Alege bijuterii in functie de zodia ta! Afla ce nuante ti se potrivesc

Alegem bijuteriile in functie de tinuta aleasa, forma chipului si culoarea parului, dar daca vrem sa fim in armonie cu sinele si cu universul ar trebui sa alegem bijuterii conform cu semnul zodiacal sub care ne aflam. Orice zodie are un „talisman” norocos care o protejeaza de rele si o bine-dispune, tocmai de aceea bijuteriile pot avea efecte pozitive asupra noastra si a celor din jur daca alegem nuantele potrivite.

Berbecul este un semn puternic si ambitios, caracterizat de culoarea rosie cea care il domina si il caracterizeaza pentru a fi in armonie cu viata sa i se recomanda sa poarte bijuterii cu pietre rosii, rubine cu argint.
Taurul este un semn de pamant, de aceea li se recomanda pietre in nuante de galben, precum topazul. Gemenii sunt influentati pozitiv de ametiste si de toate pietrele pretioase in nuante violet care aduc dragostea si fericirea, in timp ce Racul ar trebui sa aleaga bijuterii din smarald care corespund perfect cu natura emotionala si sensibila a acestora. Puternicul Leu este echilibrat de nuanta chihlimbarului, in timp ce sensibila Fecioara ar trebui sa poarte pietre inchise la culoare care sa le dea inceredere in fortele proprii. Topazul, chihlimbarul si acvamarinul dau putere si echilibru Balantelor, in timp ce Scorpionii sunt „activati” de rubine.
Sagetatorul are mare nevoie de albastru in viata lui, asa ca rezoneaza puternic cu safire sau topaz, in timp ce Capricornii care au picioarele pe pamant ar trebui sa poarte perle negre pentru a-si domoli caracterul temperamental. Semne de apa, Varsatorii vor prefera bijuterii realizate din safire si turcoaze, in timp ce Pestii vor alege ametiste.   

Totusi, semnele zodiacale traseaza doar cateva coordonate ale personalitatii noastre, dincolo de acestea, bijuteriile trebuie sa iti puna in valoare personalitatea, in concordanta cu statutul social si profesia.
Pietrele pretioase sunt innaccesibile, dar intotdeauna exista solutii mai ieftine, aflate la indemana publicului larg, precum cristalele Swarovski. Cu toate ca nu au aceleasi proprietati, precum pietrele pretioase sau semipretioase, acestea pastreaza stralucirea puternica, multitudinea de nuante si de culori ale pietrelor pretioase. In Romania, Crystal-Fashion® este Branding Partner Swarovski si cel mai mare producator roman de bijuterii care foloseete exclusiv cristale marca„SWAROVSKI® ELEMENTS”. Cristalele sunt livrate direct din Wattens, Austria si asamblate cu furnituri proprii, sub un design personal, in atelierul din Cluj.
Astfel, Crystal-Fashion ofera cea mai larga gama de cristale Swarovski ce pot deveni bijuterii unice la imaginatia clientului, accesand site-ul www.crystal-fashion.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod