Cât de loial e partenerul tău, în funcţie de zodia lui

Ce înseamnă să fii cu adevărat loial într-o relaţie? Pentru unii oameni este esenţial să nu ai o aventură, dar pentru alţii înseamnă sprijin reciproc atunci când vine vorba de provocările vieţii.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Berbecul se situează undeva la mijlocul scării loialităţii.

Desigur, el se implică în relaţia cu persoana iubită şi are principii astfel încât nu se joacă cu ideea de a avea două feţe. Totuşi, dacă un Berbec găseşte pe alcineva care îl intrigă, el îşi va urma inima. Pentru el, acesta este cel mai logic lucru pe care poate să îl facă.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Taurul este încăpăţânat şi acest lucru este valabil mai ales când vine vorba de oamenii pe care îi iubeşte.

El e cunoscut pentru loialitatea sa şi pentru faptul că se dedică total celor la care ţine şi cu care îşi petrece timpul. Deşi uneori poate fi superficial şi iritat, dacă te iubeşte acum, te va iubi mereu.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Gemenii sunt parteneri foarte loiali, deşi semnul lor pare să sugereze altceva.

Ceea ce oamenii nu văd la ei este faptul că sunt uimitori în relaţii. Se îndrăgostesc iremediabil de persoanele care îi inspiră şi vor sta lângă partenerii lor la bine, dar mai ales la rău.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racul este foarte hotărât atunci când vine vorba de dragoste.

Odată ce a găsit persoana alături de care vrea să trăiască toată viaţa, el se va implica total. Sigur, el poate bârfi sau se poate eschiva pentru a evita conflictul, dar asta nu înseamnă că te iubeşte mai puţin sau că e mai puţin loial în relaţia cu tine.

Leu(22 iulie - 22 august)

Leul îşi apără partenerul şi prietenii ca şi cum ar fi vorba despre el însuşi, adică, cu înverşunare.

Partenerul lui devine o extensie a sa şi resimte orice se întâmplă rău cu oamenii pe care îi iubeşte. Leul va fi alături de tine indiferent ce se va întâmpla şi se va opune oricui îţi face rău.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Fecioara e prea paranoică pentru a fi cu totul loială, dar nici nu ar lăsa pe cineva într-o situaţie incertă.

Da, ea se va lipi de tine dacă te va iubi, dar odată ce îşi pierde interesul, va fi gata să meargă mai departe. Nu te îndoi de faptul că nu va putea să te înlocuiască repede.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Balanţa se implică total în relaţia pe care o are, pentru totdeauna.

Cu toate acestea, problema lui ar fi o combinaţie între indecizie şi orgoliu. Balanţa este echilibrată şi e în egală măsură capabilă să iubească şi să se dedice complet. Pentru ea, depinde doar dacă găseşte sau nu persoana potrivită.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul nu este cel mai bun în relaţii, gelozia fiind o problemă majoră.

Dar, când vine vorba de loialitate, Scorpionul câştigă detaşat. Indiferent dacă te iubeşte sau te urăşte, va fi loial pentru totdeauna. Un Scorpion te va apăra şi va fi cu adevărat acolo pentru tine, dar aşteaptă acelaşi lucru în schimb.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorul este o persoană minunată. Dar, când vine vorba de loialitate, el pur şi simplu e mult prea capricios şi liber pentru a se implica total.

Nu e vorba că e un trădător, dar dacă cuiva îi este extrem de greu să stea într-o relaţie, atunci este vorba despre el. Este însetat după experienţe noi şi e în mod constant ispitit de necunoscut.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul este mai puţin loial ca alte zodii, dar nu e total de neîncredere.

Îi place să conducă într-o relaţie şi se poate ataşa cu uşurinţă de persoane care nu simt aceleaşi lucruri ca şi el. Dacă nu eşti atentă, va ajunge la concluzia că el depune mai multe efort în relaţie şi, accidental, te va scoate din viaţa lui dacă nu meriţi să se poarte aşa.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul este deosebit de ambiţios, mai ales atunci când vine vorba de a face schimbări majore în lume.

Din păcate, de aici i se trage eşecul personal. El îşi sacrifică adesea relaţiile de dragul unui bine mai mare. Nu e vorba că e ispitit de alţi oameni, dar el va fi ispitit de pasiunea de a munci până la ore târzii în majoritatea nopţilor.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Peştii sunt iubăreţi, dar sunt blocaţi adesea de lumile lor magice imaginare.

Le place să iubească, dar nu le place să li se îngrădească libertatea. Vor ca viaţa lor să fie o evoluţie a intereselor lor şi, odată ce se pierde acest lucru în relaţia lor, ei vor merge mai departe, indiferent dacă îţi place sau nu.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod