Tendinţe toamnă - iarnă 2015 în hairstyle mens

Tunsorile la modă pentru bărbaţi se schimbă la fel de repede ca cele pentru femei.
Pentru a afla mai multe despre noile tendinţe toamna-iarna 2015, am stat de vorbă cu echipa salonului Geta Voinea Upground. „După cum ştiţi deja, tunsorile pot fi împărțite în trei categorii: tunsori pentru părul scurt, tunsori pentru părul de lungime medie şi tunsori pentru părul lung. Vom aborda stilul tunsorilor pe păr scurt, tunsori ce sunt în trend pentru sezonul toamnă – iarnă 2015”.

Tunsoarea clasică, stilul business man -  Tunsoarea scurtă şi discretă, cu bretonul scurt pus pe o parte rămâne la modă.
Costurile şi timpul de lucru minime, chiar şi produsele de styling puţine pe care le necesită - asta e ceea ce un om de afaceri are nevoie. Este tunsoarea omului într-o permanentă mişcare.

Tunsoarea clasic – artistică - pentru artistul din bărbat -  Ca regulă, bărbaţii care au astfel de profesii au adesea acces la o varietate de activități, care aduc nevoia de a arăta diferit, dar în același timp nu prea extravagant. Părul scurt la spate și pe părțile laterale și bretonul ușor alungit, care poate fi aranjat în diferite moduri, în funcție de situație, e perfect pentru asta.
Alege un breton uşor ciufulit, folosind produse de styling specifice.

Tunsoarea retro -  La modă este stilul retro – tipul eroului de la Hollywood din anii 50. O tunsoare scurtă cu breton oferă imaginile unice ale dandy-ului din anii 50. Elvis Presley este o influenţă perfectă în acest sens.  Pentru un nou look, stilistii va asteapta la salonul Geta Voinea Upground .
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod