"Alunga" anii de pe chipul tau!

Pe masura ce inaintam in varsta, ridurile fine din jurul ochilor, buzelor si de pe frunte par sa apara peste noapte. Oricat de mult te-ar indispune acest lucru, face parte din cursul firesc al vietii. Insa acest lucru nu inseamna neaparat ca trebuie sa te resemnezi si sa nu incerci sa le ascunzi. Cu ajutorul unor trucuri de machiaj usor de aplicat, poti "alunga" pe nesimtite anii care si-au pus amprenta pe chipul tau...

  • Evita factorii care cauzeaza imbatranirea pielii si, implicit, aparitia ridurilor.
    In categoria aceasta se incadreaza, in principal, expunerea neprotejata la radiatiile ultraviolete si fumatul.


  • Protejeaza-ti pielea. Foloseste o crema de zi cu factor de protectie de cel putin 15 - textura acestui produs variaza, in functie de tipul tau de piele si poti alege: pulverizator, crema, lotiune sau gel. N-ar fi rau sa porti si palarie - nu numai ca protejeaza tenul, ci si parul, care are si el de suferit ca urmare a intemperiilor atmosferice.


  • Pentru a atenua ridurile, in masura in care acest lucru este posibil, este recomandabil sa folosesti produse cu potential intens de hidratare.
    Sfatul este valabil nu numai in ceea ce priveste ingrijirea pielii, ci si accesoriile de machiaj (fond de ten, farduri de ochi si de obraz - acestea ar trebui sa aiba textura cremoasa, renunta la fardurile pulbere). Daca tenul va fi optim hidratat, vei arata aproape ca in tinerete...


  • Daca rujul da semne ca s-ar "scurge" de pe buze, inverseaza si aplica mai intai ruj, terminand cu trasarea conturului. Nu uita sa aplici intai un produs de hidratare specific.


  • Foloseste pudra compacta - nu numai ca va definitiva optim machiajul, dar contribuie si la durabilitatea acestuia.
    Asigura-te ca folosesti un produs fin, in nuante deschise (ar fi de preferat unele derivate din culoarea galbena, arata mult mai bine decat cele translucide sau in tonuri de roz).


  • Subliniaza trasaturile frumoase ale chipului - acest lucru va distrage atentia de la ceea ce ai prefera sa ascunzi... ai grija insa ca, prin machiajul mai intens din zona respectiva, sa nu accentuezi ridurile involuntar.


  • Nu in ultimul rand, invata sa te iubesti pe tine insati si sa fii fericita asa cum esti.
    Ridurile sunt frumoase, daca vrei si poti sa le abordezi astfel! Reflecta experienta pe care ai acumulat-o si, nu in ultimul rand... le-ai castigat!




  •  

    Comentarii (1)

    POSTEAZA COMENTARIU
    Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

    • adina384 pe 14 Sep 2009, 13:16
      anti age

      http://www.medintex.bizoo.ro/vanzare/cat/7249/Anti+Age Rezultate vizibile, hidrateaza si tonifica pielea.

      0
      0

    Posteaza comentariu

    Greu de citit? Regenerare cod