VISIONNAIRE de la Lancôme - primul corector avansat de pete pentru un ten fără riduri

Viitorul capătă contur. Luxul se reinventează. VISIONNAIRE [LR 2412 4%] este cea mai bună dovadă a acestui fapt. Sticluţa este inspirată dintr-un amestec tehnologic de sticlă şi metal.
Viitorul capătă contur. Luxul se reinventează. VISIONNAIRE [LR 2412 4%] este cea mai bună dovadă a acestui fapt. Sticluţa este inspirată dintr-un amestec tehnologic de sticlă şi metal. O fuziune între argintiu şi verde de malachit, ca şi cum ar fi traversată de o rază de lumină. Spiritul unei epoci orientate spre avangardism. Chintesenţa celui mai vizionar design…
 
O inovaţie tehnologică autentică, aceste 2 seruri Lancôme au fost proiectate pentru a răspunde dorinţei femeilor pentru o piele perfectă.
GÉNIFIQUE Youth Activating Concentrate a fost primul produs Lancôme de îngrijire a frumuseţii pielii. Sporeşte* activitatea genelor pentru a o piele vizibil întinerită.

Puternic şi eficient, VISIONNAIRE [LR 2412 4%] este primul corector avansat de pete pentru un ten fără riduri, pori şi neted, care reface fundamental frumuseţea autentică a pielii. * Studiu proteomic - 24 de femei - 8 săptămâni

VISIONNAIRE, 30ML, pret public estimat 360 lei-> disponibil din Septembrie 2011.
VISIONNAIRE, 50ML, pret public estimat 473 lei-> disponibil din Octombrie 2011.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod