacă și tu îți dorești.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Nativul acestei zodii este singurul care prețuiește mai mult sufletul decât aspectul fizic.

Ea te vrea feminină, mai ales în gesturi, așa că nu ar trebui să fie deloc greu. Poartă-te ca o doamnă, atentă și fragilă, îi place să aibă lângă el o persoană care îi permite să fie protectorul ei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod