Ce inseamna visele?

Cand dormi, ti se intampla sa visezi si uneori tii minte ceea ce vizezi. Asa se face ca te surprinzi gandindu-te la ceea ce ai visat si la modul in care acele imagini ti-ar putea influenta viata.
Cand dormi, ti se intampla sa visezi si uneori tii minte ceea ce visezi. Asa se face ca te surprinzi gandindu-te la ceea ce ai visat si la modul in care acele imagini ti-ar putea influenta viata. Cu siguranta te-ai intrebat nu doar o data ce inseamna daca visezi apa, foc sau vant. In majoritatea cazurilor, este vorba atat despre o semnificatie pozitiva, cat si de una negativa, in functie de context. Iata cateva dintre semnificatiile clasice, mai mult sau mai putin adevarate.

Apa este sursa a vietii si a purificarii; este un semn bun daca curge lin. Daca visezi o inundatie ea poate prevesti un pericol. Apa este materia care curata chiar si sufletul de pacate, ne permite sa ne vedem greselile si ne ajuta sa scapam de ele.

Focul este si el purificator adesea fiind arse lucrurile contaminate cu microbi. Focul poate fi insa si devastator. In acest caz el simbolizeaza excesul si dorintele nelimitate.

Animale

Cainele, desi este simbolul fidelitatii, si el poate avea o semnificatie negativa, exprimand supunerea. In functie de context, mai poate reprezenta si sexualitatea pervertita.

Calul - daca visezi un cal salbatic, el exprima dorinta salbatica ce trebuie imblanzita. Daca este insa insotit de calaret, este stapanit si are o conotatie pozitiva: infranarea dorintelor.

Sarpele simbolizeaza mandria si tradarea. Fie cineva iti va insela increderea, te va minti sau iti va ascunde ceva, fie face o fapta la care nu te astepti si prin care te dezamageste. Se mai spune ca daca ai visat un sarpe, ziua urmatoare va bate puternic vantul sau va fi seceta.

Pasari inseamna elan si ascensiune. In sens negativ, reprezinta imaginatia si visele care zboara fara insa a tine cont de granitele realitatii.

Parti ale corpului

Capul reprezinta spiritul. Un cap cu chelie simbolizeaza un spirit sarac, parul fiind expresia fortei interioare.

Piciorul prevesteste un drum sau progres. De asemenea, un picior frumos inseamna dragoste si armonie, iar unul rupt, infidelitate sau boala.

Fruntea - aceasta parte a corpului simbolizeaza curajul, indrazneala si faptul ca iti vei gasi alinarea alaturi de cineva drag.

Culori

Albastrul inseamna coborarea in profunzimea finite noastre, in subconstient, pentru a descoperi greselile si faptele care ne-au facut sa ne pierdem pofta de viata. In sens negativ, inseamna ca te lasi in continuare invaluita de greseala.

Galbenul este culoarea soarelui, deci a veseliei si luciditatii. Ea poate insemna si orgoliu ranit, gelozie. Galbenul auriu este intelepciune, cel aramiu egoism, iar cel palid o dezamagire.

Verdele reprezinta culoarea naturii si a sanatatii. El simbolizeaza sanatate, prosperitate si bucurie.

Rosul, desi este culoarea entuziamsmului pentru viata, de multe ori simbolizeaza sange, dorinta sexuala sau pasiune.
 

Comentariile 101-150 din 213

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • deea pe 17 Nov 2010, 08:26
    vise

    se facea ca eu veneam in tara dupa 3 ani si cea mai buna prietena a mea era cu iubitul meu asteptau un copil ai avea 8 luni..... plus ca a venit sa ma ia de la autocar si mai era cu un baiat care il cunosc si in vis era tigan .....ii vine sorocul naste mai devreme ma duc la ea la spital vad bebelulusul nu stau mult cu ea la maternintate si o mint ca sunt dadaca la un baietel de 3 ani care defapt era copilul meu........dar nimeni nu stia ca eu am un copil cu actualul sot al cele mai bune prietene

    6
    6

  • alexandra pe 17 Nov 2010, 00:22
    vis care sa implinit.... :-|

    am visat ca a murit tata lu taicamio cazand de pe o stanca....mam trezit atat de speriata in cat am tipat,asta sa intamplat la 2 jumate noapte si cand am tipat a venit taicamio la mine in camera si ma intrebat de ce am tipat si iam spus.Si a zis ca e doar un vis si ca nu am de ce sa imi fac griji.Si mam pus iarasi sa dorm. La 5 si ceva la sunat pe taicamio fratele lui si ia spus ca a murit taicaso...ce inseamna acest vis??va rog ajutatima,simnt ca sunt vinovata pentru moartea lui..ajutatima va rog

    5
    3

  • basina lunga pe 16 Nov 2010, 02:22
    basina lunga

    buna seara!vreau sa va povestesc si eu un vis si as vrea sa imi dea cineva un raspuns imediat daca se poate...se poate?in tineretea mea cand eram mai mica am visat ca venea un baiat pe un cal verde cu armura visinie si cu parul in vant cu copitele maronii,si acel fat-frumos de pe cal avea un par alb lunga pana peste cur si sandale aurii in picioare cu oastea in spatele lui spunadu-mi faaaaa mariooo scoalaa faaa:)))dar problema era ca eu nu dormeam nu imi vine sa creded....apoi m-am dus in castel si el dupa minee ce credeti ca imi spunea...faaa mario haide fa scoalla ca ti-am cumparat cercei si bazma sa te legi la cap cu ea...atunci nu stiu cum s-a facut si m-am imbracat repede in cele mai bune straie si am fugit repede spre malul raului care ducea la alt castel si am spus ca daca nu ma cere de nevasta ma arunc in rau...iar in rau erau foarte multi rehini....

    6
    5

  • bebe mik pe 16 Nov 2010, 02:15
    bebe mik a visat

    am visat ca eram cu personajul tom(motanul)din desenele animate tom & jerry..si faceam dragoste cu el..ma simteam atat de bine incat am avut orgasm...ce inseamna k voi fi pisica pe lumea cealalta...sau voi fi soricel si o sa fiu alergata de tom:D:D:D:D:D????????va rog raspundeti-mi la aceasta intrebare care ma macina!!!!

    5
    3

  • Mihaela pe 15 Nov 2010, 20:03
    vise scz

    Intr-o rochie albastra pardon.deci....Ce inseamna? vizitati-ma la id-ul maya_is_mia sa imi spuneti

    3
    3

  • Mihaela pe 15 Nov 2010, 20:01
    vise

    am visat o mireasa intr-o rochie alba.Ce inseamna?

    4
    2

  • adinutza pe 14 Nov 2010, 22:04
    ce se intampla cu mine?

    acum cativa ani am cunoscut un tip cu un defect care il afecteaza foarte tare...avea prietena...a stat u ea vreo 4 ani....insa in vara aceasta mi-a spus k sa despartit de ea pt k ea shya gasit pe altul..mi cerut sa fim impreuna...am acceptat deoarece eu am simtit ceva pt el de fiecare data knd il vedeam...am stat c el un timp...apoi mia dat ppucii spunandu-mi k sia gasit pe alta...dupa vreo 2 luni de chin dinpartea prietenelor fetei mam intalnit din nou cu el...eram doar noi doi..in masina..ma sarutat,apoi mia cerut sa mai ies shy altadata cu el..normal k am acceptat ..de fiecare data cand m gandesc la el..serile il visez...shy ma trezesc in toiul noptii shy incep sa plang..totusi nu inteleg..oare chiar il iubesc?..chiar va fii ceva serios intre noi?..dc il visez tot timpul cu mn?..sarutandu-l sy imbratisandu-l?...nu inteleg ce se intampla cu mine..in fiecare zi tot cu gandul la el sunt..nu imi pot lua mintea de la el...:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((...am 17 ani shy nush ce se intampla cu mn...imi putezti explica shy voi?... id-ul meu:dark_angel_adinuta Pls contactatima shy dak stitzi solutia sa imi explicati shy mie...

    5
    3

  • andreea pe 12 Nov 2010, 17:08
    vis

    am visat de multe ori ca totul in jur era negru si eu cateam in gol..ce inseamna ???

    5
    3

  • vis. pe 26 Oct 2010, 10:05
    ...

    io am visat ca cineva face accident si dupa o sapt sa int exact cum am visat io :-?? nu inteleg

    2
    1

  • vali pe 13 Oct 2010, 13:32
    visul meu despre andreea

    am visat ca ma futeam cu andreea ce anseamna

    3
    6

  • krystynutsa pe 7 Oct 2010, 17:37
    ast.

    astept raspuns urgent va rog

    3
    2

  • krystynutsa pe 7 Oct 2010, 17:35
    vis

    am visat ca eram cu prietenu meu si aveam in brate un copil in varsta cam de vrun an si prietenu meu sau alt cineva nu stiu cine mi-a spus sa avortez

    2
    2

  • Cammy pe 5 Oct 2010, 11:01
    Am visat un vis de multe ori ..

    De multe ori am acelasi vis stiu sigur ca la varsta de 5 ani am avut un vis care sa repetat peste 2 saptamani ..au trecut vro 3 ani iar sa repetat de vro 2 ori au mai trecut 3 ani iar sa repetat nu inteleg..dece se repete numai visul acesta.nu imi amintesc exact ce era dar stiu sigur ca de`fiecare data mai apareau detalii in plus , cel mai curand eram eu imbracata in alb cu par lung alb.:|

    2
    2

  • naty pe 20 Sep 2010, 14:01
    un baiat simpati

    am visat la ma intilnesc cu un baiat simpatic dar nu stii cine este el poate e dragostea mea$$$

    2
    2

  • zagreian ionela pe 18 Sep 2010, 12:39
    dragoste

    am visat ca fac dragoste cu un prieten il cunosc si simt ca il plac acest vis inseamna ca ceva e intre noi sau ca va fi ceva sau e doar un siplu vis ?

    5
    2

  • dana pe 26 Aug 2010, 14:42
    ce ar putea semnifica...

    am visat deja de 2 ori tatal prietenului meu care e mort de ceva timp eu nici nu l am mai cunoscut ,doar l am vazut in poza......sunt ingrijorata mi se pare ciudat in jur de o luna sa l visez de 2 ori,el prietenu meu este musulman de religie si in vis mi se aparea tata l sau ca si cum el ma invata pe mine cum trebuie sa fiu in religia lor( cum sa a imbrac,cum sa ma inchin,...etc)oparca eu ma

    2
    1

  • ioana pe 24 Aug 2010, 21:51
    continuare

    copii erau ai mei aman2

    2
    2

  • ioana pe 24 Aug 2010, 21:50
    ce semnifica...

    am visat de 2 ori copii in primul vis am visat o fetitza de vreo 10 ani k statea in picioare si vorbea cu mine si in al 2 vis am visat un vaietzel de vreo 6 sau 7 ani care nu mo ascultat se juca singur ma certm cu el mo lovit o data cu un batz....si imi era f drag copilu va rog smi spunetzi ce semnifica aceste vise .....

    1
    1

  • irina stirceanu pe 8 Aug 2010, 10:10
    visul

    mie mi se intampla ca tot ce visez sa fie adevarat .....doar atunci cand nu apuc sa spun cuiva ce am visat...............daca spun nu se mai intampla

    1
    1

  • bianca iustina pe 30 Iul 2010, 17:44
    am visat k eram urmarita...

    eu am avut 2 vise intro zi:primul:eram cu sora mea si investigam ceva,dar nu ceva de bn....si apoi acei oameni ne urmareau sora mea s'a dus pe alt drum si eu pe altul...unul dintre acei oameni m'a vazut si a aruncat o cutie spre mn in mana si tipam pt k ma dorea si sora mea a venit la mn si dintr'o data eram intr'un spital si mama ii spunea surorii mele k din cauza ei am eu mana rupta....si m,am trezit era dimineata mama trebb sa plece la munca,,,apoi m'am pus iara sa dorm si am visat k eram cu var'mea si i'am povestit ce am patit cu sor'mea apoi am mers cu o colega si cu un baiat la o casa iara sa investigam ceva,,si am intrat intr'o camera unde era un om care statea in pat si vb la telefon si ne'am prefacut k eram servitori ..dar omul ala vb la tel si nu inchidea cred k vb cu cnv important si dupa ce a term de vb a inceput sa ne urmareasca am fugit si eram cu colega mea din spate se auzea un strigat era baiatul acela:iustina..dar nu m'am intors...si am fugit..am ajuns intr'o camera ff mare unde era o masa ff mare cu scune in care puteai sa te bagi in ele k niste sicrie,,,si m'am ascuns dupa ele...apoi omul ala se uita direct la mn si eu la el,,,si kand m'am uitat in privirea lui m'am trezit...am uitat sa va spun k tot din acea casa era din lemn...parchet si masa din lemn...iar in fiecare camera erau numa mese...iar omul ala kare ne urmarea nu stiu cn e doar m'am uitat in privirea lui adik la fata dc nu stiu cn e,,,iar baiatul ala nu stiu cn,,,,va rog ma ajutati si pe mn???....cn stie raspunsul la ce am visat va rog sa ma contacteze la: bianca_iustinik ....va multumesc

    1
    1

  • Lau pe 25 Iul 2010, 23:11
    Ce inseamna cand iti visezi iubitul in coma ?

    Am visat de vreo 2 ori ca iubitul meu era in spital , in coma .. Si eu eram langa el ..Cu parintii si sora lui .. Si plangeam ..

    2
    2

  • felicia pe 23 Iul 2010, 10:01
    sarpele in vis

    am visat ca fratele a omorat un sarpe era mare de culoare verde apoi la preparat ca sa mancam apoi lam vazut pe fratele meu cu mai multi serpi in mana ce semnifica acest vis

    0
    3

  • MARIA pe 20 Iul 2010, 08:10
    ce inseamna visul meu? ma paste vriun pericol?

    de curind a murit bunica mea cu 2 saptamini in urma astazi dimineata am visat ca iarasi eram la inmormintare si bunica sa trezit din morti si isi pieptana parul apoi sa culcat inapoi si a aparut o lumina mare care sa revarsat peste tot apoi parca lumina ceea a intrat in mine si eu imi dadeam seama ca ca sunt la mine in camera dar nu ma puteam trezi era duhul unei fete care imi spunea lasama sa ies de aici iar eu simteam ca parca mias piarde corpul si ar intra ea in el eu nu puteam vorbi si din toate puterile mele am strigat NU apoi ea a disparut iar eu am ramas speriata oare ce ma asteapta si cine era acel duh si dece vroia sa iasa?

    0
    2

  • Roxana pe 15 Iul 2010, 12:27
    Visele

    Hei buna! Si eu am patit acum recent ceva. Am visat ca am gasit in dulapul meu un tricou alb cu niste stele si care avea scris ceva. Nu mai tin minte exact! A doua zi cand am iesit pana in oras o prietena de a mea avea tricoul respectiv,care si l cumparase cu o zi inainte! Ciudat:-s

    1
    1

  • tania pe 30 Iun 2010, 05:20
    un vis ciudat

    eu am visat un caine mare care ma urmarea dar nu ca sami faca rau.. si ...apoi cainele sa transformat intrun barbat cu barba neagra...ce ar insemna asta?

    0
    1

  • ada pe 27 Iun 2010, 14:38
    pt dydy

    si eu patesc adese sa visez cam ce vise ai povestit si u,lucruri din viitor.mereu visez ceva si peste cateva zile,saptamani se intampla ce era in vis. dar spre dimineata(azi)am visat o chestie destul de nasoala. un preot mort si 2 copii de 5-7 ani. dimineata cand m'am trezit am vazut la tv la stiri ce am visat. un preot care si'a omorat copiii de 5-7 ani apoi s'a omorat si el. Ce inseamna chestia asta??

    0
    0

  • ada pe 27 Iun 2010, 14:31
    ce se intampla??

    am visat intr'o noapte k eram cu colegii mei in excursie. stateam la o casa alba cu etaj,avea in fata ei tot un leagan alb,gardul alb si niste flori. cam dupa o luna am fost la Suceava. cand ne'am dus am fost pe un drum mai ciudat si cand ne'am intors am mers pe alt drum si am vazut aceea casa exacat ca in vis(casa aceea nu o vazusem niciodata in viata mea) am crezut k a fost un vis oarecare si faptul k am vazut'o in realitate ma cam pus pe ganduri. imi puteti spune ce inseamna asta??

    0
    0

  • alex pe 21 Iun 2010, 21:46
    atept un raspuns

    incerc sa ma las de fumat si de fiecare data cand reusesc noaptea visez ca fumez. si nu pot trai fara ele

    0
    0

  • adriana pe 18 Iun 2010, 22:57
    vise?

    visez haine des atunci vine ceva rau dar alte vise frumoase nu se adeveresc ,de ce?

    0
    0

  • ale pe 15 Iun 2010, 10:15
    vis...

    visez de multe ori un baiat care a plecat in alta localitate cu totul ca eu tin mult la el...sh visez ca ma saruta sh ma tine in brate si tot felu de chesti de astea..oare ce inseamna?

    0
    0

  • alexa pe 5 Iun 2010, 17:07
    vis...

    visez de multe ori un baiat...acelasi care asta vara m'a dezamagit...ce poate insemna?

    0
    0

  • geo pe 1 Iun 2010, 06:44
    vis

    dana vei naste un copil, mariana o sa te sperii de un paianjen, maria e cam ciudat visul tau :)) - poate te-ai jucat Ico pe playstation 2 :D visele inseamna viitorul deci ce vi se va intampla... asta am invatat in viata, si credeti-ma cand am aflat ca este adevarat am avut un soc, din pacate viata este foarte dura, am simtit pe propria piele astfel de experiente. din pacate nu ai ce faci in privinta controlarii viselor. acum chestii cu decese si crime, etc, mai inseamna si ca intr-un viitor apropiat vei vedea un film la tv sau pe pc pe tema asta, deci nu va faceti griji asa chiar la orice.... asta v-o spun cu siguranta succes la visat vise frumoase !

    0
    0

  • geo pe 1 Iun 2010, 06:40
    vise

    visele reprezinta viitorul, adica ce se va intampla deci aveti grija..

    0
    0

  • tinta dana pe 21 Mai 2010, 19:46
    vis

    ce inseamna atunci cand visezi ca dai nastere unui copil?

    0
    1

  • Deny pe 19 Apr 2010, 21:09
    vis

    eu de mai multe ori am visat ca mi-am pierdut cunotinta.Ce inseamna?

    0
    0

  • mariana pe 10 Apr 2010, 23:14
    vis ciudat

    am visat unde langa patul meu era un paianjen ffffrt mare,care statea si ma pazea si dak incercam sa fug sau dak ma miscam se urca in pat si ma intepa.spuneti'mi va rog c inseamna k nu pot s uit acest vis din noaptea aceea.

    3
    0

  • Mihaela pe 6 Apr 2010, 12:19
    un baiat iubit

    CE inseamna cand visezi acelasi vis in 2 noptii consecutive si este vorba despre un baiat care il iubesti foarte mult si visezi ca te-ai impacat cu el si defapt in realitate nu este asa???Va rog datimi un rasp rapid.Va multumesc!

    0
    0

  • simona pe 15 Mar 2010, 13:06
    verighieta

    am visat ca se uita un barbat la verighieta mea si a vrut sa mio ia de pe deget ce semnifica acest lucru ajutatima va rog

    0
    0

  • bia pe 12 Mar 2010, 15:32
    mesaj pt lenush

    lenush i doar un vis calmeazate.

    0
    0

  • soryana pe 3 Mar 2010, 14:52
    iubesc

    iubesc in viata reala dar si in vis.nu mai sunt cu acea persoana demult... dar totusi o visez ,in vis nu se intampla mare lucru doar ca e deajuns ca-l visez... de exemplu ultima data la-m visat cu persoana cu care el este acuma, in vis ma intelegeam cu ea ca o prietena dar, in realitate nici nu ne salutam, in acel vis a luato pe ea de mana si pe mine la fel.... oare de ce-l visez tot timpul????

    0
    0

  • ~...:denisa.m:...~ pe 1 Mar 2010, 00:17
    vise...ciudate:-S

    deci sa incep ma numesc denisa acum o saptamana am visat un vis:eram eu cu 4 prietene am fost la o casa cu etaj...casa aceea era bantuita...de o fantoma si un demon...ne-au inchis intr-o pivnita pe toate..nu aveam telefoanele la noi si nici geamuri nu erau...dupa cateva min a intrat un gardian(varcolac)si le-au luat pe 2 din prietene mele....si pe mn si o fata ne-a dus pe un coridor mare...pe o usa mare a intrat seful casei(sa spun asa)si cu un baiat...si noi ne-am dus intr-un colt si am stat acolo..plangand amandoua intruna:((ma uit mai bn la acel baiat si vad ca se transformase in demon...care vruia sa ne omoare...eu stiu ca am lesinat...si din ce imi aminteam inainte sa lesin era ca prietena mea tipa intruna......... atunci m-am trezi .....si am mai visat acest vis acum 2 saptamani..era la fel nimik nu s-a schimbat in el.... vreau sa stiu ce inseamna.......ma puteti ajuta daca da luati id meu de mess sweet_angel2997

    0
    0

  • andreea pe 24 Feb 2010, 21:03
    ce inseamna visul acesta?

    am visat ca ma bateau niste umbre

    0
    0

  • MAria pe 22 Feb 2010, 19:47
    Ce inseamna???acest vis`

    Eu deja de mai multe ori visez ca sunt descult`...caut caltaminte..umblu prin orash cu picioarele goale..sau in ciorapi...imi da si mie cineva vri-o explicatie???

    1
    0

  • Andreea pe 6 Feb 2010, 21:39
    o persoana draga mie

    Am visat ca un baiat pe care il plac de mult timp mia spus ca ma iubeste.... si ma sarutat.. si eu lam intrebat daca gata a iesit din spital dar el a spus a totul ii in regula.. si a diua zi cind ma trezesc aflu ca baiatul cela a nimerit in spital.. si in realitate el nici nu atrage atentia la mine.. spuneti va rog ce insemna.. cin un baiat pe care il placi cu adevarat iti spune te iubesc...???

    0
    1

  • karla pe 30 Ian 2010, 19:46
    nu inteleg

    am visat acu 3 nopti ca am ramas insarcinata si am decis sa ii supun mamei mele .m am dus la ea si am inceput sa plang eram fuarte speriata de reactia pe care o va avea si plangeam fuarte tare nu ma puteam opri din plans si totusi pana la urma i am zis ea speriata m a intrebat ca cine era tatal copilului iar eu iam zis ca cred ca e proful de religie desi nu am avut nici o relatie sexuala cu el iar mama a zis ca nu conteaza ca totul se va rezolva .si cel mai ciudat era ca nu se vedea ca as fi insarcinata ptr.ca nu aveam burta mare desi mai aveam cateva zile pana sa nasc am fost fuarte speriata ..... Im puteti spune varog ce inseamna

    0
    1

  • Emanuel pe 29 Ian 2010, 12:23
    Acelasi vis de 2 ori doar eu diferam

    Este a 2-a oara cand visez acelasi vis intr-un interval ve 1 an sau 2, in care numai eu sunt schimbat restul lucrurilor sunt la fel, eu nu mai stiu sigur cum incepe dar stiam totul ce se va intampla dinainte ... prima faza : mergeam cu mama mea pe strada si mai cineva din familie nu imi aduc aminte, si un barbat necunoscut care vine d pe trotuar la un moment dat ma uit la el mergea normal , a 2-a oara il vad foarte diferit a inceput sa se grabeasca o ia inainte mamei mele si scoate un cutit avea o fata foarte violenta, nu stiu ce avea d cand sa faca dupa cateva secunde nu imi amintesc dar il imobilizez si mama ia cutitu si vrea sa il injunghie... si eu il trag si ii spun ca era posedat si atunci persoana isi revine , era extenuata si imi multumeste... a 2-a faza nu reusesc sa mi-o aduc aminte... pe a 3-a mi-o amintesc clar eram cu sora mea mai mica cred sau mai mare nu pot face diferenta in vis... si era un copil in fata noastra simteam ceva suspect se juka cu o masinuta sau ceva si fugea... ii spun surorii mele ca se va intampla ceva ea nu ma crede, daca nu ma insel o bufnea rasu... pe urma vad copilu fuge din ce in ce mai tare si se opreste si se duce pe strada se aseaza cu capul pe jos si il ridica iar se aseaza parca asculta ceva... o masina sau o duba venea cu viteaza... nu am vazut ce facea conductorul, m-am repezit sa il iau pe copil, am reusit la un moment dat vede si soferul si trage d volan si intra intr-o mica cladire... cu totul, acuma detalile sunt mai greu de vazut... erau 2 persoane in fata cladiri care spuneau ca nu s-a intamplat nimik este totul bine, dupa care acea cladire mica explodeaza... soferul si inca o persoana mor...din spusele celor care au vazut mai bine...dupa care eu vad o cladire mica ca si o casuta din caramizi in care totul e rosu, jarul focul... si p urma sunt iar niste fragmente doar, tatal meu pune niste ziare intr-o cutie si eu le scot, iar tatal meu spune ceva d genu ca ziarele au venit singure, pe urma mi-am dat seama ca eram ca o fantoma, a inceput sa scrie ceva si s-a schimbat fundalul nu mai eram unde am fost adineaori eram in fata unei terase, bar cu mese afara si cu gard in jur. tineam un fel de tablo destul de greu nu stiu ce scria pe el stateam cu mana prin gard ca sa il tin... tatal meu, cred ca era tatal meu imi pune niste intrebari care vor urma sa se intample...iar eu ii raspund si arat cu degetu catre un om din bar de la terasa spunand ca el stie mai bn . Si ma trezesc... stateam cu mana intinsa si am avut o durere de mana ca si cum chiar eu as fi stat cu mana prin gard... singura diferenta dintre prima oara cand l-am visat si a doua oara era ca eu crescusem m-am maturizat... atat. As fi foarte bucuros daca mi-ar putea cineva explica.

    0
    0

  • alex aas pe 7 Ian 2010, 21:29
    vesul meu

    intodeauna ma gandesc la o anumita persoana dar,visez alceva iar acum o saptamana am visat ca mam sarutat cu o persoana mai invarsta cam 20-26 ani era vecinul meu care acum sta mai departe de mine iar aproape ca nu vorbim oare ce inseamna ,va rog din inima sami spuneti ce inseamna

    0
    0

  • cV pe 28 Dec 2009, 16:31
    vise

    eu am visat de 2 ori niste vise ca se pierduse varamiu de un an si ca il cautam si ca am batut pe cnva al doile vis ca am batutu iar pe cnva stie cnva ce inseamna

    0
    0

  • GEORGIANA pe 24 Dec 2009, 21:09
    VISE

    NU STYU CE SE INTAMPLA ... am dormit intr-o zi la o prietena si vreau sa va spun k amandoua am visat acelasi lucru ....si aman2 neam trezit spertate povestyndune ce am visat ji knd am relizat k aman2 am visat acelasi lukr u ne-au ingrijorat ...dc ? cn ma poate lamuri ji pe mne ?:X

    1
    0

  • tea pe 20 Dec 2009, 21:40
    vise

    nu stiu,mie mi s-a intamplat de multe ori sa visez cu serpi si de multe ori sa visez ceva ,iar in ziua urmatoare sa mi se intample ce am visat . e ciudat . poate cineva sa ma lamureasca ce se intampla?

    0
    0
Pagina « 1 2 3 4 5 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod