Pierce Brosnan, devastat: fiica sa a murit de cancer

Fiica actorului, Charlotte Emily, a fost răpusă de aceeași boală care a învins-o și pe mama ei, fosta soţie a actorului, în urmă cu 22 de ani.
Fiica actorului, Charlotte Emily, a fost răpusă de aceeași boală care a învins-o și pe mama ei, fosta soţie a actorului, în urmă cu 22 de ani.

Charlotte a avut cancer ovarian, relatează cotidianul britanic Daily Mail.

"Pe 28 iunie, fiica mea Charlotte Emily a trecut la viata eternă, după ce a pierdut lupta cu cancerul ovarian. A fost înconjurată de soţul ei, Alex, cei doi copii, Isabella şi Lucas, şi de fraţii ei Christopher şi Sean. Charlotte s-a luptat cu cancerul cu eleganţă, demnitate şi curaj.
Inimile noastre sunt mâhnite de pierderea suferită. Ne rugăm pentru ea şi sperăm ca leacul pentru această boală să fie descoperit în curând. Vă mulţumim tuturor pentru condoleanţele sincere”
, a anunţat Pierce Brosnan într-un comunicat de presă.
 
Brosnan a mai spus că Charlotte, care se lupta cu necruţătoarea boală de trei ani, a murit vineri după-amiază, fiindu-i alături soţul ei, Alex Smith, cei doi copii, Isabella, de 14 ani, şi Lucas, de 8 ani, şi fraţii ei, Christopher şi Sean. 
 
 

Mama lui Charlotte, Cassandra Harris, a murit în 1991, la vârsta de 43 de ani, tot din cauza unui cancer ovarian şi aceeaşi boală a ucis-o şi pe bunica maternă a fiicei actorului.
Cassandra Harris a fost prima soţie a lui Pierce Brosnan, cu care acesta a fost căsătorit din 1980 până la decesul ei.

Pierce Brosnan, în vârstă de 60 de ani, a jucat în patru filme rolul spionului britanic James Bond, înainte de a fi înlocuit de Daniel Craig, notează Mediafax. Actorul de origine irlandeză a jucat recent în "Cascada Seraphim", în musicalul "Mamma Mia", bazat pe repertoriul grupului suedez Abba, şi thrillerul politic "Marioneta/ The Ghost Writer", de Roman Polanski.
 
 
Foto: AFP/Mediafax, Daily Mail 
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
2 Iulie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod