Vizita la salonul de frumusete: poate fi si... ALTFEL?

De multe ori, inceputul e greu... Asa am simtit si eu in momentul in care m-am asezat in fata monitorului si am hotarat sa incep acest mesaj catre tine. Mi-a fost foarte greu sa ma decid cum sa fac prezentarile, sa fie un inceput cald si prietenos. La fel de greu a fost si atunci cand m-am hotarat sa creez acest loc special pentru tine: Honey Beauty&Slim Salon, pentru ca stiam ca vreau sa creez un loc nu numai pentru trup dar si pentru suflet.

Am hotarat sa ma prezint scriindu-mi propriile mele ganduri, dorinte, pentru ca sunt femeie, ca si tine, si stiu ceea ce-ti place, la fel cum stiu si ceea ce-ti displace atunci cand mergi intr-un salon de frumusete. Am hotarat ca trebuie sa-mi asum responsabilitatea pentru ceea ce scriu aici dar mai ales, pentru ceea ce vei gasi cand vei veni la salon.


As vrea ca tu, cea care esti dincolo de monitor, sa simti ca vorbesti cu o prietena, care te asculta, care atunci cand ai nevoie de ea, te invita s-o vizitezi. Sa simti ca deja s-a creat relatia in momentul in care ai descoperit-o si sa ajungi sa te bucuri ca ea exista acolo, pentru tine. Asta imi doresc cel mai mult!

Nu vreau sa ofer doar un loc in care sa vii atunci cand fusta preferata nu iti mai vine atat de bine ca atunci cand ai cumparat-o sau cand concediul ce abia a trecut a lasat urme asupra siluetei tale. Imi doresc sa fie un loc in care sa vii cu placere, sa stai la un ceai, sa asculti muzica buna si sa te relaxezi intr-o atmosfera calda, dupa tot stresul zilei.

Mi-ar placea ca atunci cand esti trista, obosita sau dezamagita de ce se intampla in viata ta, sa vii la noi cu convingerea ca te vom ajuta sa-ti schimbi starea de spirit.
Pentru mine ar fi o bucurie sa te vad intrand intr-o seara,dupa o zi de lucru si sa-mi spui: "nu stiu exact ce tratament vreau, dar am simtit ca venind aici, imi va fi mai bine!" Atunci voi sti ca efortul meu nu-i zadarnic si ca visul meu s-a implinit. De acum inainte,totul va fi asa cum mi-am dorit...

Ai un program incarcat, zilele trec pe langa tine toate la fel si nici nu ai realizat ca VIN SARBATORILE! Daca te-ai hotarat sa fii cu adevarat supla si frumoasa la petrecerea de Craciun si Revelion, HONEY Beauty&Slim Salon este locul in care trebuie sa vii! De la 1 noiembrie, HONEY Beauty&Slim Salon a inceput sa-ti dea cadourile de sarbatori!!!

Te invitam la noi, unde visul tau despre cum ai vrea sa fii va deveni realitate! Noi te vom transforma! Pe parcursul a patru, sase sau opt saptamani (in functie de momentul in care doresti sa incepi programul), veti slabi, veti elimina celulita, deci iti vei recontura silueta.
Dar nu ne vom opri aici! Te mai asteapta o multime de surprize, toate gandite de noi ca pentru a te face fericita!

HONEY Beauty&Slim Salon chiar vrea sa te transforme in regina balului! Vei beneficia si de un program cosmetic adecvat, astfel incat saptamanal vei avea tratamente care-ti vor imbunatati aspectul tenului! De asemenea, vei fi epilata, ti se va face un peeling corporal general, o hidratare, o masca faciala "instant beauty"; toate acestea te vor face sa radiezi de frumusete. In plus, daca vei dori, vei capata o culoare minunata, ciocolatie, ca si cum abia te-ai fi intors din concediu!

Dupa tot acest program dedicat siluetei, tenului si pielii tale, fii sigura ca vei arata minunat si vei fi cu adevarat admirata! Si iti vor ramane bani sa cumperi si rochia aceea frumoasa...!

Pentru ca HONEY te vrea fericita...Tu vrei?

Gazda ta la HBSS

Publireportaj ">

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod