Pierce Brosnan a dezvăluit ce îl enervează cel mai mult la soția sa

Detalii despre cuplul perfect al Hollywood-ului! Pierce Brosnan a decis să dezvăluie trăsătura „enervantă” a soției sale Keely, cu o perspectivă rară asupra vieții lor personale.
Starul din filmele cu James Bond, în vârstă de 70 de ani, și Keely Shaye, în vârstă de 59 de ani, sunt căsătoriți din 2001 și par a se iubi la fel ca în prima zi, în ciuda comentariilor răutăcioase legate de faptul că doamna s-a cam dolofănit odată cu trecerea timpului.
 


Pierce Brosnan a mărturisit ce trăsătură a soției sale îl enervează cel mai mult



Pierce Brosnan a mărturisit ce trăsătură posedă soția sa, Keely Shaye, și pe care el o consideră „atât de enervantă”. Potrivit People, actorul care i-a dat viață lui James Bond a dezvăluit că succesul partenerei sale la jocurile de societate și succesul lor competitiv comun este ceea ce îl...
enervează cel mai mult.
„Eu și Keely iubim să jucăm table. Suntem foarte competitivi. Am învățat-o cum să joace, iar acum ea mă învinge continuu. Este atât de enervant”, a dezvăluit starul de la Hollywood.
 


Actorul a vorbit despre hobby-urile sale: pictura și bricolajul
 


Actorul, care a vorbit recent despre „momentele de îndoială” pe care le-a trăit în timp ce experimenta pasiunea sa de a picta, a dezvăluit mai multe despre viața personală și despre hobby-urile sale.
Legat de bricolaj, actorul din Die Another Day a râs înainte de a spune: „Am o trusă de instrumente. Dar dacă Keely mă vede cu un ciocan, este foarte îngrijorată. Ea spune doar: „Nu, nu, lasă-l jos.
Du-te departe.'"
A vorbit apoi despre pictură, pasiune pe care o are încă din copilărie. „În unele zile pot picta zece minute sau o oră, sau pot picta toată ziua”, a spus el, mărturisind că, uneori, dansează în studio pentru a se relaxa.
 

Pierce a mai mărturisit că soția sa, Keely, este o bucătăreasă desăvârșită, dar a precizat că atunci când ies din reședința lor de 100 de milioane de dolari, din Malibu Beach, locația lor preferată este restaurantul Santa Monica Giorgio Baldi.

Pierce și Keely sunt căsătoriți de 22 de ani.
Eu și-au unit destinele în 2001, în cadrul unei ceremonii desfășurate la Ballintubber Abbey, în Irlanda. Cu toate acestea, sunt împreună de aproape 30 de ani, cei doi cunoscându-se în 1994. Cuplul are doi copii mari, Dylan, în vârstă de 26 de ani, și Paris, în vârstă de 22 de ani.

 
Incident cu răni și semi-nuditate
 

 
În The People sit-down, care face parte din promovarea pentru cel mai recent film al lui Pierce, The Out-Laws, de pe Netflix, actorul irlandez a povestit un incident din relația sa ce s-a soldat cu… răni, semi-nuditate și o oarecare jenă. 
„Mi-am înțepat degetul de la picior pentru a-l lăsa pe bărbatul care sunase la ușă să intre și avea doar un prosop în jurul taliei.
Keely spusese: „Asigură-te că auzi soneria. Trebuie să îl lași să intre”. Am auzit-o, dar am cam ignorat-o, dar apoi am auzit-o din nou și m-am gândit: „Oh, problemă!”.

Drept urmare, Pierce a rupt-o la fugă din camera în care se afla, fără să se oprească, mergând pentru a se îmbrăca complet și, în goana aceea s-a lovit la degetul mare de piciorul drept. "A fost destul de mizerabil. A căzut cuiul în care m-am împiedicat, dar am ținut prosopul în jurul taliei", a povestit actorul.
 
Sursa foto: Hepta și Instagram
13 Iulie 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod