Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 13-19 mai

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Nu ar strica să te apropii mai mult de partenerul tău în aceste zile, mai ales dacă ai mai mult timp liber la dispoziţie.

Distanţa care s-a produs între voi în ultima perioadă vă poate afecta grav relaţia în viitorul apropiat. Încearcă pe cât posibil să renunţi la gelozie şi oferă-i libertatea de care are nevoie orice om. Dacă eşti singur, săptămâna aceasta poate fi reuşită dacă vei socializa mai mult cu cei pe care îi întâlneşti.  

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dacă eşti singur, această săptămână va fi una norocoasă pentru tine.

Vei avea parte de evenimente neaşteptate şi suprize din partea unei persoane pe care o placi. Dacă eşti implicat într-o relaţie serioasă, problemele din cuplu se pot înteţi pe fondul unui comportament nepotrivit din partea ta. Încearcă pe cât posibil să nu spui vorbe pe care ai putea să le regreţi ulterior!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Atenţia nu va fi asupra vieţii tale sentimentale în această săptămână, iar astrele te ajută să ai parte de linişte pe acest plan.

Nu vor apărea schimbări nici spre bine, dar nici spre rău. Indiferent dacă eşti implicat sau nu într-o relaţie, cert este că vei avea tot timpul din lume pentru a te ocupa de problemele cu adevărat importante cu care te confrunţi.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Comunicarea este cuvântul cheie al acestei săptămâni, cel puţin în ceea ce priveşte viaţa ta sentimentală.

Indiferent dacă eşti singur sau nu, este foarte important să fii deschis şi onest cu cei cu care interacţionezi în aceste zile. Dacă vrei să pari ceea ce nu eşti, nu vei face nimic altceva decât să îţi sabotezi actuala sau viitoarea relaţie!

Leu(22 iulie - 22 august)

Unele evenimente din trecut ar putea să îşi reapară în minte şi să te determine să ai o atitudine mai agresivă cu privire la partenerul de viaţă.

Eşti o persoană vulcanică şi nu vei putea ţine în tine ceea ce simţi, chiar dacă uneori nu ai deloc dreptate. Încearcă pe cât posibil să eviţi acuzaţiile dure sau ameninţările, acestea nu aduc nimic bun relaţiei!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dacă începutul acestei săptămâni va fi puţin încordat în ceea ce priveşte relaţia ta amoroasă, nu acelaşi lucru se poate spune despre weekend.

Vei avea parte de multe momente neplăcute luni sau marţi, însă partenerul de viaţa va avea grijă ulterior să îţi redea buna dispoziţie. Cu toate acestea, nu accepta situaţia dacă ştii că are un interes ascuns!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Primele zile ale acestei săptămâni vor fi destul de tensionate în ceea ce priveşte viaţa ta sentimentală.

Relaţia în care eşti implicat întâmpină probleme serioase de încredere, atât în ceea ce priveşte propria-ţi persoană, cât şi pe a celui de lângă tine. Indiferent dacă relaţia ta este una la început de drum sau una de lungă durată, cert este că trebuie să lucrezi la acest aspect cu mai multă seriozitate.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Încearcă să fii cât mai transparent cu privire la partenerul de viaţă şi să îţi spui sincer ceea ce simţi.

Dacă te deranjează ceva, spune-i, dacă îţi doreşti ceva, informează-l! Nu îl lăsa să ghicească, pentru că, cel mai probabil, vei sfârşi dezamăgit de rezultat. Dacă eşti singur, primele zile ale acestei săptămâni îţi pot scoate în cale o persoană interesantă!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dramele sentimentale prin care ai trecut nu te lasă să te bucuri de prezent.

În această săptămână, un fost partener ar putea să reapară în viaţa ta şi să îţi dea lumea peste cap, din nou. Dacă ştii ce vrei şi eşti decis să schimbi lucrurile pe viitor, fii cât mai reticent cu privire la orice propunere de-a acestuia. Refuză-l chiar dacă promisiunile lui sunt atât de tentante!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Săptămâna aceasta îţi poate scoate în cale oameni extrem de interesanţi, care te pot atrage atât din punct de vedere fizic, cât şi intelectual.

Dacă eşti singur, acum este momentul să obţii ceea ce îţi doreşti. Dacă eşti implicat într-o relaţie serioasă şi puţin monotonă, nu cădea pradă tentaţiilor, indiferent cât de greu ar părea!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dacă partenerul tău trece prin momente mai grele în această perioadă, nu ezita să îi fii alături trup şi suflet.

Gândeşte-te ce ai vrea tu să primeşti în astfel de situaţii şi oferă exact ceea ce îţi trece prin cap. Dacă eşti singur, cu siguranţă te vei bucura de acest statut şi vei profita la maximum de el pentru a face tot ce nu ai putea în condiţiile unui angajament serios.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

E posibil ca în această săptămână să plece de lângă tine o persoană extrem de dragă.

Şi nu că are loc un eveniment tragic, ci pentră că decide să se axeze pe viaţa profesională mai mult decât până acum. Dacă e vorba de partenerul tău de viaţă, analizează bine relaţia dintre voi şi vezi dacă merită să faci sacrificii în numele ei. Dacă da, o variantă ar fi să îl urmezi oriunde s-ar duce!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod