Catalin Botezatu alaturi de copilasii de la Fundatia Metropolis in prima zi de scoala

Pe 15 septembrie, Catalin Botezatu a ales sa bucure copilasii de la Fundatia Metrolpolis, centru Acasa, fundatie de care familia Maticiuc.
Botezatu a decis sa mearga in vizita la copilasii aflati in aceasta casa si sa le ofere in dar ghiozdane si rechizite, dar si sa-i bucure cu prezenta lui in mijlocul lor.

"Am gasit intelegere la Lamonza, si le-am dus ghiozdane frumoase, dar am avut si bucuria ca o fata frumoasa, model, al carui nume nu stiu daca am voie sa il fac public, sa doneze caiete si stilouri pentru cei 53 de copilasi care nu au parinti care sa-i duca demana in prima zi de scoala. Cat de curand vreau sa revin si sa le aduc dulciuri bune, Adore, manufacturate, din ingrediente naturale, ne-am gandit ca intr-o zi, dupa scoala sa ii asteptam cu un candy bar frumos.
Am tot respectul pentru familia Maticiuc care are in ocrotire acesti copii, daca auziti cateva dintre povestile lor o sa realizati ce vieti fericite traiti, am are respect pentru doamna Smaranda Maticiuc, mama lui Codin, care e implicata suta la suta sa nu abandoneze scoala, sa invete, sa fie educati frumos. De aceea am si ales sa fac public acest demers, ca si alte persoane publice sa ii ajute, cu orice le sta in putere
", a declarat Catalin Botezatu.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod