3 zodii vor începe un nou capitol al vieții lor în luna octombrie. Va fi unul fericit!

Norocul vine sub multe forme și la momentul potrivit. Acum a sosit timpul pentru aceste 3 zodii!

3 zodii vor începe un nou capitol al vieții lor în luna octombrie

 

Rac


Ai putea experimenta o schimbare pozitivă în această lună, care te va pune într-un loc mai bun decât înainte. Este evident că ești iubit/ă de mulți oameni.

Luna aceasta, vei aștepta cu nerăbdare să fii tu însuți/însăți și să emani încredere care se potrivește cu adevăratul tău potențial.

Cu cât înveți mai mult să te exprimi, cu atât ceilalți vor putea să te înțeleagă și să te iubească mai bine. Când îți împărtășiți secretele, ele nu mai sunt secrete și devin adevărul. Chiar dacă uneori poate fi dureros, împărtășește-ți adevărul.

În săptămânile următoare, accentul se va pune în primul rând pe problemele de familie și casă, mai degrabă decât pe cariera ta profesională.

Reflecția ta interioară și natura emoțională vor determina modul în care faci față provocărilor vieții.

Totuși, îți faci timp să te gândești la cariera ta și să faci planuri calme și raționale pentru viitor. Celelalte domenii ale vieții tale îți aduc un sentiment de mulțumire și împlinire.

Îți concentrezi energia nu numai pe ambițiile personale, ci și pe proiecte comune.

Lucrând cu alții și adaptându-te, îți vei atinge obiectivele.

În domeniul profesional, acum ai multe oportunități de a rezolva problemele viitoare și de a face progrese semnificative către obiectivele tale.

Vei avea capacitatea de a face față lucrurilor care anterior păreau dificile.

Una peste alta, ai în față o lună promițătoare în care te poți concentra pe evoluția personală, problemele de familie și cooperarea cu ceilalți.

Profită de oportunitățile care îți apar în cale, fii autentic/ă și mergi pe drumul tău cu încredere în tine. Dacă ești deschis/ă și sincer/ă, poți experimenta schimbări pozitive în diferite aspecte ale vieții tale

Scorpion


Te confrunți cu o perioadă minunată, plină de oportunități. Luna aceasta începe cu o rază de soare în viața ta care te invită să te cufunzi într-o lume de vis foarte personală.

Vei deveni conștient de punctele tale forte și, de asemenea, vei învăța să-ți accepti slăbiciunile, deoarece imperfecțiunile tale sunt cele care te fac unic/ă și frumos/oasă.

În următoarele săptămâni, ar trebui să te concentrezi pe dezvoltarea ta personală pentru că nu mai ești aceeași persoană care ai fost anul trecut.

Acum ești mai mult tu însuți/însăți decât oricând.

Luna aceasta este perfectă pentru noi începuturi și noi colaborări. Nu ezita să încerci lucruri noi.

Este, de asemenea, momentul ideal pentru a rezolva probleme și situații blocate. În ceea ce privește situația ta financiară, acestea reflectă munca ta.

Se pare că șefii tăi îți apreciază munca grea, ceea ce poate duce la creșterea veniturilor.

Spre sfârșitul lunii, te pot aștepta câteva surprize plăcute, atât spiritual, cât și material. Folosește aceste oportunități în propriul avantaj.

În această lună veți simți o forță interioară puternică și un echilibru, care îți vor permite să depășești provocările cu încredere. Energia ta pozitivă va fi transferată și altor persoane și te va face să strălucești în situații sociale.

Fă-ți timp pentru tine și folosește această perioadă de auto-reflecție pentru a înțelege cine ești cu adevărat și unde vrei să ajungi în viața ta.

Ai încredere în intuiția ta și fii deschis/ă către noi experiențe care te pot ajuta să crești personal și profesional.

Ai capacitatea de a-ți trăi viața în proprii termeni și ritm, așa că profită de luna octombrie pentru a-ți îndeplini visele și a fi cel mai bun.

Crede în tine și permite-ți să înflorești în această perioadă de schimbare.
Ești pe calea cea bună pentru împlinire și succes. Bucură-te de ele la maximum!

Pești


Luna aceasta te confrunți cu o perioadă de schimbare și transformare. Cu toate acestea, înainte de a putea îmbrățișa cu adevărat aceste schimbări, este important să pornești într-o călătorie prin lumea ta interioară și să îmbrățișezi pe deplin emoțiile pe care le porți în tine.

Permite-ți să simți toate aceste sentimente și eliberează-te de ceea ce te îngreunează. Dacă lași dragostea și claritatea să intre în viața ta, vei experimenta o creștere personală extraordinară.

Veți învăța să îți echilibrezi independența cu nevoia de sprijin din partea altora luna aceasta.

Vei fi încrezător/oare și hotărât/ă atunci când vine vorba de a-ți exprima opiniile. În același timp, vei căuta ajutorul și sfatul celor dragi pentru a lua decizii importante.

Uneori, perspectiva subiectivă a celor apropiați ne poate arăta cea mai bună cale de a merge mai departe.

Există o atmosferă sensibilă în familia ta chiar acum, care va scoate la lumină unele probleme suprimate.

Acest lucru îți oferă posibilitatea de a rezolva și aborda aceste probleme. De asemenea, vei avea ocazia să reflectezi asupra ta și asupra personalității tale și poate să faci mici schimbări în comportamentul, aspectul sau stilul tău vestimentar.

În ceea ce privește situația ta profesională, acum îți sunt deschise ușile pentru a te exprima și a face față cu succes sarcinilor pe care le primești.

Poți începe noi colaborări sau poți avansa în carieră.

Cu toate acestea, spre mijlocul lunii, fii vigilent/ă când vine vorba de tranzacții și afaceri, deoarece unele persoane din jurul tău ar putea încerca să profite de tine sau să te manipuleze în favoarea lor.

Rămâi încrezător/oare și politicos/oasă atunci când te confrunți cu aceste situații.

Când vine vorba de bani, luna aceasta necesită multă atenție și eforturi din partea ta. Este important să faci un plan adecvat și să te ocupi cu promptitudine de obligațiile urgente. Nu amâna lucrurile pentru mai târziu, ocupă-te de ele imediat.



Sursă: zodiachelps

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod