Horoscopul săptămânii 21-27 septembrie. Află previziunile pentru zodia ta!

Nativa din Gemeni ar trebui să înceteze cu reproșurile față de partener și să accepte diferențele dintre ei.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta este perfectă pentru orice activitate alături de partenerul tău, se pare că nu puteți să stați unul fără celălalt. Ai grijă să nu fie acel gen de relație care începe furtunos și care vă consumă toată dragostea!

Vei avea parte de multe cheltuieli neașteptate în aceste zile, însă din fericire pentru tine ai de unde să le achiți. Chiar dacă nu îți pică bine, ar fi indicat totuși să privești partea plină a paharului. Duci lipsă de optimism, așa că înconjoară-te numai de persoane pozitive!

Ești foarte agitată și în permanență trebuie să faci ceva, iar oboseala nu este departe de a pune stăpânire pe organismul tău. Ai probleme cu programul de masă, și deși ești cea mai organizată reprezentantă a zodiacului, aici ai lipsuri. Încearcă să fii mai responsabilă!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Săptămâna aceasta te vei bate cap în cap cu iubitul tău și nimic nu îți mai convine. Simți nevoia să îl contrezi din orice și asta nu poate duce la nimic bun. Încearcă să lași orgoliile deoparte și să lămuriți situația dintre voi!

Nu vei avea prea mult de muncă în această perioadă, și de aceea nu trebuie să speri la mai mulți bani. Învață să te mulțumești cu ceea ce ai și profită din când în când de aceste momente libere pentru a-ți mai trage sufletul și pentru a-ți reîncărca bateriile!

E posibil să întâmpini unele probleme de sănătate în această perioadă și cel mai probabil vizat va fi sistemul digestiv, dar și articulațiile. Efortul fizic pe care îl depui zilnic te suprasolicită și programul dezorganizat de masă pot fi principalii factori ai acestor afecțiuni. Încearcă să previi!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu o să ai parte de liniște pe acest plan în această săptămână, însă nici nu trebuie să te îngrijorezi. Încearcă să nu te lași influențată de problemele de acasă și să îți faci trebuirile cât de bine poți. Dacă ai copii, nu te răzbuna pe ei!

Începi săptămâna în forță și cel mai probabil te vei putea bucura de o îmbunătățire a situației tale financiare. Nu încerca să câștigi nimic pe spatele altcuiva, deții potențial și trebuie să îl pui la bătaie!

Ai grijă să nu răcești în această perioadă, mai ales că știi cât de des ți se întâmplă acest lucru. Schimbările de temperatură te vor da peste cap, de aceea fii pregătită să te adaptezi rapid. Poți arăta la fel de bine și de aranjată și cu haine puțin mai groase.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

E posibil ca în această săptămână unele evenimente mai puțin plăcute să te lege de cei dragi. Dacă formați o echipă, mai ales cu iubitul tău, veți putea trece peste orice greutate pe care v-o oferă viața!

Te bucuri de o situație financiară foarte bună, iar cei din jurul tău constată acest lucru. Nu te încrede în oricine și nici nu ceda ispitelor care vin prin diverse invitații la care ai cheltui destul de mult. Fii cumpătată și răsfață-te doar din când în când!

Nu trebuie să faci nimic special în aceste zile pentru ca sănătatea ta să fie una de fier. Ai avut grijă și până acum de tine, și nimic nu pare greu. Ai un tonus de invidiat, iar complimentele nu vor întârzia să apară.

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Vei avea multe ocazii de a petrece timpul alături de cei dragi în această perioadă, de aceea profită de ele la maximum! Cum nu mai ești obișnuită să fie mereu cineva lângă tine, ai grijă să nu devii irascibilă din senin!

În această săptămână nu vei obține ce îți doreai, nu te poți bucura nici de faimă și nici de mai mulți bani. Chiar dacă t5tul decurge conform planului până la un moment dat, vei face sau spune ceva greșit care te va întoarce mult din drum. Nu abandona bătălia!

Încearcă să adopți un stil de viață mai echilibrat, și asta implică sport și alimente sănătoase. Renunță la chipsuri și dulciuri, dar redu și consumul de sare. Gustările tale dintre mese pot fi altele, iar mâncatul pe fond nervos nu este o soluție!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Aceste zile sunt perfecte pentru a vă face planuri de viitor, tu și iubitul tău. Dacă ești încă singură, nu ezita să accepți invitațiile celor care îți fac curte, măcar mai socializezi și nu lași plictiseala să pună stăpânire pe tine.

E posibil ca în această săptămână să obții o sumă de bani importantă, poate fi vorba de o moștenire sau de un câștig neașteptat. Nu vei reuși să evoluezi pe plan profesional, însă nu este o prioritate pentru tine în acest moment.

Nu vei întâmpina nici un fel de probleme de sănătate în aceste zile, dar ai grijă la accidente. Există risc crescut în această privință, mai ales că ai multe de făcut, iar puterea ta de concentrare nu va mai fi așa de mare. Gândește-te bine înainte de a face orice!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nu vei avea prea multă energie în această săptămână, iar cea pe care o ai cu siguranță vei avea grijă să nu o irosești pe discuții fără sens cu iubitul tău. Acesta va simți că nu mai este important pentru tine și va dramatiza puțin situația, însă se va liniști la fel de repede!

Încearcă să lași treburile importante pentru altădată, acum nu te afli în cea mai bună formă. Ia o pauză, poate chiar câteva zile de concediu, și încearcă să te odihnești și relaxezi fizic. Somnul te vindecă de orice în acest moment!

Oboseala își va spune cuvântul în această perioadă și cu siguranță nu vei știi nici acum când să te oprești. Ascultă de sfatul celor dragi, ei te cunosc cel mai bine și știu când o să cedezi. Vei fi lipsită de energie și nu vei reuși să duci nimic la bun sfârșit!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Nu îți rămâne prea mult timp pentru cei dragi în această perioadă, însă tu ești singura care decide acest lucru. Te dedici profesiei cu riscul de a te răci de partener, iar asta nu este un lucru bun. Încearcă să găsești un echilibru și măcar în weekend să te detașezi de muncă!

Vei avea mai mult de muncă în această perioadă, însă și câștigurile vor fi mai mari. Chiar dacă recompensa este pe măsură, poate chiar mai mult decât atât, trebuie să ai grijă să nu îți neglijezi viața de familie!

Întâmpini probleme cu kilogramele în plus de ceva vreme și nu este nicio noutate pentru tine. Din păcate însă, acum trebuie să iei măsuri pentru că sănătatea începe să îți fie pusă în pericol din această cauză. Începe o dietă, dar mergi mai întâi la nutriționist!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dacă ești singură, săptămâna aceasta ai toate șansele să întâlnești pe cineva care chiar să te atragă cu adevărat. Cu cât socializezi și ieși mai mult, cu atât selecția poate fi mai interesantă. Dacă ești angajată într-o relație serioasă, cu siguranță vei avea multe ocazii în care vei fi pe bună dreptate geloasă.

Situația ta financiară va rămâne aceeași în această perioadă și cu siguranță nu te poți plânge de asta. Chiar dacă volumul de muncă va fi mai mare, satisfacțiile sunt pe măsură. Încearcă să păstrezi o atmosferă plăcută la locul de muncă, tensiunile te vor trage în jos!

Nu vei întâmpina probleme de sănătate în această perioadă, însă unele dureri de cap provocate doar de tine nu te vor ocoli. Încearcă să nu dai importanță bârfelor din jurul tău, mai ales în weekend!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Încearcă în această perioadă să aduci echilibrul în viața de cuplu și să nu îi cauți nod în papură partenerului de viață. Căutați amândoi să vă completați, cu siguranță nu e cazul de reproșuri indiferent care sunt diferențele dintre voi sau cât de mari sunt!

E posibil să pierzi o sumă importantă de bani în această perioadă, iar cauza este că te lași prea ușor manipulată de cei din jur. Naivitatea ta este evidentă, iar unii colegi se pot folosi de această slăbiciune a ta pentru a trece în față. Fii mai atentă și nu te încrede în oricine!

Nu vei întâmpina probleme de sănătate în aceste zile, însă dispoziția ta nu va fi una prea bună. Ești îngândurată, iar grijile care te macină pe interior își vor pune cât de curând amprenta și asupra organismului tău. Ai grijă de tine!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Ar trebui să acorzi mai multă atenție vieții tale sentimentale, cel puțin în această perioadă. Vă aprindeți prea repede din orice și e posibil ca certurile voastre să se agraveze dacă nu încetați să vă mai atacați. Discutați deschis și reglați-vă conturile!

Nu te vei plânge că nu ai de muncă, pentru că vei avea destulă în aceste zile. Cu toate acestea, venitul tău rămâne același și nici nu reușești să faci bani din afaceri externe. Nu îți pierde însă răbdarea și continuă pe drumul pe care ai început!

Nu vei întâmpina probleme în această săptămână și nici nu se anunță altele în perioada imediat următoare. Traseul tău va fi lipsit de incidente, însă nici tu nu forțezi nota și nu faci excese. Continuă pe aceeași linie!

Leu(22 iulie - 22 august)

Între tine și iubitul tău nu mai există pasiune și ar trebui să iei măsuri! Simți că nu vă mai potriviți, însă nici nu depui vreun efort pentru ca lucrurile să funcționeze între voi. Dacă partenerul tău este prea gelos, fie are motive, fie are nevoie să îl liniștești din când în când.

Ai șanse mari să închei parteneriate cu oameni importanți în această săptămână, însă totul depinde de puterea ta de convingere. Cu cât ești mai unită de colegii tăi, cu atât veți fi mai puternici și veți învinge. Dacă extragi lozul cel norocos, banii nu vor mai fi o problemă o lungă perioadă de timp.

E posibil ca statul prea mult pe scaunul de birou să îți afecteze cât mai curând sănătatea. Sunt bine cunoscute de toată lumea efectele negative ale acestui obicei, însă ar trebui să respecți recomandările medicului dacă te știi cu probleme. Încearcă să faci mai multă mișcare, sportul întotdeauna ajută!


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod