Ce inseamna visele?

Cand dormi, ti se intampla sa visezi si uneori tii minte ceea ce vizezi. Asa se face ca te surprinzi gandindu-te la ceea ce ai visat si la modul in care acele imagini ti-ar putea influenta viata.
Cand dormi, ti se intampla sa visezi si uneori tii minte ceea ce visezi. Asa se face ca te surprinzi gandindu-te la ceea ce ai visat si la modul in care acele imagini ti-ar putea influenta viata. Cu siguranta te-ai intrebat nu doar o data ce inseamna daca visezi apa, foc sau vant. In majoritatea cazurilor, este vorba atat despre o semnificatie pozitiva, cat si de una negativa, in functie de context. Iata cateva dintre semnificatiile clasice, mai mult sau mai putin adevarate.

Apa este sursa a vietii si a purificarii; este un semn bun daca curge lin. Daca visezi o inundatie ea poate prevesti un pericol. Apa este materia care curata chiar si sufletul de pacate, ne permite sa ne vedem greselile si ne ajuta sa scapam de ele.

Focul este si el purificator adesea fiind arse lucrurile contaminate cu microbi. Focul poate fi insa si devastator. In acest caz el simbolizeaza excesul si dorintele nelimitate.

Animale

Cainele, desi este simbolul fidelitatii, si el poate avea o semnificatie negativa, exprimand supunerea. In functie de context, mai poate reprezenta si sexualitatea pervertita.

Calul - daca visezi un cal salbatic, el exprima dorinta salbatica ce trebuie imblanzita. Daca este insa insotit de calaret, este stapanit si are o conotatie pozitiva: infranarea dorintelor.

Sarpele simbolizeaza mandria si tradarea. Fie cineva iti va insela increderea, te va minti sau iti va ascunde ceva, fie face o fapta la care nu te astepti si prin care te dezamageste. Se mai spune ca daca ai visat un sarpe, ziua urmatoare va bate puternic vantul sau va fi seceta.

Pasari inseamna elan si ascensiune. In sens negativ, reprezinta imaginatia si visele care zboara fara insa a tine cont de granitele realitatii.

Parti ale corpului

Capul reprezinta spiritul. Un cap cu chelie simbolizeaza un spirit sarac, parul fiind expresia fortei interioare.

Piciorul prevesteste un drum sau progres. De asemenea, un picior frumos inseamna dragoste si armonie, iar unul rupt, infidelitate sau boala.

Fruntea - aceasta parte a corpului simbolizeaza curajul, indrazneala si faptul ca iti vei gasi alinarea alaturi de cineva drag.

Culori

Albastrul inseamna coborarea in profunzimea finite noastre, in subconstient, pentru a descoperi greselile si faptele care ne-au facut sa ne pierdem pofta de viata. In sens negativ, inseamna ca te lasi in continuare invaluita de greseala.

Galbenul este culoarea soarelui, deci a veseliei si luciditatii. Ea poate insemna si orgoliu ranit, gelozie. Galbenul auriu este intelepciune, cel aramiu egoism, iar cel palid o dezamagire.

Verdele reprezinta culoarea naturii si a sanatatii. El simbolizeaza sanatate, prosperitate si bucurie.

Rosul, desi este culoarea entuziamsmului pentru viata, de multe ori simbolizeaza sange, dorinta sexuala sau pasiune.
 

Comentariile 151-200 din 213

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • crina pe 14 Dec 2009, 16:42
    visele

    eu cred ca visele inseamna: tot ce visezi este astea care nu poti sa le faci in realitate!!!

    0
    0

  • alexandra pe 6 Dec 2009, 18:51
    visele

    intro seara am visat ca o femeie o striga pe mama mea si bunica si mama au inceput sa planga si am inceput si eu dupaia cand mama se duce la baiea bagat mana pe geam si a stranso de gat si bunica o batea si dupaia m-am trezit si am inceput sa plang

    0
    0

  • yoyo ale pe 27 Nov 2009, 23:51
    dc uneori visezi acelasi vis de mai multe ori ???

    dc uneori vesezi acelasi vis de mai multe ori ? ... de multe ori am avut acelasi vis ... shi m-am intr dc ... dar nu am gasit rasp ... imi puteti da voi rasp l intr ? ...

    1
    0

  • andreea pe 25 Nov 2009, 15:04
    vise

    eu am visat de fffff multe ori muuulte vulpi care erau peste tot afara si nu aveam scapare peste tot ma urmareau.... ce inseamna asta???:S:S

    0
    1

  • Tiunsdey Nicole pe 15 Nov 2009, 11:07
    vise

    Eu cred ca visele pot fi ori din:mintea noastra ori de la Dumnezeu. Eu am visat ca era un sarpe in casa bunici ce facea ssss spre mine.Oare ce inseamna ?Intra pe tiunsdeynicole@yahoo.com si lamurestema.Dar sa nu credeti ca vb.Doar ma lamuriti atat.

    0
    0

  • Tiunsdey Nicole pe 15 Nov 2009, 11:05
    vise

    Eu cred ca visele pot fi ori din:mintea noastra ori de la Dumnezeu. Eu am visat ca era un sarpe in casa bunici ce facea ssss spre mine.Oare ce inseamna ?Intra pe tiunsdeynicole@yahoo.com si lamurestema.Dar sa nu credeti ca vb.Doar ma lamuriti atat.

    0
    0

  • corch sunita maria pe 6 Nov 2009, 15:32
    mireasa ce inseamna

    am visat ca cumnatamea era mireasa si el era inbracat in nergru si a lovito si aq cazut in sticla poate sa imi zica cineva ce inseamna

    0
    0

  • Noeela pe 6 Oct 2009, 20:50
    care este explicatia?

    mi s-a intamplat sa am un vis,iar a doua zi ceea ce am visat aia faceam si vorbeam.si chiar si cei din jurul meu sa imi spuna exact ceea ce imi spuneau si in vis. e putin ciudat,dar am inteles ca se mai intampla asta multor oameni,dar nu stiu nici acum care este explicatia.sper sa primesc un raspuns:)

    0
    0

  • Noeela pe 6 Oct 2009, 20:46
    de ce?

    de ce uneori visezi acelas vis de mai multe ori? uneori mi s-a intamplat cand visez ceva de rau de 3 ori chiar se intampla.uneori ma rog sa nu mai visez acelas lucru a 3 oara.

    0
    0

  • Vise Nemurit0are pe 20 Sep 2009, 12:38
    yoo

    Uneori visele sunt un semn de intrebare.Alte ori se pot intampla in realitate!Dar nimeni nu va sti si nici nu stie cine face visele?!Uni cred k visele sunt fenomene,altzi cred k se gandeau la ce au visat prima seara.Uni oameni au ajuns la cooncluzia k visele sunt din mintea noastra!Nu se stie pana cand Dumnezeu nu ne va zike cva despre vise!Eu nu am crezut in nikiu-n vis dar mi sa intamplat!Asa k viseaza in continuare!

    0
    0

  • Vise nemurito0are pe 20 Sep 2009, 12:36
    Yoo

    Uneori visele sunt un semn de intrebare.Alte ori se pot intampla in realitate!Dar nimeni nu va sti si nici nu stie cine face visele?!Uni cred k visele sunt fenomene,altzi cred k se gandeau la ce au visat prima seara.Uni oameni au ajuns la cooncluzia k visele sunt din mintea noastra!Nu se stie pana cand Dumnezeu nu ne va zike nik despre vise!Eu nu am crezut in nikiu-n vis dar mi sa intamplat!Asa k viseaza in continuare!

    0
    0

  • Valerius pe 3 Sep 2009, 23:40
    Despre zodia rac si leu

    Care zodie si cu care se pot impaca de minune si pot sa fie fericiti.......Si cu care zodie e mai bine sa se lege zodia Rac.

    0
    0

  • Lenush pe 1 Iul 2009, 13:03
    ce se va intampla?

    acum cativa ani unchiul meu adica fratele tatalui meu a murit inecat...era mai mic ca tata,si eu am un frate mai mare,si am visat ca bunicul meu ii spunea tatei ca ii va muri copilul mai mic(adica eu) pentru ca asa este scris in familia lor...imi este teama...voi muri sau este doar un vis...?

    0
    0

  • dana pe 25 Iun 2009, 21:56
    vise

    am visa pe 24 seara niste sobolani foarte mari ce or insemna si pe 25 ca ma suiam intr-un tren si ca trenul a pornit stie cineva ce inseamna?

    0
    0

  • isabell pe 7 Iun 2009, 11:45
    ...

    visele nu inseamna nimic, bun uneori se intampla ceea ce visezi, noi oameni avem 1000 de vise pe noapte, numai k sunt prea multe si nu ti minte pana dimineata ce ai visat, ti minte numai un vis poate nici1, wie gesagt sunt multe vise si nu mai ti minte iar u crezi k nu ai visat nimic dar ai visat, visele nu sunt de la DUMNEZEU numai cele dupa ora 4 dimineata.

    0
    0

  • DeNiS@ pe 12 Mai 2009, 22:42
    ...

    am visat un tigru care vroia sa ma omoare :(( era in fata mea cu capu in jos si era nervos ca nu poate sa ma muste:(:(:(:(:(:(

    0
    0

  • ioana pe 12 Mai 2009, 09:36
    ..

    asear am visat catei ..pe care ii consideram copii mei ...si imi zicea cineva ca ce bine ca acum o sa fiu o mama tanara ..nu mai trebuie sa fac copii....va rog ziceti`mi ce inseamna :(

    0
    0

  • dydy pe 4 Mai 2009, 21:49
    Visele....

    Mie mi s-a intmplat sa visez un vis in continuarea celuilant ca o poveste sau sa vad in viitor adica visez un lucru ir peste cateva saptamani se intmpla si in momentul acela pt o fractiune de sec imi dau seama ca am visat aceea parte deocicei eu cel mai mult visez atunci cand adorm candinduma la un lucru de multe ori nu imi amintesc ce visez....am auzit de la o prietena nu dau nume ca la ea la tara 3 oamnei din sat au murin visand poate aveau probleme k inima si au visat ceva ce i-a inspaimantat eu am visat odata ca , cad in gol si noaptea m-am trezit plangand, aceiasi prietena care mi-a zis lucrul de mai sus mi-a spus ca a visat ca era in mijlocul unei prapasti si imediat s-a trezis iar bunica ei a zis ca putea murii nush cat de adv este chestia .Atunci cand visez nu sti c se poate inmpla

    0
    0

  • Mutu pe 2 Apr 2009, 20:05
    persoana iubita

    in urma cu 2 zile am inceput sa visez persoana iubita , o fata din clasa de care m-am indragostit de vreo doua luni. In primul vis ea mi-a spus ca are sa-mi spuna ceva foarte important DUMINICA.Aseara am visat sa intr-o tabara am stat de vorba cu o prietena de a ei si am intrebat-o daca am vreo sansa la fata iubita , prietena ei mi-a spus ca ea nu prea are timp de baieti sau ceva de genul. VA ROG SA MA AJUTATI

    0
    0

  • gabi pe 24 Mar 2009, 22:02
    nu st ce se intampla

    nu st ce sa fac pe k visez o fata si nici nu sunt q ea.Ea este doar o prietena si in vis visez k sunt q ea dar in realitate nu st dak am sanse.nu st ce sa fac pute ti sa mi sp va rog

    0
    0

  • ............ pe 9 Mar 2009, 00:02
    buna

    phoi jh eu am avut acelasi vis de 2 ori,,,,,am visat k in sc la mn a venit un mare jucator de handbal(nuj sigur)... care in acelasi timp a fost jh la mn acasa,,,,ma-m indragostit de el,,,si el de mine,,,,tin minte k ma dus pe un deal mare,,,,,,jh de acolo se vedea un peisaj mirific,,,,dar park dintr-o data a disparut jh eu il tot cautam dar nu il gaseam,,,,de vreo cateva zile ma tot gandesc la acest vis,,,,,,parca ma'm indragostit de baiatul din vis,,,,,,ce inseamna asta,,,,,va rog sa imi spuneti,,,,,multumesc

    0
    0

  • marius pe 3 Mar 2009, 12:29
    viss

    am visat ca mam dus cu sora mea la ocazie si a venit o cunostinta cu masina rosie si am plecat am ajuns intrun cimitir dintro data a inceput sa ploaie si mam uitat pe cer si lam vazut pe satana si a inceput sa deie cu trasnete in noi soferu a facut un soc si mam pus eu la volan si dupaia mam trezit

    0
    0

  • bianca pe 14 Feb 2009, 22:13
    sfaturi eva

    buna .am visat ca fuge o vaca neagra dupa mine?

    0
    0

  • OANA pe 11 Feb 2009, 17:29
    VISUL MEU ?

    EU AM O DATA PE LUNA UN COSMAR SI ACEL COSMAR TIMP DE 2 ZILE NU POT SA IL SCOT DIN MINTE CE POT SA FAC

    0
    0

  • corina pe 1 Feb 2009, 19:05
    pentru NANA

    As vrea sa iau legatura cu tine. E uimitor ca ai reusit sa ai o lagatura cu Dumnezeu prin vise. Sincer si eu visez. Uneori nu prea le inteleg.,insa cateodata mi se transmit mesaje. De la o vreme insa nu pot restabili legatura. Simt ca s-a intamplat ceva si nu-mi dau seama ce.As vrea sa vorbesc cu cineva care intelege si sa-mi explice si mie ce se intampla.

    0
    0

  • ioana pe 28 Ian 2009, 17:44
    am viast

    am viast...acum cateva nopti...ca la mine casa ma alerga un sarpe..in mezu zilei.si ca ma alerga...prin toata casa...alerg-am din camea in camera sa scap de el.imi aduc aminte ca i-am prins capul de doua ori in usa(o data la camera de la sufragerie si o data la usa din camera mea)dar de fiecare data a scapat si ultima secventa a stat neclintit si s-a uitat in ochii mei...la un momentdat m-am trezit speiata si dabia mai ma luat somnu!!!aproiati mei spun ca pot fii farmece, necazuri sau copii..... va rog spuneti-mi si mie ca inseamana astept raspuns!!!

    0
    0

  • Anda pe 15 Ian 2009, 07:49
    Cine are o interpretare, va rog.

    Destul de des il visez pe fostul meu prieten, de multe ori apare o domnisoara cu el care, in vis, este actuala lui prietena. De fiecare data imi da de inteles ca nu vrea sa ne impacam si eu sufar. Sufar si in realitate pentru ca ma terorizeaza aceste vise, il iubesc in continuare si cand ma trezesc din somn ma apuca plansul. Stiu ca sunt o pampalaua dar asta e. Cine poate face o interpretare, va rog, eu nu am gasit mare lucru pe net. Merci!

    0
    0

  • dani pe 11 Ian 2009, 10:18
    numarul doi

    de ce visez noaptea numarul doi daca stie cinava sa ma contacteze la id dani_mihai2008

    0
    0

  • alina pe 20 Dec 2008, 12:47
    fotul

    fostul meu iubit imi invadeza vise ...il fisez mai mereu...ce sa fak ..il iubesc enorm dar neam despartit si el ma iubeste dar asta e>:D< fiecare are akum pe altcineva ....de ce il visez meeu..dar putin timpadik imi apara mai mereu dar pe un termen scurt

    0
    0

  • aspy pe 11 Dec 2008, 07:34
    visele

    Se poate sa nu visezi si din cauza oboselii cand esti prea obosit creierul nu mai poate sa functioneze la puterea lu normala cred si de aceeia nu visam ...DAR AM SI EU O INTREBARE DE CE cand visez Noaptea ma trezesc dimineata si daca ma uit spre fereastra uit tot ce am visat !!! imi poate spune cineva poate sa ma contacteze la id aspy_1988 !!! va rog multumesc si bafta !

    0
    0

  • andra pe 25 Nov 2008, 19:25
    de ce nu visam

    Multi dintre noi se plang ca nu viseaza!Parerea mea este ca cu totii visam,dar multi uita ce au visat can se trezesc!Asta e parerea mea,nu stiu daca e adevarat!

    0
    0

  • Andra pe 25 Nov 2008, 19:18
    vechi prieten

    Intr-o noapte am visat ca eram in clasa din liceul meu cel nou,iar cea mai buna prietena a mea,din fostul liceu la care am invatat a venit in clasa si s-a asezat in pima banca din randu de langa mine.(eu stau in ultima banca)Era imbracata la moda ca deobicei,iar eu eram in uniforma(nu-mi aduc aminte daca in cea de la vechiul sau noul liceu) M-am dus si am imbratisat-o cu lacrimi in ochi(nu ne-am mai vazut de cand m-am mutat la noul liceu si am vorbit foarte putin la telefon una cu cealalta),dar ea nu a reactionat.Apoi m-a trezit alarma.Trebuia sa ma pregatesc de scoala. Daca stie cineva ce inseamna visul meu,sa imi zica,va rog foarte mult,ma tot gandesc ce poate insemna!

    0
    0

  • ungur vasile ioan pe 22 Nov 2008, 12:03
    pentru doina ungur

    666643197 tu asta e numaru me is jo vasile sunama bine sunt in spania

    0
    0

  • DANI pe 9 Oct 2008, 14:42
    Intrebare

    mama mea ma viseaza tot timpu ca am 12 ani cai rosii mari care vor sa intre in casa sa ma ia.totusi eu nu cred in vise dar poate voi imi puteti spune ce inseamna.apropo am 23 ani :ms anticipat:

    0
    0

  • andreea anghelache pe 4 Oct 2008, 12:00
    visul

    eu intro noapte am visat k nu mergea liftul si a trebuit sa merg pe scari si ma urmarea un om .cand mam scula t liftul nu mergea si a trebuit sa cobor pe scari dar nu mi sa intamplat nimic

    0
    0

  • anonim pe 3 Oct 2008, 19:49
    vise

    si eu visez ca sunt cu fostul prieten.si nu stiu ce sa cred.dar incerc sa rezolv visul si cred ca la sfarsit o sa fie bn;)

    0
    0

  • anonim pe 3 Oct 2008, 19:47
    vise mai ciudate

    se mai intampla sa visez lucruri si sa se intample.uneori visez ceva si se intampla invers.fiecare crede ce vrea.dar s-ar putea sa se intample sa visati ceva si sa se intample acel lucru si o sa va speriati.sa nu va speriati ca fiecare vis are un raspuns.

    0
    0

  • cristina pe 12 Sep 2008, 10:54
    vesez

    visez mereu ca cad in cv sunt mereu in cadere ori cad din avion ji mor mereu mor:( imi putetzi explica c inseamna asta va rog frumos

    0
    0

  • diana pe 11 Sep 2008, 12:59
    visez mereu

    de ce visez mereu cu un fost iubit ce inseamana asta?

    0
    0

  • sergiu pe 19 Iul 2008, 17:01
    am visat

    Am visat cum l-am salvat pe un baietel de la inec ce inseamna acest vis?

    0
    0

  • Denisa pe 19 Iun 2008, 13:52
    despre vise

    As vrea sa intreb daca este adevarat ce spun:este adevarat daca visezi persoana iubita ea s-a gandit la mine?

    0
    0

  • rodica pe 3 Iun 2008, 20:48
    ce sa insemne?

    mai daunazi am visat ca prietenul meu (care la momentul dat se afla la distanta mare plus la atit ni-am certat foarte tare si cu care nu mai vb de o luna)aa venit la mine acasa si a intrat inauntru de parca nu sa intimplat nimik mia spus ca ia fost dor tare apoi niam asezat pe o canapea cu plapuma portocalie-rosietica iar camera era luminoasa cu tapete albe ma privea si imi zimbia,eu iam soptit ca mia fost dor foarte tare si de ce a venit acum ca strebuia sa vina la vara dupa ce termina scoala el nu mia spus nimic si eu l-am imbratisat si l-am sarutat pe frunte dupa aia am esit afara si parca pe un teren pietros se certa cu mama sa pe care eu nu o cunosc

    0
    0

  • Nana pe 31 Mai 2008, 17:51
    scuze

    ma coresctez...."visuri din multimea gandurilor si visuri de la Dumnezeu"

    0
    0

  • Nana pe 31 Mai 2008, 17:50
    pt loredana

    daca citesti cele 2 comentarii pe care le-am scris mai sus,poate te vei lamuri in privinta asta(ca sa nu le mai scriu inc-odata) ....dupa cum am zis si mai sus....da,pot fi visuri si dein multimea visurilor,dar si visuri de la Dumnezeu,prin care El ne instiinteaza cu privire la ceva.... daca i se implinesc,nu le spune premonitii,nu le spune nici in altfel.....doar ca Dumnezeu i-a vorbit....a vrut sa-i zica ceva prin visurile respective..... nu cere ajutor la oameni,pt ca fiecare om iti va spune doar ce a auzit el despre visuri....cere intelepciune lui Dumnezeu....si El sigur te va lamuri in privinta aceasta,GARANTEZ!....iti spun din experienta >:D

    0
    0

  • loredana pe 25 Mai 2008, 20:45
    visele

    mama mea viseaza mereu inundatii, caini,animale,parti ale corpului.si aproximativ tot ce viseaza se indeplineste.asta inseamna ca are premonitii ?? nu inteleg ce sunt visele .ma puteti lamuri?? multa lumea spune ca daca ne gandim cand dormim

    0
    0

  • Nana pe 24 Mai 2008, 21:00
    pt biramona19

    ....nu trebuie sa interpretezi tu visurile daca nu ti se cere...........uneori poate Dumnezeu nu vrea sa-ti descopere ceea ce inseamna visul pe care-l ai.....decat la persoana cu care visezi... De exemplu,eu am visat de multe ori cu diferite persoane....eu nu stiam ce inseamna...nici nu ma interesa,dar daca Dumnezeu mi-a dat visurile respective ,le-am spus persoanelor cu care visasem....m-am gandit ca poate Dumnezeu vrea sa le vorbeasca ceva lor-iar pe mine nu ma priveste(uneori Dumnezeu vorbeste in mod indirect)....si de fiecare data cand le spuneam persoanelor respective visul.....ei il intelegeau TOTAL....desi eu habar n-aveam ce inseamna.Mi-am zis....mai bine sa spun visurile pe care mi le da Dumnezeu(ti-am zis,cere lui Dumnezeu intelepciune ca sa poti discernne visurile formate din multimea gandurilor de cele de la El).....deci,spun persoanelor din jurul meu visurile pe care le am(de la Dumnezeu)..pt ca nu cumva la sfarsit Dumnezeu sa ma traga la raspundere, de ce n-am zis ceea ce El ma pusese sa le zic(ca de majoritatea datilor am visuri prin care Dumnezeu le voebeste spre apropiere lor de El....spre intoarcerea lor la El). (scuze,ma corectez la ceea ce am scris mai sus,la comentariul precedent : sunt 2 feluri de visuri: visuri rezultate din multimea gandurilor, si ganduri de la Dumnezeu)

    0
    0

  • Nana pe 24 Mai 2008, 20:42
    Da-ne Doamne intelepciune!

    12. "Dumnezeu vorbeste insa,cand intr-un fel,cand intr-altul, dar omul nu ia seama.El vorbeste prin visuri,prin vedenii de noapte,cand oamenii sunt cufundati intr-un somn adanc,cand dorm in patul lor. Atunci El le da instiintari si le intipareste invataturile Lui, ca sa abata pe om de la rau,si sa-l fereasca de mandrie,ca sa-i pazeasca sufletul de groapa si viata de loviturile sabiei.Si prin durere este mustrat omul in culcusul lui,cand o lupta necurmata ii framanta oasele...Dar daca se gaseste un inger mijlocitor pentru el,unul din miile acelea,care vestesc omului calea pe care trebuie s-o urmeze,Dumnezeu se indura de el, si zice ingerului: "Izbaveste-l ca sa nu se pogoare in groapa; am gasit un pret de rascumparare pentru el!"...."(Iov capitolul 33...este bine sa-l cititi tot ca sa intelegeti mai bine).....eu,vreau sa va spun ca,visurile sunt de 2 feluri: visuri rezultate din multimea visurilor si visuri date de Dumnezeu pentru a ne instiinta cu privire la ceva....De ce spun asta?.....pt ca intr-un timp aveam tot felul de visuri.....si nu stiam care dintre visuri sa le spun persoanelor pe care le visam,si care sa nu le spun.....dar m-am rugat lui Dumnezeu sa-mi dea intelepciune,sa pot sa discern....adica,m-am rugat ca din toate visurile pe care le am,dimineata sa mi le amintesc doar pe cele care sunt de la El....si prin care El vrea sa ma instiinteze pe mine,sau pe alcineva. Vreau sa va spun ca nu o data ....ci de mai multe ori,mi s-a intamplat sa ma trezesc in mijlocul noptii in urma unui vis, si sa ma rog pt anumite persoane cu care am visat....pt ca Dumnezeu asa-mi spusese in vis,ca mai apoi sa ma intalnesc cu persoanele respective,sa le spun visul....si sa le zic ca m-am rugat pt ele fiind trezita in mijlocul noptii...la care primeam raspunsul: "intradevar am avut problema asta si am simtit ca s-a rugat cineva pt mine, pt ca mi s-a rezolvat ceea ce am avut" sau....am visat cu o persoana ca a murit,de mai multe ori(cineva zicea mai sus ca daca a visat de mai multe ori si nu s-a intamplat,a zis ca nici nu i se va implini pt ca tin de viata de zi cu zi....vreau sa-ti zic ca mie mi s-au implint visuri dupa 2 luni, 1 an, 4 ani chiar....deci....cereti lui Dumnezeu intelepciune ca sa va lumineze daca sunt de la El sau nu visurile) dupa cum spuneam ....am visat de mai multe ori cu o persoana ca era bolnava; iar intr-o noapte am visat ca am gasit-o moarta....m-am trezit in mijlocul noptii si m-am rugat pt ea...iar dimineata la ora 8,dupa ce am citit din biblie,mi-am amintit din nou visul....si am inceput din nou sa ma rog....iar in timpul rugaciunii am primit un telefon de la o persoana din familia respectiva si mi-a zis ca persoana cu care eu visasem e pe moarte....la ora 8 cand eu am inceput sa ma rog, a facut accident vascular....(Dumnezeu m-a pus sa ma rog pt ea....ca sa inteleg ca El vorbeste si azi....)...si vreau sa va spun ca Dumnezeu mi-a ascultat rugaciunile....persoana respectiva,in urma unui accident vascular f grav(doctori au zis ca nu mai are sanse de viata)...traieste....si a ramas fara nici o sechela(in urma unui accident vascular de obicei raman cu paralizie)......Ce am vrut eu sa va zic prin tot ceea ce am zis mai sus.....incredeti-va in Dumnezeu si ascultati-L,cititi mai mult din cuvantul Lui(Biblia) si veti intelege mai multe...veti avea raspuns la toate intrebarile voastre....VA GARANTEZ!!!!!!!.....pt ca am experimentat.....si va asigur ca nu este un stres sa traiesti alaturi de El....sa-L ai pe El ca stapan....este chiar cea mai mare fericire,pe care o poti avea vreodata....si asta o simti doar daca esti cu adevarat la indemana Sa.....Vreau sa va spun ca nu merita sa credeti in horoscoape,semne si alte prostii de-ale oamenilor,cand Il aveti pe Cel ce v-a crat ca indrumator!!! ...............Cereti-I ajutorul,atat cat inca mai este timp sa vi-L dea............. --------pt Alex----- : un om ar fi normal sa se odihneasca intre orele 22 si 6 dimineata......sunt orele in care omul se odihneste cel mai bine........de ce nu poti sa visezi?.....sau de ce ai somnu l agitat....sau poate visezi si nu-ti mai amintesti nimic dimineata,iar in somn tu nu ai avut liniste deloc.....nu e rau sa fii o persoana activa...e chiar bine!....dar e un pacat sa fii o persoana stresata,pt ca Dumnezeu se ingrijeste de copii Sai,deci,ei n-ar trebui sa se ingrijoreze de nimic!..........daca n-ai visuri...nu--i nici o problema(roaga-te lui Dumnezeu sa-ti dea liniste in somn....iar cand El vrea sa-ti vorbeasca....iti va da si visuri,daca tu stai la indemana lui, si nu-ti "inchizi" urechile la ceea ce vrea El sa-ti zica)....nu este obligatoriu sa visezi!....este obligatoriu sa ai gandurile curate.... ....Dumnezeu sa va binecuvinteze, si sa ne dea intelepciune tuturor!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0
    0

  • alex pe 17 Mai 2008, 22:46
    nu visez

    De ce nu pot sa visez??? oare pt k sunt o persoana foarte activa???/alerg foarte mult ziua si ma culc la ore tarzii 11 12 1. Va rog sa mi spuneti. AM 17 ani.

    0
    0

  • mioara pe 21 Apr 2008, 08:12
    visul de asta noapte

    am visat casa copilariei mele,o curte superba cu tufe de liliac mov superb inflorit,casa era noua,in constructie,era o noutate pt mine,parintii mei erau acolo si mi-au facut surpriza,casa nu era gata,acolo ea si copilul meu sau fratele meu ,care era mic,de vreo 2 anisori care era bolnav si eu imediat am luat legatura cu o asistenta med.cunoscuta,m-am trezit.

    0
    0

  • Maria pe 19 Apr 2008, 12:10
    Ce inseamna visul meu

    Eram la scoala,si lam vazut pe fostul prietenul meu vb cu o domnisoara,ea era asezata pe o masa care daca erau asezati mai mult de o persoana lunina in culoarea galbena.Atunci eu mam asezat la fel pe ea-pe masa,dar nu a luminat la mine ci la ea,atunci domnisoara ma apucat de mina si mia zis sa ma dau jos de pe masa,eu uiam zis sami dea drtumul dar ea nu voia si am inceput a o bate ,si mai tin minte ca era si culoarea rosie care tot la ea a luminat. Cind mam trezit mam speriat am senzatia ca acest vis se va indeplini ceia ce eu nu vreau. Va rog mult spunutim ca sa stiou la ce sa ma astept/ multumesc anticipat.

    0
    0
Pagina « 1 2 3 4 5 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod