Twist&Soul si Jazz- produse cosmetice romanesti 100% bio

Cand spui natural, spui lux, dar cand spui “Luxury”, spui produse cu ingrediente extraordinare, ambalate in recipiente pictate individual, unicat in lume. Si culmea, 100% bio si romanesti!

Singurele produse romanesti certificate bio au si o gama "Luxury" prima destinata ingrijirii premium de la Soap Mill. Cu nume ale unor stiluri muzicale care au facut istorie, produsele Twist&Soul si Jazz aduc un concept revolutionar, unicat in Romania, atat la capitolul ingrediente, cat si ca prezentare.

Ingrediente extraordinare, precum ulei bio de baobab, argila marocana Rhassoul, matase Tussah, ulei bio de avocado, ulei marocan de argan sau parfum natural de iasomie, fac din produsele cosmetice naturale "Luxury", o adevarata desfatare pentru corp, par si simturi.
In plus, ambalajele produselor lichide (sampon si balsam), preparate atat pentru doamne, cat si pentru domni, sunt unicat in lume, fiind pictate individual de Corina Icala, art designer, sub forma unor piese originale de colectie, avand la baza diferite chipuri umane, din toate colturile lumii.

Twist este samponul premium anti-matreata si impotriva caderii parului ce te rasfata cu ingrediente active precum uleiul organic de baobab si argila marocana rhassoul. Produsul actioneaza continuu in primele 8 ore de la spalare, astfel incat, in doar 3 luni, firele de par si scalpul vor fi regenerate si reparate in totalitate, iar parul va avea o stralucire 100% naturala.
Iar daca in varianta "pentru ea" te vor invalui parfumuri tropicale, dulci de lamaie verde, mandarina si portocala, palmarosa si ylang-ylang, in varianta . "pentru el" te vei lasa cucerit/a de parfumurile revigorante de lavanda, eucalipt, rozmarin si cedru. Contine cantitati mari de vitamina E, omega 3 si omega 6. Are proprietati antibacteriene, antifungice, antiinflamatorii si antioxidante.

Balsamul pentru par Soul are efecte reparatorii si regeneratorii fantastice. Totodata, te rasfata cu ingrediente naturale pretioase, precum matase Tussah si uleiuri organice de argan si avocado, care completeaza actiunile anti-matreata ale samponului Twist, reparand firele de par despicate, impiedicand caderea acestora, ordonandu-le pe cele ondulate si rebele si usurand pieptanarea.
Pachetul Twist&Soul se gaseste acum pe www.soapmill.ro la un pret special, cu 57 de lei mai mic decat in mod obisnuit. Contine cantitati mari de vitamine (B, C, D, E), calciu, magneziu, omega 3, omega 6 si are proprietati antibacteriene, antiseptice, antioxidante.

Jazz premium este o crema cu actiuni antirid incredibile datorate uleiul organic de argan si efecte hranitoare pe termen lung. Are o textura usoara, spumoasa si incredibil de fina cu un parfum ametitor de apetisant de iasomie, o floare extreme de catifelata, deosebit de feminina si dulce. Uleiul bio de argan, considerat unul dintre cele mai bune uleiuri din lume, ingrijeste delicat tenul, fie ca este uscat, normal, mixt, gras, tanar sau matur, hidratandu-l si luminandu-l.
Se poate aplica inclusiv pe zonele adiacente fetei, gat sau decolteu, iar parfumul ei te insoteste toata ziua, dandu-ti un aer de optimism si buna dispozitie. Produsul costa 145 de lei pe www.soapmill.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod