Când se va plictisi de tine, în funcție de luna în care s-a născut

Cu toții ajungem să ne plictisim la un moment dat în relațiile noastre, diferența este ce facem fiecare pentru a îndrepta lucrurile. Descoperă când se va plictisi de tine, în funcție de luna în care s-a născut!

 

Ianuarie


Nativul născut în luna ianuarie se va plictisi de tine când îl vei lăsa să ia toate deciziile de unul singur, fără să menționezi vreodată ce te-ar face fericită sau fără să contribui cu idei.

Februarie


Nativul născut în luna februarie se va plictisi de tine atunci când ești prea concentrată pe muncă pentru a-i acorda atenție și a acorda prioritate relației.

Martie


Nativul născut în luna martie se va plictisi de tine când nu va mai avea niciun cuvânt de spus în cuplu și tu preiei mereu conducerea.

Aprilie


Nativul născut în luna aprilie se va plictisi când vei înceta să îi vorbești despre cum te simți și ce faci, iar tăcerea devine apăsătoare și copleșitoare.

Mai


Nativul născut în luna mai se va plictisi de tine când refuzi să faci ceva distractiv cu el și insiști să stai tot timpul în casă.

Iunie


Nativul născut în luna iunie se va plictisi de tine când sunteți împreună de ceva vreme, dar simți că nu faceți niciun progres ca și cuplu sau nu atingeți noi etape.

Iulie


Nativul născut în luna iulie se va plictisi de tine când vei vrea să facă numai ce îți dorești tu, fără să mai poată face lucrurile care îi plac lui.  

August


Nativul născut în luna august se va plictisi de tine când pasiunea se stinge și nimic din ce încerci să faci nu schimbă acest lucru. Sau nu ești dispusă să încerci să schimbi asta.

Septembrie


Nativul născut în luna septembrie se va plictisi atunci când încetezi să evoluați și să învățați împreună și permiți relației să stagneze.

Octombrie


Nativul născut în luna octombrie se va plictisi când nu vor mai exista așteptări, pentru că nu vă mai faceți niciodată planuri interesante împreună.

Noiembrie


Nativul născut în luna noiembrie se va plictisi de tine când vei rămâne blocată într-o rutină rigidă din care refuzi să ieși, chiar și după ce s-a plâns de asta.

Decembrie


Nativul născut în luna decembrie se va plictisi de tine când conversațiile voastre devin repetitive și va simți că retrăiește aceeași zi din nou și din nou.

 

Foto: depositphotos

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod