Sovata cura antialergie

Fie ca este vorba de o alergie sezoniera, o alergie a pielii sau una de natura alimentara, cu totii avem nevoie de o“trusa”de urgenta la indemana in astfel de cazuri.
Esti luata intotdeauna prin surprindere? Opteaza pentru Cura antialergie  de la Danubius Resort Spa. Promite un tonus excelent. Si o sanatate de dat exemplu celor din jur. Acest pachet necesita 14 nopti de cazare  si ofera acces nelimitat la centrul SPA, in bazinele cu apa dulce si sarata. La piscine , jacuzzi sau in zonele de relaxare. Si sedinte de gimnastica in aer liber sau in apa.  Atunci cand vremea o permite, se pot face si bai in Lacul Ursu.

Ce include Cura antialergie Danubius Resort Spa? Pentru inceput se vor face  doua consultatii medicale si teste de alergie la indicatia medicului. Apoi diverse proceduri terapeutice precum aerosoli cu apa sarata extrasa din Lacul Ursu, oxigenare simpla sau forte. Gimnastica respiratorie, masaj medical si electroterapie. Organismul se va revigora treptat, eliminand complet alergiile existente.


pret: 4200 lei/ perioada  01.04-09.07.2015 ( pachet 7 nopti in camera dubla) 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod