Bărbatul pe care îl meriţi, în funcţie de zodia ta

Indiferent de genul de bărbat pe care îl cauţi, un lucru este cert: meriţi ce e mai bun. Şi, uneori, e nevoie de multe încercări până dai de partenerul perfect!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Bărbatul inteligent

Tu eşti o persoană extrem de independentă şi logică. Îţi place să fii pe cont propriu şi gândirea ta este una profundă. De aceea, cauţi un bărbat care îţi poate oferi conversaţii intelectuale. Tu vrei, de asemenea, ca partenerul tău să fie încrezător şi cinstit, pentru că nu ai timp de pierdut.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Bărbatul puternic

Tu eşti una dintre cele mai indulgente zodii şi ai plăceri nevinovate. Când te implici într-o relaţie, te implici cu totul. Vrei un bărbat romantic şi plin de pasiune. Dar, de asemenea, pe cineva stăpân pe el, pentru că nimic nu e mai sexy pentru tine decât un bărbat cu o voinţă puternică.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Bărbatul sincer

Tu vrei mereu să încerci lucruri noi. Eşti aventuroasă şi sociabilă, aşa că vrei ca cel de lângă tine să ţină pasul cu tine, indiferent de situaţie. De asemenea, eşti în căutarea unui bărbat care vorbeşte cu sinceritate fără să se ascundă în spatele tufişului.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Bărbatul bun la inimă

Nimeni nu este mai bun şi mai sensibil decât tine. Întotdeauna vrei ceea ce e mai bine pentru partenerul tău, dar asta nu înseamnă că nu aştepţi acelaşi lucru din partea lui. Tu cauţi un bărbat care este la fel ca tine, cinstit, sincer şi stăpân pe viaţa lui.

Leu(22 iulie - 22 august)

Bărbatul care flirtează

Totul se învârte în jurul loialităţii şi motivării pentru tine. Dacă partenerul tău nu are aceste trăsături, atunci relaţia voastră se va termina. Tu cauţi un bărbat direct ca şi tine, dar nu mereu vrei seriozitate. Vrei, de asemenea, ca el să fie generos şi să ştie să flirteze.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Bărbatul răbdător

Tu eşti foarte atentă şi misterioasă. Nu te vei deschide niciodată repede în faţa cuiva, ceea ce poate fi un impediment pentru relaţiile noi. De aceea, eşti mereu în căutarea unui bărbat care să aibă răbdare cu tine. Dacă el poate aştepta, atunci îi vei demonstra că a meritat. De asemenea, cauţi pe cineva cu picioarele pe pământ, care îşi susţine alegerile.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Bărbatul fidel

Tu eşti foarte capricioasă. Acest lucru poate însemna şi că eşti încăpăţânată sau motivată. Eşti foarte logică, ceea ce înseamnă că analizezi întodeauna situaţiile. Un bărbat care este locial şi se adaptează uşor este perfect pentru tine. De asemenea, doreşti pe cineva care este foarte bun în comunicare şi nu va fi vag privitor la lucrurile importante.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Bărbatul pasional

Tu eşti extrem de intensă şi senzuală prin tot ce faci. Se întâmplă uneori să te confrunţi cu probleme din această cauză, pentru că acţionezi şi abia apoi te gândeşti la consecinţe. Un bărbat la fel de pasional ca şi tine ţi s-ar potrivi de minune. De asemenea, cauţi pe cineva care să fie distractiv şi răbdător, pentru că ai nevoie de timp ca să poţi căpăta încredere în cineva.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Bărbatul senzual

Eşti foarte aventuroasă şi te laşi purtată de vânt. Nu te vei da înapoi niciodată de la a încerca ceva nou, dar nu te deranjează nici să stai pe capanea liniştită cu partenerul tău. Îţi plac bărbaţii senzuali cu un simţ al umorului care poate înlătura tensiunea. De asemenea, ai nevoie de cineva care este la fel de activ ca şi tine sau care termină lucrurile repede.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Bărbatul muncitor

Tu eşti o persoană inteligentă şi serioasă, de aceea îţi doreşti un bărbat care uneori poate fi exact opusul tău. Îi apreciezi pe cei care îţi seamănă, pentru că poţi avea o relaţia mai profundă cu ei. Cauţi un bărbat muncitor care să îţi ofere acel sentiment de securitate în relaţie.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Bărbatul şarmant

Tu eşti foarte creativă, motiv pentru care sexul cu tine este atât de intens. Îţi place să îţi foloseşti inteligenţa şi în dormitor, ceea ce înseamnă că poţi fi o parteneră excelentă pentru cei aventuroşi. Cauţi un bărbat pasional şi fermecător, care să fie sociabil şi încrezător în propriile forţe.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Bărbatul romantic

Eşti o persoană sensibilă şi introspectivă, dar ştii cum să foloseşti aceste trăsături în avantajul tău. Nu accepţi orice de la ceilalţi, dar eşti sinceră atunci când ceva te deranjează. Tu vrei o relaţie cu un bărbat care este plin de compasiune şi grijuliu, la fel ca tine. De asemenea, apreciezi dacă cineva îţi arată că te iubeşte prin gesturi romantice din când în când.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod