cearta

6 cupluri de zodii care se ceartă tot timpul

În cazul anumitor zodii, lucrurile stau așa: indiferent cât de mult ar încerca, pur și simplu nu se pot înțelege!
În funcție de semnul tău zodiacal, există un alt semn zodiacal cu care ești predestinat să te cerți mereu.

Dacă ești într-o relație cu cineva cu care te cerți mereu și vrei să încerci să remediezi problema, începe prin a vorbi deschis despre lucruri. Încearcă să te pui în pielea partenerului tău și să nu faci ca totul să fie despre tine. Relațiile au nevoie de comunicare la urma urmei și, dacă constați că sunteți în permanență în defensivă fără să faceți ceva în acest sens, lucrurile se vor agrava. Măcar încerci, nu?

Unele zodii chiar nu se pot înțelege între ele. Află de ce și poate poți face ceva în acest sens!

Berbec și Capricorn


Nerăbdarea și impulsivitatea Berbecului nu par să fie deloc compatibile cu gândirea și personalitatea rezervată a Capricornului. Capricornul tinde să abordeze problemele într-un mod mai sensibil, în timp ce Berbecului îi place să pună punctul pe I și să spună lucrurilor pe nume. Această diferență majoră dintre ei îl va determina pe Capricorn să refuze să mai vorbească, ceea ce va produce și mai multe probleme și certuri.

Citește și: 6 zodii care sunt ușor de influențat. Poți face ce vrei din ele

Taur și Vărsător


Taurul este foarte tradițional atunci când vine vorba de dragoste, preferând să vorbească, de obicei, despre bani și planuri de viitor ca și cuplu încă de la începutul relației. Pe de altă parte, Vărsătorului nu îi place să trăiască conform regulilor societății, preferând să ia lucrurile așa cum vin. Motivul pentru care acest cuplu se ceartă atât de mult este pentru că Taurul își acceptă vulnerabilitatea, în timp ce Vărsătorul se ferește de ea. În loc să poată vorbi deschis despre orice îl deranjează, Vărsătorul preferă să rezolve singur problemele, ceea ce îl face pe Taur să capete frustrări și îl convinge că niciodată nu vor reuși să spargă acest zid dintre ei.

Gemeni și Pești


Peștii se chinuie adesea să înțeleagă modul de gândire al Gemenilor. Deoarece Gemenii pot fi destul de instabili, agitați și contraintuitivi, Peștii simt că e imposibil să se înțeleagă cu ei.
Peștii preferă conversațiile serioase, din inimă, dar Gemenilor le place să ia totul în derâdere, cu o degajare supărătoare. În ochii Gemenilor, însă, Peștii sunt cei care sunt de vină. În loc să asculte ceea ce au de spus, Peștii au tendința de a face ca totul să fie despre ei. Acest lucru duce la certuri și la distanțare emoțională.

Rac și Balanță


Racul este incredibil de loial și devotat în relațiile lui, fie că sunt scurte sau de durată. Racul știe că relațiile nu pot fi lipsite de certuri. Deși Balanța este de acord cu acest lucru, ea caută relațiile care nu au nicio problemă, ceea ce e evident imposibil. Balanței îi este greu să facă față presiunii constante a Racului de a duce lucrurile la nivelul următor, ceea ce duce adesea la confruntări. Un alt motiv pentru care acest cuplu se ceartă atât de mult este faptul că pasivitatea Balanței și căutarea constantă a echilibrului face să pară că ezită să avanseze cu relația. Chiar dacă Balanța poate fi foarte afectuoasă, Racul își face griji că nu îi pasă cu adevărat să aibă o relație adevărată, ci își dorește doar pe cineva care să-i țină companie.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Leu și Scorpion


Leul și Scorpionul se bat adesea cap în cap deoarece ambii sunt foarte aprigi și pasionali. Când pui laolaltă două energii foarte puternice, de multe ori rezultatul este o explozie. Ambii sunt cunoscuți pentru că au o atitudine asertivă și încăpățânată atunci când oamenii nu sunt de acord cu ei. Leului îi place să fie lider, iar Scorpionului îi e greu să permită altcuiva să-i spună ce să facă. Adesea există certuri și confruntări între aceste două zodii, ele fiind rezultatul nevoiei de control și refuzului de a renunța la control de teama de a părea slab. De asemenea, nici comunicarea dintre cei doi nu este excelentă, așa că e inevitabil să nu se certe.

Fecioară și Săgetător


Fecioara încearcă să fie practică în tot ceea ce face în viață, iar relațiile și dragostea nu sunt o excepție. Fecioara preferă să fie cât mai logică și mai simplă posibil în relația ei, chiar dacă asta o face să pară un robot.

Pentru ea, este sigur și are sens. Desigur, nu are sens pentru Săgetător, care preferă să scrie propriile reguli în relație. Săgetătorul are nevoie și de libertate, ceea ce Fecioara consideră că este un indicator că nu este implicat sută la sută în relație. Certurile dintre ei se concentrează asupra acestui fapt, dacă relația lor este una serioasă sau este doar o pierdere de timp pentru amândoi.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI!

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod